Primarne direkcije

• Odgovora: 96
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Primarne direkcije
« Odgovor #40 poslato: 12:55:19, 22.Avg.2009. »

Venera vladar XII, VII i VIII ~ mozda neka vazna osoba, partner ili buduci...  ne mora samo biti inostranstvo, moze biti neko iz daljine tj ko nije iz tvog kraja ili sa interneta zbog XII kuce...   mozda i sa posla u zavisnosti gde radis...
Meni ovo vise vuce na neku visu poziciju nego konkretnu vezu...  da si u vezi sa nekim milionerom pa da kazem brak sa njim :D

Mozda i bude neko sa posla...imam dosta kontakata (takav mi je posao) Mada mi je logicno i za visu poziciju jer negde oko pocetka septembra treba da mi produze Ugovor. Videcu i javljam za utiske. Iskreno najvise bih volela nekog al videcemo kako ce se simbolika odigrati. Hvala na pomoci u svakom slucaju :)

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #41 poslato: 14:54:47, 03.Okt.2009. »

Kada mi je u tom istom periodu(sve ovo se desava i desavace se u proslih 30 dana i narednih 30 dana) So proslo tuda,moje mesto na poslu dobilo je vece dimenzije,nisam bila unapredjena ali sam dobila mogucnost da tim premestanjem mnogo vise naucim. I ovo je logicno s obzirom da mi je So vladar 10k.
Kod Me se samo pitam ,ono sto mi je uvek i najteze,kako je prevalilo inostranstvo ,a ne nesto sa prijateljem jer mi je Me vladar i 11k? Al ukacicu i to vremenom.
Sledece sto cekam je Ve koja ce od 24.08 doci na tu konjukciju dir.Ve i Mc-a,a tad ce mi i Ma doci nanatalnu Ve. Bice u konjukciji. Iskreno se nadam da ce to doneti nekog muskarca...Javicu za utiske.
Pitam se dal mi to donosi opet nekoga iz inostranstva..vladar 7k je Ma dolazi mi na Ve natalnu koja je u 9k.A tranz.Ve mi je vladar i 1k.i 12k i 8k i dolazi iz umetnute 9k. Definitivno :D mi lici na nesto iz inostranstva al sta to ne mogu da potvrdim...
A onda kasnije ide finis tranzitni Ma ce mi preci preko te konjukcije i tada isto nesto ocekujem... (e*e)

Da potvrdim sta je bilo do sada....
Negde oko 08.09.sam dobila produzetak ugovora na poslu do 08.12...(znaci bilo je nesto u vezi statusa) Mada ovo je i dalje ugovor na odredjeno tako da najbitniji deo bice u decembru...
Oko 18.09 upoznala sam decka iz inostranstva-drugog (umetnuta Ve natalno u 9k,a dir. Ve u konjukc.sa Mc-om) koji mi se veoma dopao...Polako mi se tranzitni Ma priblizava pomenutoj konjukcije  dir,Ve i  Mc-u...On znaci mora biti okidac.
Kontakti sa kolegama i klijentima neki  su takvi da mi dolaze veoma teski klijenti u smislu teske saradnje(skoro nemoguce)..a jedan kolega je poceo da mi pokazuje simpatije (mada ja nisam zainteresovana za njega)
Sto me i buni jer trebalo bi da taj Ma bude okidac za nekog ko ce mi se dopasti,a ne nekog ko me nezanima?
A onaj koji me zanima ,taj cuti... (*o*)
Muskarac iz inostranstva mi odgovara na mail...sto znaci da cemo preko neta mozda ostati u kontaktu. Charobnjak eto ono vezano za internet   (mah:mah)
E sad od ili oko 15.10 Ma treba da prodje preko te konjukcije...javicu sta je bilo dalje...
A sad mi zvuci ok da to bude nesto u vezi inostranstva... ili interneta...jer mi je ta Ve i vladar 12k,9k(u njoj se nalazi),1k i 8k...al videcmo sta ce prevagnuti...
A Ma dolazi iz 6k i 7k i 2k,a nalazi se u 11k. :;

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #42 poslato: 18:12:59, 03.Okt.2009. »
Kaliopice, Venera po direkcijama još nije došla na MC. Znači kod primarnih direkcija i Solarnih lukova računamo kad dođe stepen ispred i stepen posle aspekta. Više od jednog stepena nema nikakvog uticaja - provereno mnogo puta.

Meni je direktivno Sunce još odavno zakačilo natalnu Veneru ali se ništa nije desilo (imaš moj natal u indeksu natalnih). To potvrđuje ono pravilo: više faktora. Znači ono sad treba da bude potpomognuto nečim da bi delovalo punom snagom. Posebno kod nas ovo važi jer su su nam ove planete uklještene u znacima...

Venera ti nije umetnuta nego uklještena. Kuća u znaku je umetnuta a znaci u kućama su uklješteni  ;)

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #43 poslato: 19:37:29, 04.Okt.2009. »

Kaliopice, Venera po direkcijama još nije došla na MC. Znači kod primarnih direkcija i Solarnih lukova računamo kad dođe stepen ispred i stepen posle aspekta. Više od jednog stepena nema nikakvog uticaja - provereno mnogo puta.

Meni je direktivno Sunce još odavno zakačilo natalnu Veneru ali se ništa nije desilo (imaš moj natal u indeksu natalnih). To potvrđuje ono pravilo: više faktora. Znači ono sad treba da bude potpomognuto nečim da bi delovalo punom snagom. Posebno kod nas ovo važi jer su su nam ove planete uklještene u znacima...

Venera ti nije umetnuta nego uklještena. Kuća u znaku je umetnuta a znaci u kućama su uklješteni  ;)

Hvala na objasnjenju  :)...sad tek vidim da je meni na ovoj karti Mc na 2 i nesto stepeni...Karta koju posmatram...na njoj je Mc na 00'48 stepeni..iz tog razloga je i nastao nesporazum.Dir. Ve mi je trenutno na 00'04stepeni...pa ako mi je tacno vreme rodjenja sada ce delovati ta direkcija...Videcu (*o*)
Na ovaj nacin cu videti dal mi je vreme rodjenja 16:20h ili 16:25h(ovo je vreme sa Astro.com-a iz potpisa)
Sad sam pogledala tvoj natal....dir.So nije delovalo jer natalno nemas taj aspekt...ali kada ili ti se to vec dogodilo (jer ne pise godiste (*o*))mora da deluje kad ti So dodje na 26 stepen lava(jer to imas natalno) i tu nema greske.
To bi moglo da pokrene tvoj pogled na vrednosti(novac),moguce promene za sistem vrednosti,mozda cak veze sa prijateljima(reforma istih).Priliv novca od neuobicajene (Ur) zarade...Mozda cak i mogucnost za nesto tajno ili inostranstvo(sorry gledam samo brzinski...)
Ti bas reci dal ti je bilo nesto od ovoga ili tek treba da bude..da vidimo gde je prevagnulo (mah:mah)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #44 poslato: 19:54:12, 04.Okt.2009. »
Ne samo po toj direkciji nego bilo kojim direkcijama možeš da se služiš da bi izvršila rektifikaciju. Najviše će ti pomoći direkcije koje su se desile za proveru vremena...

Mislim da se nismo razumeli. Direkcije mogu da se ostvare iako tih aspekata nema u natalu ako im pomažu tranziti, progresije... itd.
Uran kad je došao na Neptuna desile su se neke stvari, Mars kad je došao na Sunce desile su se neke stvari... i oni nemaju aspekt u natalu...  zašto bi me lep aspekt zaobišao? (Sunce na Veneru) :D

Nije se ništa desilo od toga što si napisala...

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #45 poslato: 20:01:23, 04.Okt.2009. »

Ne samo po toj direkciji nego bilo kojim direkcijama možeš da se služiš da bi izvršila rektifikaciju. Najviše će ti pomoći direkcije koje su se desile za proveru vremena...

Mislim da se nismo razumeli. Direkcije mogu da se ostvare iako tih aspekata nema u natalu ako im pomažu tranziti, progresije... itd.
Uran kad je došao na Neptuna desile su se neke stvari, Mars kad je došao na Sunce desile su se neke stvari... i oni nemaju aspekt u natalu...  zašto bi me lep aspekt zaobišao? (Sunce na Veneru) :D

Nije se ništa desilo od toga što si napisala...

Po Goranu Milekicu ,a i ja verujem u to jer se do sada pokazalo kao tacno ...(pise u knjizi -Vestina proricanja) nista sto nemamo u natalu ne moze da se dogodi...Te stoga rekoh to za Ve i So.
Tad za tog Ur na Ne,on je itekako potkacio tvoju Ve, Ma kada je dosao na So aktiviran je tvoj aspekt sa So i Pl(koji imas natalno...)Taj Ma je bio samo okidac.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #46 poslato: 20:10:27, 04.Okt.2009. »
Kada Urana pomerim za 26 stepeni (jer to se dešavalo mesec dana pre mog 26. rodjendana) Uran dolazi tačno na 22 gde je Neptun. Tada Uran nije u aspektu sa Venerom jer se kod direkcija i lukova računa orbis max od (-1) - (+1)

To isto važi i za Marsa. U 26. godini dolazi na Sunce ali nema nikakve veze sa Plutonom jer je orbis +5 stepeni...

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #47 poslato: 20:21:09, 04.Okt.2009. »

Kada Urana pomerim za 26 stepeni (jer to se dešavalo mesec dana pre mog 26. rodjendana) Uran dolazi tačno na 22 gde je Neptun. Tada Uran nije u aspektu sa Venerom jer se kod direkcija i lukova računa orbis max od (-1) - (+1)

To isto važi i za Marsa. U 26. godini dolazi na Sunce ali nema nikakve veze sa Plutonom jer je orbis +5 stepeni...

Moguce je da gresim  ;D,nije iskljuceno. Mada...ranije sam cesto pridavala znacaja necemu sto mi je kao bilo logicno, da bih kasnije videla da je istina to sto Milekic kaze...
Treba videti sta ti je tad sa Ma i So bilo pokrenuto,pa potraziti dublje  :)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #48 poslato: 20:32:39, 04.Okt.2009. »
Ako je nešto logično ne treba potpuno ignorisati ali uzeti u obzir šta jedan pisac kaže ne bih se usudio.

Da ne izađemo mnogo iz ove teme kratko ću da objasnim.

Primarne direkcije su veoma jake i skoro da je nemoguće da bilo koja direkcija ostane neprimećena. To ne znači da će se nešto katastrofalno desiti ali je gotovo sigurno da nešto hoće. Pošto su jake, dovoljno je mala pomoć Solara, tranzita, radix položaja i eto konkretizacije...

Druga je stvar za Solar...  Solar je slabašan, on je ograničen na period oko jedne godine i ne može da da jačinu koju može direkcija koja se dešava u radixu. Tako da to pravilo ako ima desiće se, ako nema neće - prihvatam ali kritički...
Veoma je važno odrediti šta je prioritetno i šta nije a tek posle toga gomilati faktore i videti kad će se nešto konkretizovati.

*

Van mreže viksi

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #49 poslato: 22:02:25, 01.Dec.2009. »
danima razmisljam o primarnim, posto kod mene rade kao sat i sta ce se desiti dolaskom venere i marsa na smc.. venera lagano izlazi iz kvadrata sa mesecom na 28 vage, sada se nalazi na 29 raka, dok je smc na 0 stepenu lava ili 29 raka? venera je vladar 7-me.. mars je na 28 raka, a vladar je asc.. da li je neko imao ovakvu direkciju i sta mu se desavalo?

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000