Brak u natalnoj

• Odgovora: 105
Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 11 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elisabeth

• *
  • 7
  • 0
  • Pol: Žensko
  • ponasaj se kao dama, razmisljaj kao muskarac
Odg: Brak u natalnoj
« Odgovor #70 poslato: 21:14:47, 16.Maj.2011. »
aha, to tako ide  :) onda mozete samo ovaj poslednji post da obrisete, da ne bude spam

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #71 poslato: 16:39:27, 04.Sep.2011. »
A kada je nekome, kao meni, 7. kuća prazna, a u 6. Neptun i Uran. To znači da ću onda zauvek biti sama  :(
Ne, ne mora da bude, pravi papirološki brak, zanima me zajednički život, onako lep, hiće li ga ikada biti? Kada otprilike?

ps. Izvinite ja stvarno trnutno fizički nemam vremena da se posvetim učenju, ali hoću, ako možete da mi kažete, kada stignete, ok, ako nemate živaca sa mnom, razumem

Hvala u svakom slučaju

*

Van mreže ZzZz

• *
  • 81
  • 0
« Odgovor #72 poslato: 19:53:59, 04.Sep.2011. »
Ako je prazna to ne znaci da se neces udati. Gledas vladara 7p Jupitera i suvladara Saturana. Da si malo prelistala temu o 7p, znala bi da ukoliko je to polje bez planeta ne znaci da nam je brak uskracen.  ;)

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #73 poslato: 20:51:54, 04.Sep.2011. »
Dobro, hvala ti, a da li bi htela da mi kažež kako dalje?  Jupier u 12.kući u Biku, a Saturn u 3.kući u Lavu.
Ili da te ne gnjavim da mi kažež kada stigneš, šta to znači  (*o*)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #74 poslato: 17:25:39, 25.Sep.2011. »
Dobro, hvala ti, a da li bi htela da mi kažež kako dalje?  Jupier u 12.kući u Biku, a Saturn u 3.kući u Lavu.
Ili da te ne gnjavim da mi kažež kada stigneš, šta to znači  (*o*)
Nije problem da Vam neko pomogne i napise Vam nesto dodatno u vezi vase karte...
Problem je jer niko ne zeli da ponavlja ono sto je vise puta napisano na forumu.

Otvorite kartu i gledate gde vam je sta i onda trazite na forumu tekstove, clanke...
Kada nesto procitate o tome, onda lepo postavite pitanje u odgovarajucoj temi za ono sto vam nije jasno.  :)

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #75 poslato: 18:09:54, 25.Sep.2011. »
Razumela  :) , hvala, izvinite zbog glupih pitanja  :-[ , odustajem od astrologije, nije to za mene

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #76 poslato: 23:52:36, 04.Apr.2012. »
Razumela  :) , hvala, izvinite zbog glupih pitanja  :-[ , odustajem od astrologije, nije to za mene
I ja sam to pricala na pocetku  :D
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #77 poslato: 11:35:27, 05.Apr.2012. »
Razumela  :) , hvala
Da bi rešili i došli do "braka" prvo moramo razrešiti predbračno zabavljanje, sve vrste zadovoljstva bez obavezivanja prema drugom, deljenju koje na spaja u "zajednicu" ma kakva ona bila, papirološka ili ne.

Kod Vas je veći problem možda bio i taj, sa momcima, koji su večite neženje ili su u pitanju momci sa kojima prijateljska veza ne prelazi u emotivnu ili čim pređe granice prijateljstva, puca, iznenada se raspada. Sve se ovo nalazi u aspektima vladara 5 polja(zabavljanje), a ujedno je isti vladar i vašeg ASc.ME..kao i njegovom položaju u znaku i polju. Svakako sa ME0MA u 9 polju su ili veze koje su na daljinu, a sa opozicijom SA, teškoća da se pomire određene suprotnosti, što je opet moguće. JUpiter kao vladar braka, i to u 12 polju Riba, ukazuje na neku tajnu u vezi sa partnerom, pa kako je to njegovo 6 polje, može biti vezano za zdravlje ili bolesti. A neretko i da je on zauzet muškarac u vreme upoznavanja, da je u braku, u najmanju ruku je prikriveni karakter, koji bi ubrzo nakon započinjanja zajedničkog života izašao na videlo, što bi Vas dovelo u sukob ili tačnije njega sa samim sobom, i samoinicijativni bi se povlačio.

Po mom mišljenju, tek neki III bračni partner ili osoba koja je imala iza sebe jedan brak, bi mogla da izgradi uzajamno skladan odnos, mada svakako zbog VEnere120SAturn, imate razloga da se nadate trajnom braku, iako bilo kakav kontakt SAturna ka VEneri, vremenom hladi ljubav, u svakom slučaju daće trajnost. Ovaj pozitivan aspekt je i "ljubav(VEnera) pod stare(SAturn) dane", a retro Saturn ukazuje da bi to mogla da bude osoba koju ste poznavali još za vreme njegovog ulaska u prvi brak. Vrh 9 polja u Jarcu, i sam kraj znaka upravo daje početak-kraja, pa bi osoba mogla samim ulaskom u brak da doživi neku ogromnu promenu, tj.početak kraja odnosa.
...Ima tu još svega, ali ne znam koliko je dozvoljeno na ovoj temi.  (mah:mah)

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #78 poslato: 01:10:09, 08.Apr.2012. »
Da bi rešili i došli do "braka" prvo moramo razrešiti predbračno zabavljanje, sve vrste zadovoljstva bez obavezivanja prema drugom, deljenju koje na spaja u "zajednicu" ma kakva ona bila, papirološka ili ne.

Kod Vas je veći problem možda bio i taj, sa momcima, koji su večite neženje ili su u pitanju momci sa kojima prijateljska veza ne prelazi u emotivnu ili čim pređe granice prijateljstva, puca, iznenada se raspada. Sve se ovo nalazi u aspektima vladara 5 polja(zabavljanje), a ujedno je isti vladar i vašeg ASc.ME..kao i njegovom položaju u znaku i polju. Svakako sa ME0MA u 9 polju su ili veze koje su na daljinu, a sa opozicijom SA, teškoća da se pomire određene suprotnosti, što je opet moguće. JUpiter kao vladar braka, i to u 12 polju Riba, ukazuje na neku tajnu u vezi sa partnerom, pa kako je to njegovo 6 polje, može biti vezano za zdravlje ili bolesti. A neretko i da je on zauzet muškarac u vreme upoznavanja, da je u braku, u najmanju ruku je prikriveni karakter, koji bi ubrzo nakon započinjanja zajedničkog života izašao na videlo, što bi Vas dovelo u sukob ili tačnije njega sa samim sobom, i samoinicijativni bi se povlačio.

Po mom mišljenju, tek neki III bračni partner ili osoba koja je imala iza sebe jedan brak, bi mogla da izgradi uzajamno skladan odnos, mada svakako zbog VEnere120SAturn, imate razloga da se nadate trajnom braku, iako bilo kakav kontakt SAturna ka VEneri, vremenom hladi ljubav, u svakom slučaju daće trajnost. Ovaj pozitivan aspekt je i "ljubav(VEnera) pod stare(SAturn) dane", a retro Saturn ukazuje da bi to mogla da bude osoba koju ste poznavali još za vreme njegovog ulaska u prvi brak. Vrh 9 polja u Jarcu, i sam kraj znaka upravo daje početak-kraja, pa bi osoba mogla samim ulaskom u brak da doživi neku ogromnu promenu, tj.početak kraja odnosa.
...Ima tu još svega, ali ne znam koliko je dozvoljeno na ovoj temi.  (mah:mah)

hvala ti puno  (e*e)
pročitala post pre dva dana, i ostala sam bez teksta,....., koliko je tačno to što piše.......2 dana razmišljam šta da ti napišem  :flowers:
išla sam kod par astrologa, ali nikada nisam dobila ovoliko tačnu dijagnozu mojih stanja, iako sam im mnogo više pričala....možda sam ljude navodila na suprotnu stranu, subjektivne zaključke  (*o*)
nadam se da se drugari sa foruma neće ljutiti, ako mi kada budeš imala vremena, samo napišeš, koliko stare dane treba da čekam da bi malo okončala ove moje emotivne agonije?
unapred hvala  (mah:mah)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #79 poslato: 12:22:21, 01.Jun.2012. »
Ne znam zašto, ali uvijek sam imala osjećaj da će mi bračni drug biti druge vjere, jednostavno su se ljubavi sa momcima druge vjere dešavale, a mislim da se to može pronaći i u mojoj natalnoj, mada nije prenaglašeno:

Ve90Ne
Vladar 10. kuće, derivatne 4. je u ribama, Ne u strijelcu
Vladar 7. kuće u konjukciji sa vladarem 3. kuće
Vladar 7. kuće Sa0Pl,
Asc na 9 stepenu raka

Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 11 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000