Primarne direkcije

• Odgovora: 96
Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Primarne direkcije
« Odgovor #20 poslato: 21:22:07, 01.Jun.2009. »
ne počinje delovanje dva stepena od egzaktne konjukcije, nego jedan stepen pre i jedan stepen posle..
tako sam ja čitala,ali možda ima i drugih viđenja...

Nema drugih vidjenja, jedino je to vidjenje koje si napisala tj da je orbis maksimalno jedan stepen.

Primarnom direkcijom Marsa na moje Sunce mogu da kazem da je doslo do dve teske situacije, jedna je povezana sa mojim Suncem koje ukazuje na moj ego i na moju licnost koja je nekako sva bila ubivena a druga situacija je vezana za kucu kojom vlada Mars...   egzaktno mi je doneo psihicki tezak period...   na svu srecu sve se dobro zavrsilo nakon mesec-dva...

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • Pol: Žensko
  • volim Paris
« Odgovor #21 poslato: 21:56:02, 01.Jun.2009. »
 ja sam mislila da sam sva ubivena, zbog tranzita saturna kroz 12..ali i ovaj aspekt mars 0 sunce u PD je to prouzrokovao...

mars kao vladar 8 takođe, jer to je škorpionsko polje...
nikad ne reci nikad

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #22 poslato: 21:54:24, 09.Jul.2009. »
meni ove godine po primarnim direkcijama mars ima da legne na merkura a saturn na urana. e sad da li ce se nesto bitno desiti posto ove planete nisu u medjusobnim aspektima u natalu, ili ipak govore o nekom dogadjaju koji me ceka, pomozi charobnjak? :D

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #23 poslato: 17:55:24, 12.Jul.2009. »
U primarnim direkcijama Mars Merkur u konjukciji ukazuju da je potrebna stalozenost i promisljenost. Nikakve ishitrene reakcije, ishitreni potezi u komunikaciji, pisanju, saobracaju ne bi smeli da postoje u tom periodu. Postoji mogucnost da ces zeleti sto vise obaveza da zavrsis u tom periodu. Sklona ces biti da pricas i pises...

Saturn Uran donosi promene. Nesto sto je staro treba da bude prevazidjeno i treba da nastupi jedan novi period gde ce se promeniti neke navike, shvatanja, verovanja...  jednostavno tim novim shvatanjima i navikama treba da se prepustis...  meni se cini da je to period promena vezan za tvoju kucu i porodicu...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #24 poslato: 19:00:20, 12.Jul.2009. »
e hvala ti na pomoci.....nego sam se malo preracunala za saturn i uran po primarnim su bili u konjukciji pre dve godine znaci da polako prolazi, pa da se osvrnem na ovog marsa i merkura

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #25 poslato: 20:21:31, 13.Jul.2009. »
Nisam gledao nego sam ti napisao na osnovu onog sto si me pitala, ali u pravu si Saturn je pretrcao Urana.
Da li ima istine u ovom drugom pasusu vezanom za Saturn Uran u primarnim?

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #26 poslato: 21:58:36, 14.Jul.2009. »
navike, shvatanja, verovanja hm hm.......nista jos nisam shvatila koliko mi se cini sto se porodice tice, moguce je da su me ta dva zlotvora malo izmucila ove dve godine koliko sam u haosu po nekim drugim pitanjima e sad da li su oni krivi za trenutno stanje ili ne  ne znam mada vrlo moguce, na svu srecu prosao je saturn valjda nece vise da muci, videcemo sta ce dalje biti sa marsom i merkurom. Jesi mislio da je to vezano za kucu i porodicu zbog saturna kao vladara cetvrte?
« Najnovija izmena:: 10:06:59, 16.Jul.2009. Šmišonja »

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #27 poslato: 15:47:31, 15.Jul.2009. »
Da priupitam nesto "pametno"  ;D
Kada pomeram retrogradne planete po primarnim, jel` ih pomeram napred ili nazad  :-[ ?

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #28 poslato: 08:48:08, 16.Jul.2009. »
Da se dodam ~ pomeraš ih napred kao i ostale planete ;)
Postoji i "negativna" primarna direkcija ~ sve isto, ali oduzimaš po 1° za 1 godinu ~ ona se isključivo koristi u zdravstvenoj astrologiji  :)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #29 poslato: 10:59:59, 16.Jul.2009. »
navike, shvatanja, verovanja hm hm.......nista jos nisam shvatila koliko mi se cini sto se porodice tice, moguce je da su me ta dva zlotvora malo izmucila ove dve godine koliko sam u haosu po nekim drugim pitanjima e sad da li su oni krivi za trenutno stanje ili ne  ne znam mada vrlo moguce, na svu srecu prosao je saturn valjda nece vise da muci, videcemo sta ce dalje biti sa marsom i merkurom. Jesi mislio da je to vezano za kucu i porodicu zbog saturna kao vladara cetvrte?
Da, prvo mi je to palo na pamet zbog Saturna kao vladara cetvrte ali mogu i druge stvari biti...  (mozda ljubav zbog Urana?)
Ako nije problem ti nam bar uopsteno kazi u cemu je problem bio da vidimo da li ima veze sa ovom direkcijom...

Kada pomeram retrogradne planete po primarnim, jel` ih pomeram napred ili nazad  :-[ ?
Zavisi sta te zanima, Shmisha ti je napisala kako neki rade za primarne direkcije...
E sad, znam da neki za karmu i karmicku astrologiju pomeraju retrogradne unazad...  a i karma je deo naseg natala...    to su tzv konverzne direkcije cak ih ima i u Kepler programu... 

Evo sta Dupor kaze u "Ne verujete, proverite":
"Ako retrogradnu Veneru sa 4. stepena Strelca pomerimo 28 stepeni unazad a Marsa za 28 stepeni unapred oni se sastaju na 6. stepenu Skorpiona sto bi znacilo ljubavna veza ili udaja ako se nesto drugo ne bi isprecilo..."
Ovo Duporovo sam koristio i u velikom broju slucajeva radi...   

Korisni linkovi
http://www.khaldea.com/rudhyar/astroarticles/converseprogressions.php
http://www.astrologyweekly.com/dictionary/converse-directions.php

Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000