Draga Dorijana,imam ozbiljan i hitan problem.U pitanju je moja majka.Vec 5 dana nije svoja i kako treba.Obrazlozicu ti sve,pa te najiskrenije molim da mi pomognes!Ona je od prosle godine u Beogradu,pokusale smo da zivimo zajedno ali nije islo,pa sam se vratila kod oca.Moji su se inace razveli kad sam ima dve godine.Ona se potom udala za drugog coveka,sa kojim ima jos dvoje dece.Moju sestru i brata.Pre nekih sedam godina rastali su se.Onda je upoznala preko interneta izvesnog Bobana koji radi u Nemackoj,razveden.Oko 4 godine su bili zajedno,a sada su cini se raskinuli,jer je ona pre 5 dana dosla iz Beograda kasno uvece,moja baba,a njena majka joj je otvorila vrata.Cim je videla svoju majku,uletela je u kupatilo,a kada je izasla,pocela je da prica neke nebuloze.Da joj majka nije majka,da nije rodjena u Smederevu,vec u Nemackoj,da nije 71,vec 74 godiste,da njena majka ima jos dva sina blizanca,koje nije videla niti zna gde su.to je trajalo do 5 ujutru,niko nije spavao u kuci,nisu znali sta je sa njom i kako da postupe.ja sam sutradan otisla.Ona je jako smrsala,ne lici na sebe,stalno cita novine,prica o barikadama na Kosovu i kako ce ona sa Tadicem otici dole da uklone barikade zajedno.Posekla je ruku,navodno na casu dok je prala sudove,mada u to niko od nas ne veruje,jer je rana jako duboka,a ona nije dala da joj usiju to.Kaze da je od sutra ona predsednik Srbije,da je Sveti Ilija,da je svemoguca!!!Sada treba da izadje novi film,glavnu ulogu iigra Angelina J.,lik Danijela,kao i ona.Film je radjen po istinitom dogadjaju,i ona je uverena da je u tom filmu.Prica o nekoj kuci njenoj,da je sagradila prelepu kucu,a to prosto nije moguce.Sve oko sebe ispituje.Zanimaju je datumi,imena,prezimena,ko gde zivi i sta radi.Nosi sa sobom ranac.Znam da su u njemu nalazi od lekara,zbog ruke i srca,nosi slike svih osoba sa kojima je bliska,to je ono sto ja znam,jer ranac ne da nikome,cuva ga kraj sebe.Uci nemacki,ima neku svoju svesku,tu nesto piskara.pise datume,pa oduzima,i tu svesku stalno nosi sa sobom,cak i u kupatilo,nikome nista ne da vidi.Ide kod ljudi koje nije videla ko zna koliko godina,taxijem se voza svuda.Misli da joj svi nesto rade iza ledja.Uzasno se osecam!!Ne mogu da werujem da je to ona!Iskreno,ja mislim da joj je taj Boban slomio srce,ona je njega jako volela,on je za nju bio ikona,svetinja.Molim te za savet,jer ne znam sta da radimo vise!Hvala unapred!Katarina