Analiza sinastrije

• Odgovora: 180
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 19 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Analiza sinastrije
« Odgovor #40 poslato: 11:18:41, 07.Avg.2012. »
I ja mislim da Mo180Ve ima veze sa tim što ste razdvojeni, pa u tom smislu ukazuje na emocionalnu patnju. Morate se sresti već jednom ;)

Haha koliko pokazatelja imamo  ;D Moracu raditi na tome  ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #41 poslato: 11:24:55, 07.Avg.2012. »
Obavezno, svi treba da se borimo za svoju sreću.
Mene samo strah da ova njegova Venera u mom 12. polju ne ukazuje na to da je on u paralelnoj vezi, tj. da mu neću biti jedina djevojka. Mada se to možda ispolji kroz to da ćemo u početku izlaziti tajno, mada ja ne umijem da krijem ljubav, pa ne znam kako će to izgledati, ili će se simbolika ispoljiti u tome što smo druge vjere, vidjećemo :)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #42 poslato: 11:31:51, 07.Avg.2012. »
Obavezno, svi treba da se borimo za svoju sreću.
Mene samo strah da ova njegova Venera u mom 12. polju ne ukazuje na to da je on u paralelnoj vezi, tj. da mu neću biti jedina djevojka. Mada se to možda ispolji kroz to da ćemo u početku izlaziti tajno, mada ja ne umijem da krijem ljubav, pa ne znam kako će to izgledati, ili će se simbolika ispoljiti u tome što smo druge vjere, vidjećemo :)

Onda idi sistemom eliminacije  ;D odmah na pocetku mu stavi do znanja da nema sanse da ikome budes druga,i da ne zelis da krijes ljubav,pa ce ti ostati samo ovo poslednje  ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #43 poslato: 11:34:22, 07.Avg.2012. »
Onda idi sistemom eliminacije  ;D odmah na pocetku mu stavi do znanja da nema sanse da ikome budes druga,i da ne zelis da krijes ljubav,pa ce ti ostati samo ovo poslednje  ;)

Naravno, a i mali je ovo grad, raspitala bih se, kao uvijek  :D, no daleko odoh sa maštarijama mojim, ali mi je zabavno proricanje budućnosti, pa ne mogu da odolim ;D

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #44 poslato: 12:01:24, 07.Avg.2012. »
Naravno, a i mali je ovo grad, raspitala bih se, kao uvijek  :D, no daleko odoh sa maštarijama mojim, ali mi je zabavno proricanje budućnosti, pa ne mogu da odolim ;D

Hahaha vidis da nisi usamljena u tome,i ja ti se pridruzujem  ;D
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #45 poslato: 12:08:24, 07.Avg.2012. »
Mislim da vam je odlična sinastrija. Kako je ovom mom Venera na SMC, onda SMC ima iste aspekte sa mojim planetama, kao i njegova Venera, SMC90Ve, SMC90Ma, SMC180Ne, SMC120Pl. Mislim da ovaj položaj njegove Venera govori o tome da mu je partnerka neka inovatorka, koja je započela neki novi režim, režim povezan sa Jupiterom, širenjem i prosperitetom, jer SMC mislim da ima snagu Ju, a JMC Sa.
« Najnovija izmena:: 12:20:34, 07.Avg.2012. bielenda »

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #46 poslato: 12:33:25, 07.Avg.2012. »
Slazem se  :) Vi imate finih aspekata sa Sa,koji su,barem p omeni,vrlo vazni,zbog trajnosti odnosa.Onda imate Ve90Ma,sto meni uopste nije negativno,cak sta vise dodaje na intenzitetu,strasti.A ve Iz 12. moze ukazati na jaku emocionalnu povezanost,prosto da ste kompatibilni na vise nivoa  ;)
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #47 poslato: 13:29:27, 07.Avg.2012. »
Ja sam citala da je potrebno da So, Mo, Ve i Ma, pripadaju istom triplicitetu, da se slazu po elementu, pa iako ne postoji aspekt medju njima. Jer tesko ce se slozit muskarac sa So,Mo i Ve u lavu sa zenom koja ima So u skorpiji, a Mo u jarcu, zar ne.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #48 poslato: 13:49:20, 07.Avg.2012. »
Ja sam citala da je potrebno da So, Mo, Ve i Ma, pripadaju istom triplicitetu, da se slazu po elementu, pa iako ne postoji aspekt medju njima. Jer tesko ce se slozit muskarac sa So,Mo i Ve u lavu sa zenom koja ima So u skorpiji, a Mo u jarcu, zar ne.

Pa jeste,ima logike,svidja mi se taj vid posmatranja.Haha sad vec premotavam u glavi kako se slazu moje i njegove planete pojedinacno,i gle zadovoljna sam  ;D So u Aqu i So u Gem,oba Mo u Sco,Me u Cap i Me u Can,Ve u Cap i Ve u Tau,Ma u Cap i Ma u Can.Kod nas je sve nesto kombinacija vode i zemlje,sem So,posto je oboma vazudsno.Cak je oboma MC u Le  :)
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #49 poslato: 14:00:26, 07.Avg.2012. »
Vas dvoje ste apsolutno kompatibilni, sigurno bi se slagali! Kod mene je sledeca situacija
So u sco, So u taur
Me u sco, Me u taur
Mo u cap, Mo u pisc
Ma u vir, Ma u taur
Ve u vir, Ve u gem
Gleda se i aspekti izmedju vladara 1., 5. i 7. kuce, ja mu ne znam cas rodjenja, pa od toga za sad nista.
« Najnovija izmena:: 14:10:28, 07.Avg.2012. bielenda »

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 19 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000