Analiza sinastrije

• Odgovora: 180
Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 ... 19 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Analiza sinastrije
« Odgovor #70 poslato: 16:54:33, 23.Avg.2012. »
NJegovo sunce ima kvadrat sa mojim,sa mesecom nema nista...Ali moj mesec ima kvadrat sa njegovim mesecom..Njegov vladar je u mojoj 12.kuci u jarcu..A moj vladar je u njegovoj 5.kuci u strelcu.. :) :)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #71 poslato: 17:07:13, 23.Avg.2012. »
NJegovo sunce ima kvadrat sa mojim,sa mesecom nema nista...Ali moj mesec ima kvadrat sa njegovim mesecom..Njegov vladar je u mojoj 12.kuci u jarcu..A moj vladar je u njegovoj 5.kuci u strelcu.. :) :)

Moguc sukob ega,ali i emocionali sukob.Djeluje mi kao da potpuno razlicito izrazavate emociji i kao da imate raslicita poimanja po tom pitanju.To moze malo da oteza situaciju,ali i da djeluje kao izazov.Uz strpljenje i medjusobni trud i razumijevanje,to je moguce prevazici.Vladar njegovog Asc u tvojoj 12.,pa je moguce da ces ti u pocetku skrivati vezu sa njima,da ce to sa tvoje strane biti nesto tajno,ali i da cete se vremenom emocionalno povezati.Vladar tvog Asc u njegovoj 5. u strijelcu,pa je moguce da ce to poceti ,iz njegove perspektive,kao nesto neobavezno,ali da ce se vremenom razviti u jako lijepu vezu,ipak je u pitanju 5. kuca,kuca ljubavi ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #72 poslato: 18:22:49, 23.Avg.2012. »
Hvala ti puno.. :zaljubljena:

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #73 poslato: 18:24:30, 23.Avg.2012. »
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #74 poslato: 23:52:36, 27.Avg.2012. »
Izvini Ouroboros Ja sam malo pomesala karte ,nemoj da me ubijes.. :-[ :-[ Napisala sam da je njegov vladar u mojoj 12.a moj u njegovoj 5.Prvi put sada "osmatram" sinastriju-nemoj da mi zameris..Moj asc je u njegovoj 5.kuci,a vladar mi je u njegovoj 3.kuci.Njegov Asc je moj Dsc   -moja 7.kuca---a njegova 12.NJegov vladar je u mojoj 7.a u njegovoj 12...A njegov mesec ima trigon sa mojim suncem..Eto to sam propustila.. :) :)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #75 poslato: 17:05:57, 28.Avg.2012. »
Izvini Ouroboros Ja sam malo pomesala karte ,nemoj da me ubijes..  Napisala sam da je njegov vladar u mojoj 12.a moj u njegovoj 5.Prvi put sada "osmatram" sinastriju-nemoj da mi zameris..Moj asc je u njegovoj 5.kuci,a vladar mi je u njegovoj 3.kuci.Njegov Asc je moj Dsc   -moja 7.kuca---a njegova 12.NJegov vladar je u mojoj 7.a u njegovoj 12...A njegov mesec ima trigon sa mojim suncem..Eto to sam propustila.. :) :)

Desava se  ;)
Na osnovu napisanog,mogu da kazem da biste mogli da razvijete jedan fin i harmonican odnos.Tvoj Asc u njegovoj 5. kuci ogovori o odnosu koji ce on imati prema tebi,buduci da je 5. kuca ljubavi,ti bi u njemu mogla probuditi to osjecanje.Vladar u 3.,pa je to fina komunikacija.Njegov Asc je tvoj Desc,pa je to idealno za ljubav,da ne kazem i brak,narocito zbog finog kontakta So i Mo.Opet kazem,prozuji kroz aspekte koje pravi Sa,tu trazi trajnost odnosa  ;)
Natalna

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #76 poslato: 18:21:55, 28.Avg.2012. »
Joj  :srce: :srce: :srce: si ..

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #77 poslato: 13:13:52, 29.Avg.2012. »
 :h055:
Natalna

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #78 poslato: 21:03:16, 30.Avg.2012. »
Moj Asc u njegovoj 4.,njegov u mojoj 9. Mo0Mo,njegov Mo0Pl..Mo je  ujedno i vladar njegovog Asc,a pravi 0Mo,Pl kod mene.Njegov Pl je u mojoj 1.,Ve u mojoj 8.,a moji So i Sa u njegovoj 8.,Mo i Pl  u njegovoj 5.
I na sve to ,moj Sa0Smc.Znamo se tek nekoliko dana,ali ja ovu osobu ne mogu iz glave izbiti.Ocito je karma odradila svoje.Mada nas odnos zbog nekih otezavajucih faktora nije moguc,pa sam ja gledala da se distanciram,jer osjetim da bi emocije mogle da mi podivljaju  :o Ono sto mi je jos nevjerovatnije je to sto ja doslovno neznanca ne mogu izbiti iz glave,nikad mi se to nije desilo  ??? Sasvim sigurno da ovo nije slucajan susret.
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #79 poslato: 21:21:45, 30.Avg.2012. »
Ja sam od trenutka od kad sam ga upoznala imala osjecaj da nas nesto jako veze,postan je bio moja opsesija,i stalno sam mu sve tolerisala kao da sam kriva,pa moram,a kuci kad bih dosla ne bih prestajala plakati.Cijela 2010. i polovina 2011. mi je prosla u placu zbog njega. To je bilo nesto jako u meni,dusa me je boljela.A on mislim da nikad nije osjetio onoliku ljubav kao sto sam ja prema njemu.Sad vidim da sam bila glupa i naivna.

Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 ... 19 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000