nisam to znala, mada moze biti
al to cisto kazem iz iskustva, ne iz natala, jer ga ne znam bas protumaciti

Ajd ovako,koliko ja znam za brak se gleda 7 kuca, a sve ostalo,npr kada ces ga sresti,kako ce on izgledati,gde ces ga sresti i kakva je sansa da taj brak opstane. Na prvo ,odmah nemam odgovor,jer tu treba prognostika,tj dobro poznavanje pa cu ga prepustiti nekom drugom. Da li ce do braka doci ranije ili kasnije reci ce polozaj Sunca i Meseca. Po nekoj teoriji kada mesec raste a nalazi se u 4.5.6.10.11.i 12 od braka moze doci u ranijim godinama,ako se mesec nalazi u opadanju,a nalazi se u 1,2,3,7,8 i 9 kuci do braka moze i da ne dodje.E sad ova tvoja retro Venera u blizancima,i ukazuje na vise brakova, otisla u 11 kucu,moze biti da to bude neki prijatelj,ili da ces ga upoznati preko prijatelja , kao sto neko rece,hm dvojni znak samim tim sto je retro,moze da ukaze na probleme na emotivnom planu,tj ni ti sama nisi sigurna sta ti se svidja,a vrlo cesto se i vracaju stare veze , moze da ukaze na kasniji brak.Vrh 7 kuce u Vodoliji,nema planeta u njoj,ali vladara gledamo,a vladari su Uran i Saturn u 5,hm a obe retrogradno , ti bi recimo tvog mr pravog mogla da sretnes na nekoj zurci,u diskoteci,na mestima zabave uopste,da ne nabrajam sada. E sada da vidimo kaze 7 u vodoliji,to bi znacilo kakvog bi ti macana,nekog originalnog, i inteligentnog,nekog ne predvidivog,,bio bi to vrlo neobican brak,a sad da vidimo kakvog ces dobiti,pa vrlo moguce da ce biti stariji od tebe,neki sarenis,koji ce mozda voleti malo i da sara,tvrdoglav,uporan, ipak je ovo neki karmicki po pitanju ljubavi i dece. Uh opsirno je ima se pise sto godina,sad mogu i dr da se nadovezu...

Sta u natalnoj karti moze da odredi/bar priblizno/ god. braka/prvog i drugog/?Da li je moguce odrediti tacne god. u kojoj ce doci do braka?
Meni je IX kuca prazna ali ima pun pokazatelja za drugi brak. Gde bih u tom slucaju trebalo da se vidi kakav ce piti partnem/bracni/?
Moze da se odredi ,svasta nesto,al za to treba iskustvo i ogromno poznavanje. A sto se opisa tice, 9polje,ako ima planeta,izanaliziras,logicki povezes, pogledas aspekte koji postoje,ako je prazno,onda opis daje vladar tog polja,gde je ,i eto
edit: molim vas koristite opciju izmeni