Mars u Blizancima

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže posejdon

• *
  • 81
  • 0
  • Pol: Žensko
Mars u Blizancima
« poslato: 11:16:55, 10.Feb.2010. »
ok je taj mars u blizancima,ima puno nervoze,brzine itd,bas za veze,ne znam,uticu tu i druge stvari

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Mars u Blizancima
« Odgovor #1 poslato: 11:34:44, 05.Maj.2010. »
Mars u blizancima
Sa Marsom u znaku Blizanaca osobe su žustre, nervozne i razdražljive. Lako se posvađaju i pokazuju uvek dozu agresivnosti. Oštrog su i pokretnog duha, skloni kriticizmu. Njihova energija ima velike i brze oscilacije, čas je na vrhuncu, a zatim dolazi do naglog pada. Imaju sklonost da je neracionalno troše i čak da je traće.Vrlo su pokretljive i orne za akciju. Brzo i nemirno govore. Dovitljive su i spremne da se upuste u svakakve situacije. Svestrano su nadarene i imaju širok krug interesovanja. Mogu da imaju više ljubavnih veza istovremeno. Teže se vezuju emotivno jer je njihov osnovni motiv u ljubavnim odnosima seksualna želja i radoznalost. Od veze očekuju druženje, razgovore, igru,..

astroskop.com

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #2 poslato: 12:27:58, 01.Avg.2012. »
Zanima me da li nas ima jos sa ovom pozicijom u horoskopu da razmenimo iskustva  8)

Prvo sto pomislim kad cujem da neko ima ovako postavljen mars, pomislim na borbu,komunikcaiju, brzopletost,bezobrazluk, hrabrost.... Merkur kao vladalac blizanaca i ratoborni mars hmmmm :/   A vi sta mislite? :DDD
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #3 poslato: 16:12:33, 01.Avg.2012. »
Mars u blizancima
Sa Marsom u znaku Blizanaca osobe su žustre, nervozne i razdražljive. Lako se posvađaju i pokazuju uvek dozu agresivnosti. Oštrog su i pokretnog duha, skloni kriticizmu. Njihova energija ima velike i brze oscilacije, čas je na vrhuncu, a zatim dolazi do naglog pada. Imaju sklonost da je neracionalno troše i čak da je traće.Vrlo su pokretljive i orne za akciju. Brzo i nemirno govore. Dovitljive su i spremne da se upuste u svakakve situacije. Svestrano su nadarene i imaju širok krug interesovanja. Mogu da imaju više ljubavnih veza istovremeno. Teže se vezuju emotivno jer je njihov osnovni motiv u ljubavnim odnosima seksualna želja i radoznalost. Od veze očekuju druženje, razgovore, igru,..

astroskop.com

I ako sam devica u horoskopu, imam ovaj polozaj marsa. Zaista mislim da je nama tesko naci osobu koja je kao mi, zivi brzo, slobodna, pokretljiva,uvek za akciju. Imam dosta zenskih prijatelja vodolija, jer su one uvek za neku akciju,dopunjujemo se skroz. Ne kao ribe, nikad nista....ljubav,ljubav i samo ljubav :////   (*I*) S njima nikad nije dosadno :DDDD 

Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #4 poslato: 12:28:42, 31.Avg.2012. »
Ima ga moj tajo, i stvarno se vidi, stalno je u nekom pokretu i fizickom i mentalnom, a voli i da pricaaa. Inace, muskarci sa ovim Marsom osvajaju djevojke pricom, kojom pokazuju koliko su bistri, nacitani, duhoviti, zabavni i luckasti.Ovaj Mars je promjenljiv, s njim se ne zna na cemu ste i mislim da nemaju jaku seksualnu energiju.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #5 poslato: 12:48:16, 31.Avg.2012. »
Moj bivsi ga ima,i ne svidjaju mi se osobine ovog Ma koje su kod njega dosle do izrazaja.Ok,nije mogao mirovati,stalno je morao biti u pokretu,mnogo stvaralacke energije.Medjutim,kako mu je i Mo bio merkurijanski,nije tu bilo emotivne zestine koja se meni dopada,vec sve nekako povrsno,leprsavo.Vezu zasniva na sexu i nekakvom prijateljstvu  ??? Ne znam,nije mi prijao uopste.Svidja mi se energija koju ovaj Ma nosi sa sobom,kao i vjecna spremnost za zabavu i ludorije,tako da ih volim cuvati za prijatelje,a za vezu mi treba nesto sasvim drugo  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #6 poslato: 12:58:57, 31.Avg.2012. »
Ni moj Marsu u djevici ne bi odgovarao ovaj leprsavi Mars za vezu. U kvadratu su ipak. Jedino mi se svidja sto pricaju, jer ne volim cutologe, koji ne umiju da zapocnu konverzaciju tj. da nacnu temu, pa moram ja da vadim situaciju.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000