Analiza sinastrije

• Odgovora: 180
Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 19 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Analiza sinastrije
« Odgovor #80 poslato: 21:33:44, 30.Avg.2012. »
Zato sam ja odlucila ovog da distanciram.Tacno se plasim te neke iskre kada smo zajedno.Ne znam,nije to tipicna privlacnost,ni emotivna privrzenost,vec prosto nesto uzasno cudno.Strasno me nesto privlaci njemu,ali mi alarm u glavi govori da bjezim koliko me noge nose.I ne namjeravam kraj njega da se zadrzavam,to je sigurno  :o
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #81 poslato: 21:41:59, 30.Avg.2012. »
Ja ti pricam sta sam sa ovim jadom dozivjela, tada sam pocela da se zanimam za astrologiju i sa njim imam samo jedan dobar aspekt, ostalo sve kvadrati i konjukcije, horor od sinastrije. Nikad me nije volio, a ja sam se u goloj vodi budila i plakala i osjecala da ga volim, pa da je i covjeka ubio. Ne ponovilo se nikad nikome. U to vrijeme mi je tranz. Saturn bio u 4. preko nat. Ma i Ve u djevici,to je bio kolega s posla,sva sreca,ne radimo vise zajedno.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #82 poslato: 21:52:13, 30.Avg.2012. »
Ala  :-\
Ja sa ovim imam dosta dobrih aspekata.Ali i onih koji cine jedan neraskidiv savez,u fazonu,ne zna se kako bi nam bilo teze,zajedno ili da se rastanemo.Djeluje mi kao neka patoloska povezanost,koju ni jedno ni drugo ne bimo mogli objasniti,a kamo li izbjeci.Destrukcija dok smo zajedno,a jos veca destrukcija kad se rastanemo.Jos uza sve to,ni on nije iz mog mjesta.Trenutno je na akademiji u mom gradu,tako da bi se vjerovatno nakon toga vratio kuci.A meni je pored svega toga puna kapa veza na daljinu,tako da u svakom slucaju nije pozeljno da ostanemo zajedno.Ali taj nas prvi kontakt kad smo se sreli,to nikad u zivotu necu zaboraviti  :o Tacno sam znala da u sinastriji ima nesto nezdravo  :-\
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #83 poslato: 21:56:37, 30.Avg.2012. »
Postavicu sinastriju da vidis tu grozotu, od tada ne volim muske lavove, egocentrici i cudaci sve.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #84 poslato: 22:26:19, 30.Avg.2012. »
Postavi  ;)

A gle ovo,i njemu je Mo u Sco,kao i meni,dakle i on je u Sade satima.Oboje ulazimo u drugu fazu,pa bi trebale nastupiti drasticne promjene i u mojoj i u njegovoj licnosti.Svaku osobu u ovom periodu i on i ja trebamo shvatiti kao nekog ko je tu da nas "istrenira",da nam prenese neku novu lekciju i bas u ovom periodu,mi srecemo jedno drugo,a u sinastriji nam stoji sta?Pa naravno,Sa0Smc  :o Mislim da bi imali vrlo bitne funckije u zivotu jedno drugome,mnogo bi zajedno naucili,mnogo bi promijenili jedno drugo,ali bi taj odnos upravo zbog toga bio tezak.Polomili bi jedno drugo,kako bi napravili nesto bolje,svako od sebe.Mislim da nas Sade sati spajaju  :-\
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #85 poslato: 08:19:28, 31.Avg.2012. »
Nijesam uspjela postaviti. U svakom slučaju, on ima So, Mo, Me i Ma u lavu, Ve u raku, i moj Saturn i Sunce padaju na njegov južni mjesečev čvor, sad sam pogledala.
« Najnovija izmena:: 08:39:04, 31.Avg.2012. bielenda »

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #86 poslato: 10:42:26, 31.Avg.2012. »
Au kakav je to ego  :o jos Skorpija u podznaku.
Ovaj je dupli Rak sa Mo u Sco,Ve u Gem,Ma u Ari,Me u Raku.
Sem Sa0Smc,moj Sa u njegovoj 8. i jos niz drugih pozicijapotvrduje karmu,kao i ovi gorepomenuti Sade sati.
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #87 poslato: 11:06:08, 31.Avg.2012. »
Taj tvoj je cini mi se normalniji,a mislim da je malo losih rakova. Ovaj je bio ne samo egomanijak, nego i snob, kompleks novca i svega je imao, u 1. kuci mu je Sa u sco u kvadratu sa stelijumom u lavu u desetoj. Komunikacija nam je bila uzasna, sta mi bi, al kad je nesto sudjeno, desice se, koliko god da se opires.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #88 poslato: 11:19:02, 31.Avg.2012. »
Taj tvoj je cini mi se normalniji,a mislim da je malo losih rakova. Ovaj je bio ne samo egomanijak, nego i snob, kompleks novca i svega je imao, u 1. kuci mu je Sa u sco u kvadratu sa stelijumom u lavu u desetoj. Komunikacija nam je bila uzasna, sta mi bi, al kad je nesto sudjeno, desice se, koliko god da se opires.

A jooj  :-\ cudo onda da se izdrzali tako dugo.Namucio te posteno.Ovaj jeste normalniji,stvarno je toliko fin da ne mogu da nadjem zamjerku.Ali kao sto sam vec pomenula,plasi me vibe koji zajedno stvaramo,te ovi aspekti gorepomenuti,to sto je karma odradila svoje.A sem toga,to izmedju nas je svakako tesko moguce,buduci da je gomila fizicki otezavajucih faktora prisutna.Ja cu pokusati da se distanciram,nadam se da sudbina nema neke drugacije planove  :)
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #89 poslato: 11:27:42, 31.Avg.2012. »
Slusaj svoj instikt i prati njegovo ponasanje. A ja sam bila bukvalno luda za njim i on je to vidio i lijepo hranio svoj ego, svakom prija ljubav, al on stvarno nije normalan, cudan je bio skroz.

Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 19 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000