Merkur u Devici

• Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
Merkur u Devici
« poslato: 18:01:43, 25.Feb.2010. »
Kada je u Devici, drugom znaku kojim Merkur vlada, ova planeta daje osobe naglašenog analitičkog uma, velike radnike i praktičare, koje umeju da iskoriste i unovče znanje i ideje. Sklonost analiziranju može dovesti do preterivanja u pogledu sitnica i preciznosti koja ume iritira okolinu. Izgleda kao da stalno traže slamku u plastu igala. Ipak, za sve što iziskuje detaljisanje, preciznost i efikasnost, ovaj Merkur je idealan. Dobar Merkur daje visoko obrazovanje i specijalizacije koje znaju da donesu kako profesionalnu, tako i finansijsku satisfakciju, dok onaj loš često naglasi preteranu stidljivost i povučenost, kao i beskorisno trošenje vremena i energije.

treceoko

"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
Odg: Merkur u Devici
« Odgovor #1 poslato: 21:20:33, 25.Feb.2010. »
Jako lepo receno za merkur u devici...Moja mama ga ima (mada ima i masu drugih planeta u devici) i poseduje skoro sve gore navedene osobine

*

Van mreže kafica

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 19:20:28, 06.Jun.2011. »
i ja imam merkura u devici i strašno iritiram svoje okruženje sa tim koliko sam tačna i precizna! (e*e)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #3 poslato: 13:06:40, 13.Jun.2011. »
i ja imam merkura u devici i strašno iritiram svoje okruženje sa tim koliko sam tačna i precizna! (e*e)
Istrosite tu osobinu na posao tj na svoje zanimanje bar da imate neke koristi od tog polozaja.  :)

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #4 poslato: 21:50:34, 25.Okt.2013. »
I ja imam Merkur u Devicu, u 6to polje  :) Super!  :D :D I da, i ja spadam u precizne, tacne i vredne radnike ( kako si se pohvalih, alal mi vera  ;D ), koji rade do zadnji atom snage. Ne znam sta da radim sa sobom ako nisam na posao. Moj je Merkur vladar moje 7mo polje, a upada u 6to, tacnije, lezi na samu granicu izmegju 6to i 7mo polje..... Jel mogu da ga tumacim i kao del 7me kuce?

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #5 poslato: 17:57:28, 31.Okt.2013. »
Jel mogu da ga tumacim i kao del 7me kuce?

Vremenom da.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #6 poslato: 19:27:32, 31.Okt.2013. »
I ja imam Merkur u Devicu, u 6to polje  :) Super!  :D :D I da, i ja spadam u precizne, tacne i vredne radnike ( kako si se pohvalih, alal mi vera  ;D ), koji rade do zadnji atom snage. Ne znam sta da radim sa sobom ako nisam na posao. Moj je Merkur vladar moje 7mo polje, a upada u 6to, tacnije, lezi na samu granicu izmegju 6to i 7mo polje..... Jel mogu da ga tumacim i kao del 7me kuce?

Super je ovaj Merkur u djevici u 6. polju, ima ga jedna osoba koju znam, elokventna je, razborita, bira riječi koje izgovara, nije rogobatna u izražavanju kao recimo moj Merkur u škorpiji. Jako sistematična, vrijedna, voli da uči i to joj dobro ide, a brat joj je ljekar.  ;)

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #7 poslato: 21:23:55, 31.Okt.2013. »
Super je ovaj Merkur u djevici u 6. polju, ima ga jedna osoba koju znam, elokventna je, razborita, bira riječi koje izgovara, nije rogobatna u izražavanju kao recimo moj Merkur u škorpiji. Jako sistematična, vrijedna, voli da uči i to joj dobro ide, a brat joj je ljekar.  ;)

E, u moj slucaj, ja sam ljekar  :D Inako da, pronalazim se u sve sto si pisala... ne volim svagje, trudim se da smirim situaciju kad se pojavi neki nesporazum. Biram reci, da, strpljenje mi je veliko - u sostojbu sam da pustim ljude na glavu da mi se kace, al kad ja odlucim da je dosta od svega - onda je dosta za uvek  :)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000