Kako prekinuti vezu

• Odgovora: 25
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Kako prekinuti vezu
« Odgovor #10 poslato: 16:00:10, 13.Jun.2010. »
Citat
jedan zdravi i normalan razgovor sve rjesava, ne treba siliti ako ne ide.
(e*e)
Bas tako - razgovor resava sve, ne e-mail, sms ili slicni vidovi komunikacije koji danas sve cesce sluze u svrhu okoncanja veze  (*o*)

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #11 poslato: 18:01:14, 13.Jun.2010. »
bas ti je ta  na mjestu.. imam upravo iskustva sa tim prekidom preko sms poruke i to 2god. veze..strasno :-\

*

Van mreže MiMibb

• *
  • 93
  • 1
  • http://img17.imageshack.us/img17/4483/mimif
« Odgovor #12 poslato: 18:08:53, 13.Jun.2010. »
Za mene samo kukavice,koje ne smeju da te pogledaju u oci i suoce se sa tim da je vezi dosao kraj,raskidaju na tu decju foru,ma poslacu joj/mu sms,e -mail,i sta gotova stvar. Sve se moze lepo reci,bez guzve i galame i rasprave,pa na kraju krajeva,civilizovani smo,ako ne ide,lep pozdrav i svako svojim putem.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • 2
« Odgovor #13 poslato: 18:37:08, 13.Jun.2010. »
e upravo kukavice :) zato kad upoznajes momka ispitas ga kulturno kako je prekidao sa bivsim i u kakvim su odnosima ostali, tako sama sebe uputis sta tebi slijedi kad dodje do toga :D

*

Van mreže MiMibb

• *
  • 93
  • 1
« Odgovor #14 poslato: 18:43:24, 13.Jun.2010. »
e upravo kukavice :) zato kad upoznajes momka ispitas ga kulturno kako je prekidao sa bivsim i u kakvim su odnosima ostali, tako sama sebe uputis sta tebi slijedi kad dodje do toga :D
Zaboravila si da vecina ljudi ne voli da prica o bivsim 8). Moras biti dobar psiholog ;) da na neprimetan nacin po ponasanju u datim situacijama izvuces iz kontexta neku realnu sliku,sto bi se reklo da provalis odmah (rzm) .

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • 2
« Odgovor #15 poslato: 19:02:46, 13.Jun.2010. »
E ne znam za tebe, ja volim da komuniciram i na prvom sastanku mi ispricaju cijeli zivot, a ne samo o svojim bivsim, cak i o detaljima njihove veze, a vjeruj kad mi to dodije onda mi i o roditeljima svojim fino natenane ispricaju... ;) bitno je da tvoja pitanja nisu pitanja, vec opusten razgovor UPOZNAVANJE (saznas detalje koje ni njihovi prijatelji ne znaju)  :D

*

Van mreže MiMibb

• *
  • 93
  • 1
« Odgovor #16 poslato: 16:07:10, 14.Jun.2010. »
Znas kako,ja nisam neka pricalica ;), al sam veoma komunikativna,i ne forsiram nista,jer sve sto zeli da mi kaze,reci ce,al nije neophodno na prvom sastanku :P. Vrlo dobar sam psiholog. 8),da ne kazem odlican,pa mnogo toga i ne mora da mi kaze,... Prvi sastanak,po meni treba i uvek je totalno opusten i totalno zezanje,da se oseca lepo,a ne da se oseti kao da je izasao sa inspektorom (*o*). Dodje vreme i za taj stadium kad razvezu o sebi,o mnogim stvarima koje me uopst i ne interesuju :D,al ajd.

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #17 poslato: 17:35:02, 14.Jun.2010. »
Predhodni momak m je ostavio na najgluplji način-onako neozbiljan a ima 37 godina, bili smo 3 meseca u vezi !!!
Nismo se čuli nekoliko dana, kada sam ga pozvala i pitala da li je sve ok i šta se radi, one je samo rekao " pa ništa" i na dalje pitanja šta je bili i šta je sa mnom -nama?! Odgovorio je "pametna si devojka, skontaj sama" !!!!
Šta reći ?!  (*o*)

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • 2
« Odgovor #18 poslato: 22:38:03, 14.Jun.2010. »
slazem se sa tvojim misljenjem, al ja sam pricalica i to velika, al znam i da slusam ponekad.. :-[pa tako valjda se nekad uskladim malo bolje..do tad ... ;D

*

Van mreže MiMibb

• *
  • 93
  • 1
« Odgovor #19 poslato: 16:05:18, 15.Jun.2010. »
Predhodni momak m je ostavio na najgluplji način-onako neozbiljan a ima 37 godina, bili smo 3 meseca u vezi !!!
Nismo se čuli nekoliko dana, kada sam ga pozvala i pitala da li je sve ok i šta se radi, one je samo rekao " pa ništa" i na dalje pitanja šta je bili i šta je sa mnom -nama?! Odgovorio je "pametna si devojka, skontaj sama" !!!!
Šta reći ?!  (*o*)
Pa sta reci,ako smem primetiti 8),njemu treba jos toliko godina,pa da postane zreo  za neke stvari. Ili jednostavno ne zna sta hoce (*o*).sto je najgore.I na kraju bolje sto si to relativno brzo razresila,na svu srecu,kako ti je i sam rekao,Hvala bogu PA POSTOJIMO I MI PAMETNE (e*e)

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000