Privatni ili drzavni fakultet

• Odgovora: 17
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Privatni ili drzavni fakultet
« poslato: 13:20:00, 17.Jan.2009. »

Bolje je?
Brze je?
Slicnosti?
Mane?
Prednosti?
Razlike?
Vas izbor je?  :D

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Odg: Privatni ili drzavni fakultet
« Odgovor #1 poslato: 13:36:28, 30.Jan.2009. »
Kako dani prolaze vise podrzavam privatni. Drzavni nikako da predju na bolonju dok kod privatnih sve funkcionise normalno.

*

Van mreže junak777

• *
  • 20
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 15:31:55, 16.Feb.2009. »
bez obzira na sistem Bolonje problem naseg sistema je nedostatak knjiga , materijala,kvalitetnog sadrzaja i biblioteka , kaskamo dugo i MNOOOGOOO za svetom na razne nacine .

zavisi i sta oces ako bi dizajnom enterijera da se bavis mislim da vredi vise i za 1 kurs specijalizacije dati  u Kolarcu 3000 evra nego ovde uciti isto pa sa tim ici na Akademiju u Milano(ili Francusku) ili recimo dobiti sertifikat Cambridge za programiranje u Linku u Zemunu pa sa tim ici u London  i zavrsiti koledz  ili fakultet 2000 evra za 1 nu godinu(neki sada lepo zaradjuju u Rajfajzenu)

a za menadzment davati tolike pare je ludost  bolje ici na ekonomski u Ksamenicku 6 i jeftinije , ne znam da li vazi ono ako prijemni ne prodjes dobro pa placas prvu da li ako je u roku das u  sledecu prelazis kao redovan  ...

*

Van mreže marija85-nis

• *
  • 46
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #3 poslato: 22:37:18, 20.Mar.2009. »

skoro da je isto sad ce i sa cenama i sa gradivom da se ujednace tako da ce da bude svejedno

*

Van mreže Felisity

• **
  • 226
  • 9
« Odgovor #4 poslato: 22:10:56, 25.Nov.2009. »
Sve vise sam pristalica privatnih fakulteta iako sam i sama na drzavnom. Polako i cena skolarine na drzavnim fakultetima stizu ove na privatnim, a da ne govorim o uslovima studiranja, o boljoj praksi i odnosu profesora na privatnim fakultetima nego na drzavnim. Toliko stvari na drzavnim fakulteima ucimo koje zaista ne znam zbog cega ucimo i koji nam nikad nece trebati u zivotu. Jedino imam predrasude o privatnim fakultetima iz medicinskih struka jer zaista mislim da je to malo drugacije, a mislim da za njima i nema potrebe jer toliko lekara, stomatologa  je na birou da samo jos fali.

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #5 poslato: 22:15:11, 25.Nov.2009. »
Medicina nikako nije za privatni bar za sada
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže marija85-nis

• *
  • 46
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 18:31:15, 29.Nov.2009. »
bice i medicina samo jos malo vremena da prodje ;)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #7 poslato: 21:10:35, 29.Nov.2009. »
Medicina nikako nije za privatni bar za sada

Postoji privatni medicinski fakultet ali je skolarina 6000evra :o Mislim da ce u buducnosti privatni fakulteti odneti prevagu nad drzavnim.

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #8 poslato: 15:57:24, 05.Dec.2009. »
Cena od 6000 je stvarno mnogo ???
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #9 poslato: 19:15:28, 06.Dec.2009. »
Ja sam, za sad, vise za drzavne fakultete a evo i zasto. S obzirom da zivim (studiram ) u CG, situacija je takva da su se ovdje prvi privatni fakulteti pojavili prije otprilike 5 god. To je relativno kratak period da bi se moglo govoriti o njihovom renomeu i tradiciji kao i o kvalitetu kadra koji si iznjedrili.

Privatni fakulteti ovdje, upravo zbog nedostatka tog renomea, studente pokusavaju da privuku raznim olaksicama, poput lakseg kriterijuma pri ocjenjivanju, boljem odnosu na relaciji student-profesor i sl.
Dakle, oni pokusavaju 'kupiti' studente 'lakocom' ,a ne kvalitetom studiranja!!!
Ja sam ipak za kvalitet, makar to znacilo i tezi rad!

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000