Analiza sinastrije

• Odgovora: 180
Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 ... 19 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Analiza sinastrije
« Odgovor #60 poslato: 17:48:25, 07.Avg.2012. »
Malo akcije, pa ce biti i reakcije! Dok kosmicke sile ne umijesaju prste, izem ti vic Dule! Sve je zapisano u zvezdama! I mean and believe! hehehe

Slazem se  ;) Zvijezde ne grijese!
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #61 poslato: 17:53:07, 07.Avg.2012. »
.........'aj meni gledate sekundicu  :(
imala sam užasan dan i poslovno i emotivno  :placko: ...........nisam patetična, stvarno
sada i kada biste mi rekle da će biti bolje sa nama za 100 god, pomislila bih dobra vest
...kada vam bude bilo dosadno
hvala

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #62 poslato: 16:06:53, 11.Avg.2012. »
Ovo do sad nisam nikada gledala..moze li pomoc?:)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #63 poslato: 15:22:06, 14.Avg.2012. »
Treba uvijek pogledati kakva nam je sinastrija sa nekim i prije ulaska u vezu,jer ako se So,Mo,Ve i Ma jednog ne mogu povezati ni sa cim u natalu drugog,ne treba gubiti vrijeme.Za dublju vezu i brak mora postojati aspekt izmedju So i Mo,Ve i Ma,Sa i neke licne planete,nesto od toga jednostavno mora postojati u sinastriji.Ovo je moje misljenje!

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #64 poslato: 15:23:01, 23.Avg.2012. »
Sta bi rekla na to sto je Pluton u konjukciji sa venerom?Ne valja?

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #65 poslato: 15:27:08, 23.Avg.2012. »
Sta bi rekla na to sto je Pluton u konjukciji sa venerom?Ne valja?

Fatalna ljubav,fatalna privlacnost i strast.Tu su strast i fatalnost mnogo izrazenije od Ve0Ma.Mada bi tu moglo biti i nasilja,u nekom extremnom ispoljavanju aspekta,i u tom slucaju nasilan uvijek bude onaj ciji je Pl.Kazu i da je to ljubav do smrti,ljubomora fatalnost posesivnost.I kad sve prodje,moguce je da cete se jedno drugome uvijek vracati.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #66 poslato: 16:05:36, 23.Avg.2012. »
Hvala ,ja tek sada proucavam..kako sta ..Evo jos jedno pitanje necu vise..Moja venera je u konjukciji sa jegovim marsom...I venera ima sextil sa Jupiterom njegovim..?

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #67 poslato: 16:10:14, 23.Avg.2012. »
Hvala ,ja tek sada proucavam..kako sta ..Evo jos jedno pitanje necu vise..Moja venera je u konjukciji sa jegovim marsom...I venera ima sextil sa Jupiterom njegovim..?

aU tu strast iskri naveliko.Prvo Ve0Pl,pa Ve0Ma.To su uglavnom aspekti strasti,doduse ovaj Ve60Ju ukazuje na harmoniju u vezi.Pogledaj malo aspekte So,Mo i Sa,da vidis da li veza ima trajnost,zatim aspekte sa Me,da vidis kakva vam je komunikacija ;)
Natalna

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #68 poslato: 16:24:10, 23.Avg.2012. »
Njegovo sunce ima trigon sa mojim merkurom,a moj mesec je u sextilu sa njegovim merkurom..Njegov Saturn ima konjukciju sa mojim Suncem,sextil sa mojim Marsom,i konjukciju sa Uranom ..I njegov Mars ima sve same konjukcije,sa mojom venerom, jupiterom,i mesecom..a moj Saturn ima trigon sa njegovim jupiterom..Ufffff koliko planeta... :) :)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #69 poslato: 16:33:44, 23.Avg.2012. »
Njegovo sunce ima trigon sa mojim merkurom,a moj mesec je u sextilu sa njegovim merkurom..Njegov Saturn ima konjukciju sa mojim Suncem,sextil sa mojim Marsom,i konjukciju sa Uranom ..I njegov Mars ima sve same konjukcije,sa mojom venerom, jupiterom,i mesecom..a moj Saturn ima trigon sa njegovim jupiterom..Ufffff koliko planeta... :) :)

Na osnovu ovoga ne mogu da oformim neki precizan zakljucak,ali djeluje mi kao da veza ima jako fine predispozicije za opstanak i trajnost,i aspekti za komunikaciju fino rade.Nego,ima li medjusobnog aspekta izmedju tvog i njegovog Mo,ili aspekta zimedju Mo i So?Vladar njegovog Asc gdje je kod tebe i obratno?
Natalna

Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 ... 19 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000