Primarne direkcije

• Odgovora: 96
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Odg: Primarne direkcije
« Odgovor #30 poslato: 12:51:58, 16.Jul.2009. »
jeste ljubav a to povezujem sa uranom kao vladarem pete, ali i treca kuca a to je verovatno zbog urana u njoj, tako da sve sto se tice ove dve kuce nije islo kako treba

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #31 poslato: 13:50:19, 16.Jul.2009. »
Bravo elenice
Posto je tako onda imamo blokadu i teskoce od strane Saturna koji je uz pomoc direkcije dosao na Urana...

*

Van mreže zelena dolina

• *
  • 67
  • 0
« Odgovor #32 poslato: 12:09:20, 22.Jul.2009. »
meni su re samo UR i PL pa kad i i vracam unazad ne mogu kontaktirati ni jednu planetu u primarnim sem URana kad je dosao unazad na nat.PL a tada sam bila u bolnici...sa 14 godina...jedva osta ziva...hvala bogu...
jedino me brine kada vracam PL unazad, i kad dodje na 14 s lava pravice opoziciju sa mojim SO...
a to je za par godina
...jer na svetu postoji bezbroj ljudi cija je jedina snaga tudja slabost.. G.Milekic
Natalna karta

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #33 poslato: 23:24:44, 22.Jul.2009. »
Snazna direkcija ali ako nije pokrivena jos necim nece doneti nista veliko. Ta direkcija donosi neocekivane transformacije. Raskrsnica sa znacima koja nam ukazuje pod kojim uslovima mozemo da nastavimo put dalje, u suprotnom naskodicemo sebi...   Nesto staro u vezi tih kuca ce nestati a roditi se nesto novo...  Pluton u XI kuci a Sunce vladar XI...  Pluton vladar II kuce...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #34 poslato: 23:19:31, 18.Avg.2009. »
charobnjak ipak si u pravu za ovo sto si rekao, mada tek se sad ispoljava, mislim da je to to, verovatno se ispoljava kroz upoznavanje sebe i drugacijih pogleda na svet oko sebe, a jos kad se doda na to opozicija urana i saturna....jednostavno promene a da li na bolje ili gore vreme ce pokazati
Nisam gledao nego sam ti napisao na osnovu onog sto si me pitala, ali u pravu si Saturn je pretrcao Urana.
Da li ima istine u ovom drugom pasusu vezanom za Saturn Uran u primarnim?

problem u komunikaciji mislim da je vise doneo prelazak saturna preko merkura pre jedno tri godine, pa ulazak saturna u dvanaestu kucu.....mada sve to ide jedno sa drugim he he

« Najnovija izmena:: 23:23:26, 18.Avg.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #35 poslato: 23:27:22, 18.Avg.2009. »
Elenice, kad nesto zaboravis koristi opciju "izmeni" kako ne bi slala poruke jednu za drugom.

charobnjak ipak si u pravu za ovo sto si rekao, mada tek se sad ispoljava, mislim da je to to, verovatno se ispoljava kroz upoznavanje sebe i drugacijih pogleda na svet oko sebe, a jos kad se doda na to opozicija urana i saturna....jednostavno promene a da li na bolje ili gore vreme ce pokazati

Obicno sam u pravu. Mozda je trenutno tesko ali verujem da ces posle nekog vremena shvatiti da je to bilo neophodno - takve su Saturnove lekcije.
Da li ovo sa direkcijom Saturna na Uran ima veze sa IV i V kucom?

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #36 poslato: 23:39:42, 18.Avg.2009. »
ucim sebe kroz ovu astrologiju jer me muka naterala tako da tek sad pokusavam da bolje povezujem ha ha nadam se da dobro ide.....ko ce ga znati sa cim ima veze vise se izgubih ima sa svim i svacim mislim....u svakom slucaju javljam kad povatam konce.....tesko jeste, pa da ne zavrsim sa sledecim lomom polako shvatam da je neophodno, jos kad bih shvatila zasto da mi lakne pa da ubrzam proces al ne moze bas sve na brzinu zar ne....

a charobnjak zasto rece ovo verovatno ces posle nekog vremena shvatiti da je to bilo neophodno-s obzirom da sam promenila bas danas nacin resavanja problema u pozitivnom smeru hvala bogu, a to je veliki pomak za mene ha ha....joj crni saturn sta mi uradi ali  valjda me nece vise toliko muciti na zdravstvenom planu-mora da je to ona njegova lekcija menjati neke stare navike koje ne valjaju?
« Najnovija izmena:: 21:52:30, 19.Avg.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #37 poslato: 12:54:25, 20.Avg.2009. »
Napisao sam iz razloga da nas Saturn uci da budemo zreliji, jaci, iskusniji i ne mora da znaci da ce se odmah videti dobre strane njegovo uticaja...  to moze biti i posle nekog perioda...

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #38 poslato: 23:12:35, 20.Avg.2009. »
Evo ga moj primer kao primer za vezbu. Naime dir.Ve mi je,tj sada je na 29 stepena raka i dolazi mi na natalni Mc,u periodu kada je Me tuda prosao...doneo mi je poznanstvo sa mladicem iz inostranstava...i nista vise. Sto je u neku ruku i logicno s obzirom da je Me vladar 9k. On(Me) je bio neka vrsta pokretaca,okidaca te konjukcije. Moram da naglasim da je mladic bio mladji.
Kada mi je u tom istom periodu(sve ovo se desava i desavace se u proslih 30 dana i narednih 30 dana) So proslo tuda,moje mesto na poslu dobilo je vece dimenzije,nisam bila unapredjena ali sam dobila mogucnost da tim premestanjem mnogo vise naucim. I ovo je logicno s obzirom da mi je So vladar 10k.
Kod Me se samo pitam ,ono sto mi je uvek i najteze,kako je prevalilo inostranstvo ,a ne nesto sa prijateljem jer mi je Me vladar i 11k? Al ukacicu i to vremenom.
Sledece sto cekam je Ve koja ce od 24.08 doci na tu konjukciju dir.Ve i Mc-a,a tad ce mi i Ma doci nanatalnu Ve. Bice u konjukciji. Iskreno se nadam da ce to doneti nekog muskarca...Javicu za utiske.
Pitam se dal mi to donosi opet nekoga iz inostranstva..vladar 7k je Ma dolazi mi na Ve natalnu koja je u 9k.A tranz.Ve mi je vladar i 1k.i 12k i 8k i dolazi iz umetnute 9k. Definitivno :D mi lici na nesto iz inostranstva al sta to ne mogu da potvrdim...
A onda kasnije ide finis tranzitni Ma ce mi preci preko te konjukcije i tada isto nesto ocekujem... (e*e)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #39 poslato: 12:13:26, 22.Avg.2009. »

Evo ga moj primer kao primer za vezbu. Naime dir.Ve mi je,tj sada je na 29 stepena raka i dolazi mi na natalni Mc,u periodu kada je Me tuda prosao...doneo mi je poznanstvo sa mladicem iz inostranstava...i nista vise. Sto je u neku ruku i logicno s obzirom da je Me vladar 9k. On(Me) je bio neka vrsta pokretaca,okidaca te konjukcije. Moram da naglasim da je mladic bio mladji.
Kada mi je u tom istom periodu(sve ovo se desava i desavace se u proslih 30 dana i narednih 30 dana) So proslo tuda,moje mesto na poslu dobilo je vece dimenzije,nisam bila unapredjena ali sam dobila mogucnost da tim premestanjem mnogo vise naucim. I ovo je logicno s obzirom da mi je So vladar 10k.
Kod Me se samo pitam ,ono sto mi je uvek i najteze,kako je prevalilo inostranstvo ,a ne nesto sa prijateljem jer mi je Me vladar i 11k? Al ukacicu i to vremenom.
Sledece sto cekam je Ve koja ce od 24.08 doci na tu konjukciju dir.Ve i Mc-a,a tad ce mi i Ma doci nanatalnu Ve. Bice u konjukciji. Iskreno se nadam da ce to doneti nekog muskarca...Javicu za utiske.
Pitam se dal mi to donosi opet nekoga iz inostranstva..vladar 7k je Ma dolazi mi na Ve natalnu koja je u 9k.A tranz.Ve mi je vladar i 1k.i 12k i 8k i dolazi iz umetnute 9k. Definitivno :D mi lici na nesto iz inostranstva al sta to ne mogu da potvrdim...
A onda kasnije ide finis tranzitni Ma ce mi preci preko te konjukcije i tada isto nesto ocekujem... (e*e)

Venera vladar XII, VII i VIII ~ mozda neka vazna osoba, partner ili buduci...  ne mora samo biti inostranstvo, moze biti neko iz daljine tj ko nije iz tvog kraja ili sa interneta zbog XII kuce...   mozda i sa posla u zavisnosti gde radis...
Meni ovo vise vuce na neku visu poziciju nego konkretnu vezu...  da si u vezi sa nekim milionerom pa da kazem brak sa njim :D

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000