Ljubomora u horoskopu

• Odgovora: 77
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 8 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Ljubomora u horoskopu
« Odgovor #40 poslato: 14:58:43, 07.Jun.2012. »
Četiri planete u škorpiji, Ve0Ma i eto mene jako ljubomorne i posesivne, ali svi mi kažu da nijesam, jer to vrlo uspješno prikrivam, Mo0Ne imam, pa pomalo i glumim ;)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #41 poslato: 16:05:36, 07.Jun.2012. »
ljubomora je posledica loseg ponasanja partnera,ja npr sam uvek posesivan ali retko ljubomoran,jer me devojke retko prave ljubomornim,znaci ljubomora i ne mora biti nasa mana jer ju je moguce uspesno kontrolisati..zbog jakog lava uvek sebi kazem-ponos pre svega,dostojanstvo,ne gubi samokontrolu zbog gluposti
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #42 poslato: 02:43:11, 01.Avg.2012. »
mesec u skorpiji i u osmoj kuci,nema gore pozicije za ljubomoru!!!  ;)
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #43 poslato: 23:57:15, 12.Avg.2012. »
Da li sam ljubomorna?Jesam,mnogo,ali ne pokazujem.Mom Jarcu je to ispod ponosa,tako da trpim u sebi.Ono sto pokazujem je posesivnost.Priznajem da sam jako posesivna,ono sto je moje,moje je,u stanju sam da se lavovski zauzmem za svoju teritorijuZa sta se ne borim?Za muskarca.Ako se zapetlja u tudje cari,ja dizem rep i ponosno odlazim.Ispod casti mi je da se borim za njega,jer jelte,ipak je on muskarac,pa bi trebalo da je obrnuto.
A inace svoje ni mrtva ne dijelim.Volim i zelim jakim intenzitetom,ali kad si moj,samo si moj,zato mogu opstati samo uz takvog partnera.To pravdam svojim Mo u Sco,u 1. kuci naglasava emocije0Pl,opet posesivnost.I sam znak Jarca,koji je kod mene naglasen,je posesivan,pa eto i od tuda.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #44 poslato: 09:04:30, 13.Avg.2012. »
Da li sam ljubomorna?Jesam,mnogo,ali ne pokazujem.Mom Jarcu je to ispod ponosa,tako da trpim u sebi.Ono sto pokazujem je posesivnost.Priznajem da sam jako posesivna,ono sto je moje,moje je,u stanju sam da se lavovski zauzmem za svoju teritorijuZa sta se ne borim?Za muskarca.Ako se zapetlja u tudje cari,ja dizem rep i ponosno odlazim.Ispod casti mi je da se borim za njega,jer jelte,ipak je on muskarac,pa bi trebalo da je obrnuto.
A inace svoje ni mrtva ne dijelim.Volim i zelim jakim intenzitetom,ali kad si moj,samo si moj,zato mogu opstati samo uz takvog partnera.To pravdam svojim Mo u Sco,u 1. kuci naglasava emocije0Pl,opet posesivnost.I sam znak Jarca,koji je kod mene naglasen,je posesivan,pa eto i od tuda.

Nema potrebe da i ja napisem ovo isto  ;D

Samo sto se nikad ne borim( samo za jednog decka jesam i  nisam imala granice u tome). Onda sam shvatila da nije moje da se borim, ako oce da ide - nek ide. Ne mogu nikog naterati da me voli i ostane, a ako ga budem terala, gusicu ga.

Kad mi neko povredi ponos ( pravi me budalom,vara me ), stavim tacku i zbogom. Ne mislim o toj osobi uopste,moze me zvati danima,mesecima,plakati mi na vratima, mene boli uvo  ;)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #45 poslato: 10:38:47, 13.Avg.2012. »
Nema potrebe da i ja napisem ovo isto  ;D

Samo sto se nikad ne borim( samo za jednog decka jesam i  nisam imala granice u tome). Onda sam shvatila da nije moje da se borim, ako oce da ide - nek ide. Ne mogu nikog naterati da me voli i ostane, a ako ga budem terala, gusicu ga.

Kad mi neko povredi ponos ( pravi me budalom,vara me ), stavim tacku i zbogom. Ne mislim o toj osobi uopste,moze me zvati danima,mesecima,plakati mi na vratima, mene boli uvo  ;)

Razumijemo se  ;)
Sto se tice borbe za muskarca,ne mogu da shvatim zene koje se bore ,svadjaju,tuku za iste.Tako im samo hrane ego.Meni kompleksas ne treba,vec muskarac koji zna sta zeli  :D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #46 poslato: 11:03:17, 13.Avg.2012. »
Svi smo ljubomorni i posesivni kad smo zaljubljeni, neko manje neko više. Ljubomora se najčešće veže za tipa škorpiju, a mislim da su najmanje ljubomorni ljudi koji imaju aspekt Venere i Urana ili lične planete u vodoliji, stelijum u vodoliji, jer razmišljaju da je ljubav sloboda i drugarstvo, mijenjaju partnere, pa nemaju vremena ni da se posvete osobi od krvi i mesa.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #47 poslato: 11:13:37, 13.Avg.2012. »
Razumijemo se  ;)
Sto se tice borbe za muskarca,ne mogu da shvatim zene koje se bore ,svadjaju,tuku za iste.Tako im samo hrane ego.Meni kompleksas ne treba,vec muskarac koji zna sta zeli  :D

To :)

Ne razumem zene koje se tuku..... Toliko nisko nikad ne bih pala, ponos je vazniji   ;D

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #48 poslato: 19:20:59, 04.Sep.2012. »
ja sam odjedanput postala jako, jako ljubomorna  :girlblush:
....nisam takva uvek....jako se nerviram, stidim, plašim, volela bih da to moje osećanje nestane  ???
i ako ima prostora za tu ljubomoru, i ako nema  (*o*) nema smisla da nekog do koga mi je mnogo stalo mučim svakog dana, milion puta....a meni je još gore nego njemu
....iskreno, oduvek sam verovala da je lepota u davanju ljubavi, a ne u besomučnoj ljubomori
činimi se da ću se sama sebe razboleti  :placko:
zanima me ima li toga u mojoj natalnoj karti, kao nekakva moja osobina za koju nisam znala  :-\
...ili to može da donese neka planeta, pa da posle prođe (izvinite ako sam se pogrešno izrazila, nadam se da ste me razumeli)
hvala unapred
jako mi je hitno

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #49 poslato: 08:55:31, 05.Sep.2012. »
ja sam odjedanput postala jako, jako ljubomorna  :girlblush:
....nisam takva uvek....jako se nerviram, stidim, plašim, volela bih da to moje osećanje nestane  ???
i ako ima prostora za tu ljubomoru, i ako nema  (*o*) nema smisla da nekog do koga mi je mnogo stalo mučim svakog dana, milion puta....a meni je još gore nego njemu
....iskreno, oduvek sam verovala da je lepota u davanju ljubavi, a ne u besomučnoj ljubomori
činimi se da ću se sama sebe razboleti  :placko:
zanima me ima li toga u mojoj natalnoj karti, kao nekakva moja osobina za koju nisam znala  :-\
...ili to može da donese neka planeta, pa da posle prođe (izvinite ako sam se pogrešno izrazila, nadam se da ste me razumeli)
hvala unapred
jako mi je hitno

Samo se seti da si lepsa i bolja od neke druge devojke i neces biti ljubomorna 

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 8 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000