Ok. H-E-L-P!!!

Stvarno mi je potrebna pomoc na ovom polju, s obzirom da mi se sve planete nalaze sa leve, "ja" strane a jedino kiron(rane) i severni cvor(ono sto mi je karmicki cilj u ovom zivotu) sa desne i to bas u kuci odnosa sa drugima, 7k.
Dakle, imam 25 godina i u zivotu nisam imala ono sto bi se moglo nazvati (normalnom) vezom. Ocito imam jos mnogo da ucim na ovom polju, s obzirom na svoj nepostojeci ljubavni zivot
A bizarno je da se osecam apsolutno prihvaceno i popularno na svakom drugom polju - karijere, drustva...stvarno imam puno (kako pravih, tako i poznanika) prijatelja i osecam se veoma voljeno u tom smislu. Ali na polju ljubavi mi nekako nikako ne ide. Toliko dugo sam sama da mi moji prijatelji kazu da bi oni imali problema da me zamisle u vezi. I da sam ja njima simbol nezavisne uspesne zenske kojoj niko ne treba. E pa, nisu u pravu - treba mi, itekako

Ako me neko pita zasto je tako, ja bih, kada pogledam u nazad, rekla da su u pitanju moji izbori, koji su uvek bili pogresni. Mozda je moj MA u Vagi odgovoran za to sto mi se uvek svidjaju tipovi koji su nedostupni na neki nacin - bilo da su u vezi, da nisu ni malo zainteresovani za mene, da su samozaljubljeni kreteni ili jednostavno gej(o da, i to mi se cesto dogadja, pitajte moju VE0UR...gej ljude obozavam i divno se slazem sa njima )...
Ne radi se o tome da nema zainteresovanih tipova za mene, nego jednostavno, meni nista ne znaci ako se ja nekome svidjam. Bitno je samo da se meni taj neko svidja...i obicno ne priznajem ako to nije udar munje koji me odjednom pogodi(VE0UR u Strelcu krivac)...
Verujte mi, pokusala sam da nateram sebe da se ponasam drugacije, da reagujem na to sto se nekom svidjam...npr. fin momak, znam svidjam mu se - racionalno razmislim i shvatim da je dobar za mene i ajde da probam...ali je problem sto NISTA ne osecam-ni emocionalno, ni fizicki...Ne moze covek protiv svoje prirode, zar ne?
Cak sam u jednom momentu krenula kod psihologa, jer mi se toliko retko neko svidi da....e pa kad mi se svidi, onda nastaje problem. U stanju sam da se ludo zaljubim(VE0UR u Strelcu) bez pravog feedbacka od te osobe...i u stanju sam da tako budem 'zaljubljena', da ne kazem zaslepljena u tog nekog, bez obzira da li je dostupan ili nije...Sve dok se ne pojavi neko drugi za koga onda moja VE u Strelcu odmah razvije zaljubljenost slicnog intenziteta a ovaj prvi kandidat biva zaboravljen...I tako u nedogled...bez nekih vecih konkretnih rezultata, osim kratkih neformalnih varijantica

Sta treba da uradim? Stvarno cu poludeti ovako vecno sama!
natal mi je u potpisuu