Kako ispraviti kosu

• Odgovora: 35
Stranice: 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
  • Pol: Žensko
    • Facebook
Kako ispraviti kosu
« poslato: 18:08:16, 13.Okt.2009. »
Evo jedna tema u kojoj mozemo da ostavljamo nacine za ispravljanje kose. Nekom ce biti potrebno  :)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
Odg: Kako ispraviti kosu
« Odgovor #1 poslato: 01:47:42, 01.Dec.2009. »
Mozda zvuci nemoguce,ali pomazu samponi,bazlazmi i kreme namenjeni ispravljanju,da dlaka bude gladja i podatnija za feniranje,mnogo se brze i lakse fenira.Ali ipak se fen ili styler ne mogu izbeci.
U poslednje vreme sam cula za i brazilsko ispravljanje kose keratinom...
Brazilsko ispravljanje kose je najbezbedniji način da oštećenu kosu ponovo obogatite keratinom, i vratite sjaj i zdrav izgled Vašoj kosi. Nakon što je kosa obogaćena keratinom, dlaka je zaštićena od pucanja i isušivanja i svako nanošenje hemiskih preparata nakon toga je bezbedno.
Brazilsko ispravljanje kose je privremeno ispravljanje i traje okvirno tri do četri meseca.Tretman  je moguć na prirodnoj ne farbanoj i ne tretiranoj kosi,jedino je razlika što će efekat tretmana biti oko 2 meseca.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #2 poslato: 02:24:56, 01.Dec.2009. »
Da znas, ja sam koristila onaj Nivea za ispravljanje kose, na njemu bas stoji upozorenje ne peglati, samo osushiti fenom. Neverovatno, jer mislim da su ga i "frizeri" smislili, bas zbog ovakvih kao sto sam ja. To ti je, svaka dalaka svoju politiku, a tek elektricitet..ne smem bravu da uhvatim. Znaci keratin..

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #3 poslato: 17:04:29, 01.Dec.2009. »
Ni meni ti samponi ne pomazu mnogo,ipak moram da se feniram.A za ovaj tretman sam cula da cak popravlja stanje kose osim sto ispravlja.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 17:59:25, 01.Dec.2009. »
Ni meni ti samponi ne pomazu mnogo,ipak moram da se feniram.A za ovaj tretman sam cula da cak popravlja stanje kose osim sto ispravlja.
Mozda sam se pogresno izrazila. Meni pomaze taj Nivea, super, i kad osusim fenom, svi misle da sam je ispeglala, ali ja sto ne mogu da odolim da je popravim jos po negde peglom..pa mislim da tvoja informacija o keratinu definitivno bi stala na put ovakvom mom tretiranju kose..

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #5 poslato: 10:39:35, 07.Dec.2009. »
Mozda sam se pogresno izrazila. Meni pomaze taj Nivea, super, i kad osusim fenom, svi misle da sam je ispeglala, ali ja sto ne mogu da odolim da je popravim jos po negde peglom..pa mislim da tvoja informacija o keratinu definitivno bi stala na put ovakvom mom tretiranju kose..
Vlas ti je mekana i to je nekad prednost ;)

*

Van mreže buba

• *
  • 20
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 17:25:16, 23.Avg.2010. »
ja imam dva iskustva sa ispravljanjem kose keratinom !(inače kosa mi je duža,blago talasasta i tanka dlaka) Prvi odlazak kod frizera bio je po preporuci (e*e) i trajalo je dugo !namazala mi je kosu i to je trajalo 3 sata,posle feniranje pa neki fiksator pa pranje pa pakovanje na bazi voćnih kiselina.posle peglanje kose.Kosa mi je bila prava 2 meseca,ali počinje da se izvija :oi to više nije to.Zatim slede posledice agresivnog tretmana,morala sam da skratim 5 cm najmanje!Zatim odlazim kod frizerke koja se bavi isto ispravljanje kose keratinom i proses je TOTALDRUGAČIJI  (*o*) Namazala mi je kosu i počela odmah da fenira! To je isparavalo,da sam se pitala da li to gori moja kosa  (*o*)   ::) Prvi tretman je mnogo bolji  od ovog drugog(kod prve frizerke nisam mogla da odem jer su joj svi termini već zakazani,a nisam mogla da čeka)ovo iskustvo me je koštalo ! >:(

*

Van mreže nevenica

• 1 862
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 39
« Odgovor #7 poslato: 21:17:46, 23.Avg.2010. »
Zar se kosa toliko upropasti kod ispravljanja?  ???
Pristojna žena je ona dama koja zna šta ne sme znati, iako zna...

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #8 poslato: 22:36:46, 23.Avg.2010. »
Ja imam srecu da mi je kosa prirodno prava. ;D Samo ja cafir, htjela da je uvijem i lijepo naucila lekciju...necu vise.  8)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #9 poslato: 00:33:56, 27.Avg.2010. »
Zar se kosa toliko upropasti kod ispravljanja?  ???
Zavisi i od kvaliteta kose i od frizera/frzerke koja radi ispravljanje

Stranice: 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000