Mesec u blizancima

• Odgovora: 22
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Mesec u blizancima
« Odgovor #10 poslato: 17:31:20, 03.Sep.2009. »

I ja imam mesec u blizancima:)

Aha, a da li nesto od navedenog posedujes?
Postavi natalnu kartu u potpis (uputstvo) i avatar u svom profilu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
« Odgovor #11 poslato: 11:33:02, 11.Okt.2009. »
moj mesec mi dade detinjasto ponasanje, mnogo nemiran, nestasan....

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #12 poslato: 20:48:17, 22.Okt.2009. »
Mnogo volim Mo u Blizancima, zato shto su veoma prijatni u drushtvu, veseli, vole muziku, veselja, shale..ali Mo u Blizancima obichno zhive u malim stanovima ;)..Ovo je majka koja tjera svoju djecu da uche, da saznaju shto vishe i jako joj je stalo da su djeca obrazovana , slika kucne biblioteke - kuce pune knjiga, svaka knjizhara..Ovo je takodje zhena koja je dobar vozach :)
osoba voli da posjecuje raznorazne priredbe, intelektualne literarne svechanosti..
Osobe sa Mo u Blizancima su chesto mladolike, leprshave, vedre i nasmijane...ali ovo umiju da budu i nesredjene misli, pa drugi chesto imaju utisak du su nezreli i neozbiljni...Nijesu pristalice dugih veza i nijesu sposobne za trajna i duboka osjecanja...

Poznajem osobe koje imaju sve ove osobine....a imaju Mesec u Blizancima

« Odgovor #13 poslato: 15:57:00, 09.Feb.2010. »

i ja imam ME u Blizancima , jesam komunikativna ali imam faze kad i nisam bas takva:)

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=hp2fileLvt32J-u1260799865&nhor=2&nho2=3

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #14 poslato: 23:56:08, 09.Feb.2010. »
   i ja imam ME u Blizancima , jesam komunikativna ali imam faze kad i nisam bas takva:)
Razlog tome je jer taj Mesec sinhronizovano deluje sa ostalim astrološkim telima a pre svega sa kojima je u aspektu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #15 poslato: 09:22:03, 10.Feb.2010. »

hocesh da kazhem da Mo u Blizancima umije manijachki da voli, s neogranichenim vijekom trajanja...??

Naravno da ume da voli ako naidje na odgovarajucu osobu

Nijesu spsobni, ne umiju da ocijene intezitet osjecanja prema nekom, nestalni su, nepostojani, ni sami ne znaju shta hoce i koga trazhe..Uporedi Mo u Raku i Mo u Blizancima..SLichan je Mo u Strijelcu..to su lutajuci Mjeseci ;)..+ ako ima Venera u isto takvom leprshavom znaku, onda moja pricha pasolutno pije vodu..

Ne bih se bas slozila sa svim  ovim.Umeju da budu nestalni s vremena na vreme,pa i to sto kazes da ne znaju nekad sta hoce ali mislim da je problem tog meseca sto ne ume na pravi nacin da iskaze svoja osecanja i emocije prema nekom, nego to ispadne nekako povrsno za druge(pa onda stvarno deluje kao da ima manjak emocija za druge) ali ih itekako ima

*

Van mreže posejdon

• *
  • 81
  • 0
« Odgovor #16 poslato: 12:12:20, 10.Feb.2010. »
ovo je divna pozicija po meni,imala sam takvog decka,on je imao problem sa zenama,u smislu nikako da nadje pravu,ali je preterivao sa nestrpljenjem,to ga je odvodilo u beskonacno trazenje,ni dan danas se nije skrasio...
sad cemu je cela ova karta doprinela,nisam videla ali ostroumlje je sigurno posedovao

« Odgovor #17 poslato: 15:25:27, 28.Feb.2010. »
zasto mesec u blizancima daje homoseksualnost?

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • HAKUNA MATATA!
« Odgovor #18 poslato: 20:20:33, 07.Jan.2011. »
Ooo, kad malo vreme prodje, pa kad  vidim sta sam ranije mislila o ovom Mesecu (a sta li sam imala i da mislim, a ljudi pisali tolike knjige). Jedan divan covek ima (tj. imao je) ovaj Mesec - Mika Antic. Tako i njegova poezija odise "blizanackim" duhom : vecito dete koje je zivot dozivljavalo kao igru i koje nije zelelo da se pomiri sa zavrsetkom svoga detinjstva... Neprestana borba u sebi, pregrst pitanja koja su prouzrokovana radoznaloscu kojoj nije bilo ni kraja, a ni granica, te je cesto koristio krila, jer mu je ovaj svet bio dosadan i nezanimljiv. Sarenilo emocija. Nije ni cudo sto se proslavio pisajuci decije pesmice. A evo nekih stihova:

'Cudan je ovaj svet u meni kad se od lisca zazeleni ili poplavi kao svila od decje kose i pticjih krila' ;

'Ja sam vašar. Eto šta! Ja sam tristo čuda. Muzika sam. Guzva. Smeh. Vrteška. I luda!' ;

'Dosadno mi je da porastem,
da nosim tesne cipele
i da se oženim.
Oni koji porastu prvo se danima mrze
onda se danima svađaju.'

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #19 poslato: 12:58:16, 09.Jan.2011. »
zasto mesec u blizancima daje homoseksualnost?
Sam po sebi ne daje to jer verovatno jos mnogo faktora iz natalne doprinose tome...
Ali, ako se ne ostvari onda na svasta nesto moze da utice...

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000