Ljubomora u horoskopu

• Odgovora: 77
Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Ljubomora u horoskopu
« Odgovor #60 poslato: 12:03:18, 11.Sep.2012. »
A pazi,ovom mom je Mo u Vir,Ma u Gem,Ve i Me u Pis,a Riba/Skorpija sa Pl na Asc  ;D
Jos je dosta i skrivao ljubomoru,zbog ovog sto sam mu rekla,ali bilo je trenutaka kad eksplodira.
Boze moj,ljubomorna sam i ja,ali ja to ne bih pokazala ni pod prijetnjom smrcu  ;D stelijum u Jarcu je pre ponosan,da bi pustio da mu se vidi ta slabost  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #61 poslato: 12:11:01, 11.Sep.2012. »
Ni ja ne pokazujem odmah, ali kada veza odmakne, kad se malo više oslobodim i odomaćim, znam pomalo da pokažem, ali ne pravim scene iako mi je glava puna sumnji.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #62 poslato: 12:14:35, 11.Sep.2012. »
i lav...mene ubi posesivnost vise...kao rak-skorpiona,a kad imam napad ljubomore,tad lav u meni kaze-ljubomora je znak nesigurnosti,da li si ti nesiguran? ko je ona da tebe zajebava? samo hladno,kao da ti nije ni stalo

i hvala mu na tome,svaki put ih osujetim ;D
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #63 poslato: 13:19:46, 11.Sep.2012. »
Ja sam takodje posesivna.Ono sto je moje,moje je,to ni mrtva ne dijelim sa nekim  ;D Ljubomorna jesam,podosta,ali ne ljubomorisem.Zasto nekome hraniti ego na taj nacin  ??? Ja u startu veze kazem sta moze,a sta ne moze da radi,i zavrsimo sa time.Prekrsi dogovor,veza se prekida i gotova prica.Jednostavnije ne moze biti  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #64 poslato: 17:21:31, 11.Sep.2012. »
Bivsi mi je Ribe/Skorpija ,i nije bio normalan po tom pitanju  :-\  Mada sam mu ja zaprijetila u pocetku da meni nece da ljubomorise,ako je ljubomoran,da to moze kuci pred ogledalom da iskali i djelomicno se drzao toga haha.Pa se desavalo kad me drug u gradu pozdravi i poljubi u obraz da se ovaj okrene i ode,ili u sred kluba da me bukvalno zaveze rukama sa svim strana,pod izgovorom "da me ne guraju ljudi koji prolaze u guzvi",da ja ne bih plesala ili sta vec ??? Bilo je "fantasticnih situacija",zbog kojih i jeste bivsi  ;D

Moj je bio Ribe/Vaga. Bukvalno mi je pretio da ne smem nigde da izadjem bez njega, pa ljubomorise,lomi stvari po stanu, pravi te budalom ( ti vidis nesto,on sat vremena melje kako nisi dobro videla ).

Jako su agresivne po tom slucaju. Drugarica mi je isto ribe/vaga. Pravi tu lazne profile na fejsu,ispituje devojku od lika s kojim je bila,pa hoce da se bije.... Strasno.

Ribe,globalno gledajuci, nijedna nije verna. Ali ni muskarci ni zene. Pokusavam da ih se klonim,ne volim ribe... Meni je to najjadniji znak. Samo traze neko sazaljenje, liju lazne krokodilske suze ne znaju ni samo zasto. Ne znaju sta hoce od sebe i od drugih,svaki dan menjaju misljenje... ( I da, dosta zenskih riba postaju prostitutke,bas sam pratila! )

Ja sam isto ljubomorna,ne trudim se da krijem. Skroz poludim. Ne daj Boze da je decko pre mene imao vezu recimo godinu i vise dana. Pa smaracu ga svaki dan za nju :DDD Moj decko mora biti moj i fizicki i psihicki. Ako nije tu sa mnom u mislima,sutnem ga,cao
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #65 poslato: 17:34:27, 11.Sep.2012. »
Moj nije smio tako da se ponasa.Odmah sam mu na pocetku stavila granice.Meni nesto da polupa,mislim da bi mu glavu polupala  ;D  Ni ja ih ne   volim Ribe i ne slazem se nikako sa njima,ali je ovdje teziste bilo na tome sto je covjek Skorpija u podznaku + Pl0Asc haha.Ja ne znam stvarno sta sa mnom nije u redu kada su u pitanju Skorpije.
Bukvalno,nemam ni jednu drugaricu/druga da nema nesto vazno u Skorpiji,a momke da ne pominjem.Samo je jedan bio dupla Djevica sa stelijumom u Djevici,i sa njim sam bila najkrace,ovo sve drugo Skorpijski karakteri  ;D
Volim tu njihovu dubinu i gotovo,ja bez toga tesko mogu da funkcionisem u medjuljdskim odnosima.Ako nema dubine,hladim se brzo  ;)
Natalna

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #66 poslato: 17:41:09, 11.Sep.2012. »
Moj nije smio tako da se ponasa.Odmah sam mu na pocetku stavila granice.Meni nesto da polupa,mislim da bi mu glavu polupala  ;D  Ni ja ih ne   volim Ribe i ne slazem se nikako sa njima,ali je ovdje teziste bilo na tome sto je covjek Skorpija u podznaku + Pl0Asc haha.Ja ne znam stvarno sta sa mnom nije u redu kada su u pitanju Skorpije.
Bukvalno,nemam ni jednu drugaricu/druga da nema nesto vazno u Skorpiji,a momke da ne pominjem.Samo je jedan bio dupla Djevica sa stelijumom u Djevici,i sa njim sam bila najkrace,ovo sve drugo Skorpijski karakteri  ;D
Volim tu njihovu dubinu i gotovo,ja bez toga tesko mogu da funkcionisem u medjuljdskim odnosima.Ako nema dubine,hladim se brzo  ;)

Ma i ja sam,pa smo se potukli  ;D  ;D

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #67 poslato: 17:47:17, 11.Sep.2012. »
Drugarica mi je isto ribe/vaga. Pravi tu lazne profile na fejsu,ispituje devojku od lika s kojim je bila,pa hoce da se bije.... Strasno.
Isto ovo radi i jedna moja drugarica blizanac/djevica, mo u lavu. ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #68 poslato: 17:49:29, 11.Sep.2012. »
Isto ovo radi i jedna moja drugarica blizanac/djevica, mo u lavu. ;D

Toliko jadno nikad ne bih pala!

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #69 poslato: 17:50:37, 11.Sep.2012. »
Ma i ja sam,pa smo se potukli  ;D  ;D
Hhahaha  ;D
Kontam da je on izvukao deblji kraj  ;D
Natalna

Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000