Kada mi je u tom istom periodu(sve ovo se desava i desavace se u proslih 30 dana i narednih 30 dana) So proslo tuda,moje mesto na poslu dobilo je vece dimenzije,nisam bila unapredjena ali sam dobila mogucnost da tim premestanjem mnogo vise naucim. I ovo je logicno s obzirom da mi je So vladar 10k.
Kod Me se samo pitam ,ono sto mi je uvek i najteze,kako je prevalilo inostranstvo ,a ne nesto sa prijateljem jer mi je Me vladar i 11k? Al ukacicu i to vremenom.
Sledece sto cekam je Ve koja ce od 24.08 doci na tu konjukciju dir.Ve i Mc-a,a tad ce mi i Ma doci nanatalnu Ve. Bice u konjukciji. Iskreno se nadam da ce to doneti nekog muskarca...Javicu za utiske.
Pitam se dal mi to donosi opet nekoga iz inostranstva..vladar 7k je Ma dolazi mi na Ve natalnu koja je u 9k.A tranz.Ve mi je vladar i 1k.i 12k i 8k i dolazi iz umetnute 9k. Definitivno
mi lici na nesto iz inostranstva al sta to ne mogu da potvrdim...
A onda kasnije ide finis tranzitni Ma ce mi preci preko te konjukcije i tada isto nesto ocekujem... 
Da potvrdim sta je bilo do sada....
Negde oko 08.09.sam dobila produzetak ugovora na poslu do 08.12...(znaci bilo je nesto u vezi statusa) Mada ovo je i dalje ugovor na odredjeno tako da najbitniji deo bice u decembru...
Oko 18.09 upoznala sam decka iz inostranstva-drugog (umetnuta Ve natalno u 9k,a dir. Ve u konjukc.sa Mc-om) koji mi se veoma dopao...Polako mi se tranzitni Ma priblizava pomenutoj konjukcije dir,Ve i Mc-u...On znaci mora biti okidac.
Kontakti sa kolegama i klijentima neki su takvi da mi dolaze veoma teski klijenti u smislu teske saradnje(skoro nemoguce)..a jedan kolega je poceo da mi pokazuje simpatije (mada ja nisam zainteresovana za njega)
Sto me i buni jer trebalo bi da taj Ma bude okidac za nekog ko ce mi se dopasti,a ne nekog ko me nezanima?
A onaj koji me zanima ,taj cuti...

Muskarac iz inostranstva mi odgovara na mail...sto znaci da cemo preko neta mozda ostati u kontaktu. Charobnjak eto ono vezano za internet

E sad od ili oko 15.10 Ma treba da prodje preko te konjukcije...javicu sta je bilo dalje...
A sad mi zvuci ok da to bude nesto u vezi inostranstva... ili interneta...jer mi je ta Ve i vladar 12k,9k(u njoj se nalazi),1k i 8k...al videcmo sta ce prevagnuti...
A Ma dolazi iz 6k i 7k i 2k,a nalazi se u 11k.