Kako ispraviti kosu

• Odgovora: 35
Stranice: « 1 2 3 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Kako ispraviti kosu
« Odgovor #30 poslato: 21:32:02, 07.Jun.2012. »
Ako je tanka dlaka, takvo ispravljanje moze ostetiti kosu, ali znamo i da je feniranje ostecuje, pa dodjes na isto. Ja se povremeno isfeniram, inace imam kovrdze i sve mi se vise svidjaju, a ranije sam se stalno fenirala, sada mi je skroz ravna kosa dosadna :D

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #31 poslato: 18:41:57, 15.Jun.2012. »
Ako je tanka dlaka, takvo ispravljanje moze ostetiti kosu, ali znamo i da je feniranje ostecuje, pa dodjes na isto. Ja se povremeno isfeniram, inace imam kovrdze i sve mi se vise svidjaju, a ranije sam se stalno fenirala, sada mi je skroz ravna kosa dosadna :D
Vise ce biti iscupana nego ostecena ali prirodno uvijana kosa je obicno jaca, bar se meni tako cini  (*o*)

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #32 poslato: 23:02:37, 17.Jul.2013. »
Moja griva je mnogo gusta i nije frćkava nego ide u neke nedefinisane talase ali mnogooo je gusta  :olala: koristim Braunovu peglu koja mi pomaže ..bez Brauna ne bi iz kuće izašla ,jer kad bi bez Brauna izašla ljudi bi pomislili da sam nekakav divljak,zverina,monstrum,čudovište...  :157: neki bi bežali od mene od straha ,a neki od straha bi me verovatni šibali na sred ulice  :157: 

*

Van mreže nevenica

• 1 862
  • 39
« Odgovor #33 poslato: 14:04:22, 18.Jul.2013. »
Moja griva je mnogo gusta i nije frćkava nego ide u neke nedefinisane talase ali mnogooo je gusta  :olala: koristim Braunovu peglu koja mi pomaže ..bez Brauna ne bi iz kuće izašla ,jer kad bi bez Brauna izašla ljudi bi pomislili da sam nekakav divljak,zverina,monstrum,čudovište...  :157: neki bi bežali od mene od straha ,a neki od straha bi me verovatni šibali na sred ulice  :157: 
Neces da verujes ali sam licno slusala kada momci kazu da im se i to svidja, sve zavisi od ukusa :flowers:
Pristojna žena je ona dama koja zna šta ne sme znati, iako zna...

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #34 poslato: 14:11:02, 18.Jul.2013. »
Neces da verujes ali sam licno slusala kada momci kazu da im se i to svidja, sve zavisi od ukusa :flowers:

Pa da sve je do osobe koja te posmatra ...ne gledaju svi istim očima  :olala:

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #35 poslato: 14:30:06, 20.Mar.2014. »
Evo jedan savet od mene, regenerator je efikasan kod ispravljanja kose, mada verovatno zavisi i od tipa kose, moja je po prirodi ravna, u poslednje vreme pocela sam regenerator da stavljam nakon ispiranja samponom i dodatno ispravi kosu.Ko hoce moze da pokusa.Ja koristim Nivein regenerator.

Stranice: « 1 2 3 4

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000