Vjezbaona

• Odgovora: 47
Stranice: « 1 2 3 4 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Vjezbaona
« Odgovor #30 poslato: 14:23:41, 16.Mar.2013. »
Ali pazi da kad udje u raka pa čak i na poslednjim stepenima bliz i napravi opoz sa tvojim natalnim mjesecom ne donese i neželejenu trudnoću, iznenadnu mada mislim da bi to vodilo u brak..

E pa to bi moglo da se desi, kada bi bila u vezi, to bi bilo negdje tokom avgusta, ali nešto ne vjerujem da to može da se desi, iako se kaže nikad ne reci nikad.  :D

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #31 poslato: 14:26:59, 16.Mar.2013. »
E još ovo i neću te daviti više, za danas  ;D Kako tumačiš konjukciju vladara 3. i 12. kuće u mojoj 5. - So0Me u škorpiji?

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #32 poslato: 14:35:19, 16.Mar.2013. »
Putovanja i duža i kraća zbog ljubavi, užitka.. to mi je prvo palo na pamet..

*

• 848
  • 44
« Odgovor #33 poslato: 14:36:18, 16.Mar.2013. »
E da i voliš Španiju =)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #34 poslato: 14:38:34, 16.Mar.2013. »
Španiju  ;D nijesam bila još tamo... dako bude tih putovanja, imam i Ve90Ne i to ukazuje na osobu koja putuje sa voljenom osobom. Mada meni je vladar treće Sunce u konjukciji sa Saturnom - vladarem 7., pa je Saturn ograničio sva ta putovanja, do sad nijesam putovala niđe.

*

Van mreže univerzums

• **
  • 202
  • 6
« Odgovor #35 poslato: 22:36:48, 16.Mar.2013. »
Dupla vaga sa stelijumom  u vagi pa ne nosiš one tipiče karakteristike ljudi koji marsovi tipovi (I kuća analogna znaku ovna) već i sedme prirodne kuće vage, mirnija si, rešavaš probleme na suptilniji način, ljubazna si i nasmijana prijatna si vl ti je u konjukciji sa suncem pa tako zračiš i drugima imas neki svoj sistem vrijednosti vladar druge je u prvoj u konj sa jupiter pa daje i da je to što si izgradila zasnovano na pravdi, jako ti je bitna pravda, suvladar druge u trećoj u strijelcu i ti na neki način širiš vidike ljudima oko sebe na osnovu tog nekog svog sistema, ali ne očekuješ da to prihvate, takodje kad zaradiš trošiš na putovanja ali i na bliske ljude i tu si dzentlwomen  :D a voliš i putovanja, porodica ti je važna ali postoji neka tajna vezano za oca možda ovaj S60Ne ili ti je na neki način umjetnička, ne svidja mi se ovaj Sa0 PLovdje, ti se brzo zaljubiš, nekako samo klikne,  uran vladalac pete pa ste prvo drugare još na početku treće, negdje sam ti ranije rekla za brak, posao takodje taj Ne pošto si rekla da si umjetnik lijepo bi bilo da pokušaš da nadješ posao negdje u blizini, komšiluku jer bi ti išlo podučaavnje u strijelcu ti je vladar ali znaš i da vikneš jer ti je u konj sa marsom ali u strijelcu pa uvijek neka borba za ideale  :D vladalac 9-e u 12 pa ti si mogla da studiraš sa strane i voliš da učiš u tišini ili sama ali merkur vladalac pa možda naglas ponavljaš brzo pamtiš jer ti je dobar asp sa uranom, na fakultetu si inače lako i sa ljudima izlazila na kraj jer je uran vl vodolije lijep asp sa merkurom pa si imala laku komunikaciju još uran skoro u trećoj iako imaš malo prijatelja jer ti je vl 11 u konj sa saturnom ipak ih voliš konj sa venerom nekako si uvjerena da si sebi najveći prijatelj vl 11 u 1 i analiziraš sve i svakoga u okruženju u 11 mjesec u djevici, ajde da sam nešto pogodila
ostavila si me bez teksta.... divna si....sve je tacno...sem onog nesto da postoji neka tajna u vezi oca,to mi nije poznato,mozda i ima al da ja ne znam....
sto se tice studiranja,verovatno da sam zelela mogla sam nesto uraditi i u inostrastvu,al sam ja ponekad tako pasivna,pa me recimo to nikad nije privlacilo (mislim na studiranje preko)....
jos samo da se obistini ono za brak sto si mi davno rekla...tj onaj opis partnera koji  se poklapa sa onim koji me trenutno zanima  ;))....jos kad bih imala neke podatke o njemu tj vreme rodjenja,gde bi mojoj sreci bio kraj,cisto da ga malo proucis,al glupo mi da to trazim od njega....videcemo.....
:flowers:
« Najnovija izmena:: 22:42:57, 16.Mar.2013. univerzums »

*

• 848
  • 44
« Odgovor #36 poslato: 16:35:12, 17.Mar.2013. »
Ako ima neko raspoložen da pogleda šta donose naredni mjeseci, ja to da vježbate  ;)  ;D
Univerzums, ta četvrta zbog Sa60Ne sam ti rekla za tvog tatu,inače on je i jak i nježan u isto vrijeme ili mi je tako predstavljen..

*

Van mreže univerzums

• **
  • 202
  • 6
« Odgovor #37 poslato: 17:06:55, 17.Mar.2013. »
a jel se razumes ti u lunarni i solarni ...vidim da sve znas,pa mozda i to :)?

*

• 848
  • 44
« Odgovor #38 poslato: 17:24:45, 17.Mar.2013. »
Solarni znam pravila pri gledanju nisam pokušala, jednoj sestri, ali to je baš onako bio više razgovor tako da ne znam, samo ovako ovo malo osnove, je l' ti znaš?  :-[

Stranice: « 1 2 3 4 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000