Astrologija zavodjenja

 • Odgovora: 28
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

 • ******
 • 12 179
 • Zahvaljeno: 23 puta
 • 167
 • Pol: Muško
 • The start!
  • Facebook
  • Twitter
Astrologija zavodjenja
« poslato: 21:59:40, 19.Avg.2009. »
Astrologija zavođenja

Dovoljno je samo da znate tačan datum rođenja izabranika vašeg srca i, potom, sledite putrokaz kako da ga osvojite. Hana Hart u knjizi "Muškarac na dlanu" daje konkretne i praktične savete služeći se astrološkom tipologijom muškaraca, otkrivajući njihove tajne želje i slabosti.

Ovan, 21. 3 - 20. 4.
O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će ići korak iza njega.
Kako ispoljava osećanja: Burno, bučno, glasno i nezgrapno. U svakom slučaju - ispoljava ih. Ako vam je rekao da ste najlepša žena koju je sreo u životu, ne znači da za pet minuta neće sresti lepšu. Kad iskreno voli, onda to otvoreno i kaže. Sve dok zamuckuje, znači da ni sam ne zna šta oseća.
Kako da ga osvojite: Nećete ništa postići ako mu sve sami ponudite, nego ćete morati da ga izazovete da vam priđe. Zbunite ga protivrečnim signalima! Jedan dan ga zainteresovano posmatrajte, a sutra nezainteresovano prođite pored njega. Pronađite zajedničkog poznanika koji će Ovnu izgovoriti nekoliko pohvalnih reči o vašoj neukrotivoj prirodi. Kada vas konačno pozove da izađete, govorom tela ga pozivajte da vas dodirne, ali ostanite nedodirljivi do trećeg sastanka.

 
Bik, 21. 4 - 20. 5.
O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će biti njegova desna ruka.
Kako ispoljava osećanja: Otvoreno, transparentno i bez straha da bi mogao ispasti smešan. Bik to čini nežnim dodirom, blagim rečima i tepanjem u stilu "cico, maco, kuco...", a za uzvrat očekuje da i vi pokažete osećanja. Ako ne ispoljava emocije, onda to znači da ništa i ne oseća odnosno da emocije ne postoje.
Kako da ga osvojite: Počnite razgovor o slatkim temama, pa polako pređite na lascivne izjave i lagani flert. Bik ne sme da pomisli da se dvoumite između njega i nekog drugog. Učinite sve što vam padne na pamet, a naročito ono za šta bi vaše drugarice uzviknule "ne to". Zauzmite zavodljivu pozu, približite svoje lice tik uz njegovo, sedite mu u krilo i sve to ponovite nekoliko puta dok Bik ne shvati da ste ozbiljni u nameri da budete samo njegovi.

 
Blizanci, 21. 5 - 20. 6.
O kakvoj ženi mašta: O onoj koja ga neće pitati, "gde ideš i kada ćeš se vratiti".
Kako ispoljava osećanja: Ako vas uvlači u svoj život tako što vas upoznaje s prijateljima i roditeljima, znači da mu se zaista dopadate. Ipak, iako mu je stalo vas, znajte da to ne znači da je zaljubljen. Ako vas ne zamoli ni za kakvu uslugu, znači da vas iskreno voli.
Kako da ga osvojite: Neozbiljni Blizanac je ozbiljan igrač, a omiljena igračka su reči kojima često proigra tuđe poverenje. On je neizlečivi trgovac i zato mu prodajte priču da će vezivanjem za vas postati slobodan. Ne tražite da vam polaže račune, ali ispletite mrežu dojavnika koji će vas obaveštavati o svakom njegovom koraku. Spontano mu predočite da će život sa vama ličiti na avanturističku potragu za pravom informacijom i opušteno krenite u neizvesnost.

 
Rak, 21. 6 - 22. 7.
O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će ga bezuslovno voleti i podržavati.
Kako ispoljava osećanja: Ako vam kaže "nemoj da me ostaviš", to ne znači da vas voli. On samo ne voli da bude ostavljen, pa je u stanju da opstaje u vezi koja mu uopšte ne odgovara. On može čitav život da trpi samo da bi izbegao neprijatnosti raskida. Ako umesto vas opere sudove, budite spokojni jer je ljubav koju oseća neuništiva.
Kako da ga osvojite: On voli sve prirodno, od prirodnog ponašanja i prirodnog izgleda do prirodnih nauka. Ali, za razliku od fizike i priče o suprotnostima, Rak veruje da se samo sličnosti privlače. Nemojte trčati za njim, nego izrežirajte da vam se putevi slučajno ukrste, pa mu uz čašu crnog vina nagovestite da su vaše duše srodne.


 


*

Van mreže Ch

 • ******
 • 12 179
 • Zahvaljeno: 23 puta
 • 167
 • Pol: Muško
 • The start!
  • Facebook
  • Twitter
Odg: Astrologija zavodjenja
« Odgovor #1 poslato: 22:00:15, 19.Avg.2009. »
Lav, 23. 7 - 22. 8.
O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će mu se diviti i potčinjavati.
Kako ispoljava osećanja: Ako je nežan i predusretljiv, ne znači da je zaljubljen. Dok se udvara on deli komplimente, ali kad vas osvoji, dobijate samo kritike. Ako je prestao da vas kritikuje i počeo da vam se umiljava, to je jasan znak da mu se sviđa neka druga.
Kako da ga osvojite: Lav voli da poseduje materijalna dobra, diplome, zahvalnice, propusnice i počasti. Koliko god da ima, uvek mu je malo i zato mu ponudite ono što mu nedostaje. Skromnost. Budite skromni i poželeće da vas osvoji. Zamolite ga jednostavnim rečima i umilnim glasom za uslugu koju samo on, moćni Lav, može da učini. Sve dok mu se budete divili imaće potrebu da budete u njegovoj blizini.

 
Devica, 23. 8 - 22. 9.
O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će imati apsolutno poverenje u njega.
Kako ispoljava osećanja: Nemojte mu nikada postaviti pitanje "da li si zaljubljen", jer će se razmišljajući o tome odljubiti, čak i ako je bio zaljubljen. Njegova ruka preko tvog ramena siguran je znak da nešto oseća.
Kako da ga osvojite: Manjka mu osećaj sigurnosti, obožava rutinu i naviku, veliki je račundžija i uvek je protiv. Kada znate čime raspolažete, nije teško izračunati šta treba da činite. Stvorite mu naviku da vas sreće u isto vreme na istom mestu i ulićete mu osećaj sigurnosti, pa će se pored vas osećati prijatno. Pokažite mu da imate slabosti, ali da možete da se brinete o sebi. Navedite ga da bude protiv vaše usamljenosti tako što će provoditi vreme sa vama.
 
Vaga, 23. 9 - 22. 10.
O kakvoj ženi mašta: O onoj s kojom će moći da se dogovori.
Kako ispoljava osećanja: Ispoljava emocije i onda kad ne postoje. Sve dok vam govori da vas voli, a i dalje radi ono što vam smeta, malo je verovatno da je izgovorio istinu. Kada počne da se trudi da u vezi oboje budete zadovoljni, znači da vas voli.
Kako da ga osvojite: Vagu ne možete da osvojite! Moraćete neprestano da ga osvajate jer on bez ljubavnih igara i flerta ne može da živi! Da biste postali predmet njegovih želja, moraćete da ličite na dijamant, odnosno da budete hladni, oštri, nesalomivi, jedinstveni, lepi i glamurozni. Ako ne možete da se pohvalite ovim dragocenim vrlinama, onda mu nemojte spominjati njegove mane i nemojte mu protivurečiti.

 
Škorpija, 23. 10 - 22. 11.
O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će mu biti verna do groba.
Kako ispoljava osećanja: Sve dok je zaljubljen, neće mu padati na pamet da bi vama mogao da se sviđa neko drugi. Kada nije siguran da li vas voli, postaje posesivan i ljubomoran
Kako da ga osvojite: Asketskim izgledom, nevinim pogledom i bretelom brushaltera koja se neprimetno nazire ispod bluze. Probudite detektiva u njemu. Naterajte ga da vas istražuje. Postavite mu zagonetku tako što ćete poslati polovične, ali izazovne informacije o sebi. Istaknite svoju samostalnost i počnite nenametljivo da mu se namećete. Pričajte o sebi, ali ne obećavajte ništa. Ostanite nedorečeni i on će poželeti da čuje priču do kraja. Oduševite se onim što njega oduševljava, zabrinite se nad onim što njega brine, kritikujte ono što mu smeta i sigurno će vas pozvati na večeru.
 

*

Van mreže Ch

 • ******
 • 12 179
 • Zahvaljeno: 23 puta
 • 167
 • Pol: Muško
 • The start!
  • Facebook
  • Twitter
Odg: Astrologija zavodjenja
« Odgovor #2 poslato: 22:01:27, 19.Avg.2009. »
Strelac, 23. 11 - 21. 12.
O kakvoj ženi mašta: O onoj kojoj on neće biti centar sveta.
Kako ispoljava osećanja: Ako je počeo da rešava vaše probleme, to i dalje nije dokaz da vas voli. Ako svoje obaveze odlaže zbog vas, budite sigurni da nešto oseća.
Kako da ga osvojite: On je pola čovek, pola konj, naoružan lukom i strelom. Razoružaćete ga istinom. Ne predstavljajte se onakvom kakva niste, ne govorite da vas interesuje ono što vas ne interesuje i ne tvrdite da vam je bitno ono za šta vas nije briga. Nećete ga ukrotiti bičem, ali ćete ga pripitomiti šećerom. Vezaćete ga za sebe jedino ako ga ničim ne zavežete i zapamtite: on može da živi samo s onom ženom koja može da živi bez njega. Ako želite da zauvek bude vaš, obavezno ga pozovite na neko egzotično putovanje na kome ćete oboje uživati.

 
Jarac, 22. 12 - 19. 1.
O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će imati svoju karijeru, ali i biti sjajna domaćica.
Kako ispoljava osećanja: Uglavnom ih nikada ne ispoljava, ali to ne znači da ništa ne oseća. Nemojte ga uvlačiti u njemu neprijatne razgovore o emocijama, nego mu dozvolite da vas voli u tišini, bez reči.
Kako da ga osvojite: Potreban vam je: suzdržan i dostojanstven izraz lica, malo upornosti, mnogo strpljenja i kašičica nežnosti. Sve to servirajte uz priču o svojim obavezama, ambicijama i pouzdanim prijateljima koje obožavate. Vodite računa da ga ne opteretite preteranim zahtevima, i obavezno pratite njegov spori ritam. Najbitnije je da ga ne požurujete jer ćete u suprotnom postići jedino da on brzo pobegne od vas. Upustite se u osvajanje samo ako ste dovoljno uporni, strpljivi i spremni da se prilagodite njegovom načinu života.

 
Vodolija, 20. 1 - 18. 2.
O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će razumeti njega, a naročito njegov hobi.
Kako ispoljava osećanja: Vodolije uglavnom ne ispoljavaju svoja osećanja jer misle da se ljubav ne može ni dokazati, ni kazati, pa ne žele da učestvuju u besmislenim poduhvatima. Osim toga, Vodolija samom sebi izgleda smešno u trenucima kada izjavljuje ljubav.
Kako da ga osvojite: Vodolija je čovek budućnosti, pa je zato zagledan u daljinu, ali ne vidi ono što mu je pred nosom. On voli ljude (a naročito žene), ali ih teško primećuje. Ako imate drugu boju kože ili pripadate različitoj etničkoj grupi, stavite mu to do znanja i sigurno će se zainteresovati. Ako se, pak, po poreklu ne razlikujete mnogo od njega, moraćete da inscenirate zvezdane ratove i sudar dva sveta da bi vas primetio. Čim vas primeti, odmah ćete biti u njegovom srcu.

 
Ribe, 19. 2 - 20. 3.
O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će moći da razume njegovu senzualnu prirodu.
Kako ispoljava osećanja: Ako u svoj monolog ubaci po koji stih, ne znači da vam je time izjavio ljubav. Ribe se teško upuštaju u ispoljavanje osećanja jer veruju da je emotivnost prvi pokazatelj slabosti. Ako počne da menja navike koje vam ne odgovaraju, budite sigurni da vas voli.
Kako da ga osvojite: Ako ste potpuno sigurni da vam muškarac Riba zaista treba, biće dovoljno da ga poželite i želja će vam biti ispunjena. Ne, ovo nije šala! Ribu ćete osvojiti jedino ako verujete u čuda, a zadržati ako njemu ne verujete na reč. On je čulan, ali ga čula ne služe. Videće vas jedino ako mu ne zaklanjate vidik, a čuti samo ako mu se tiho obratite. On je vodeni znak, ali ćete mu žeđ utoliti tek kada ga napojite optimizmom.

Izvor: Blic
 

Odg: Astrologija zavodjenja
« Odgovor #3 poslato: 14:59:07, 26.Jun.2010. »
Ima istine :P
 

*

Van mreže Perla

 • ****
 • 3 806
 • 2
 • Pol: Žensko
Odg: Astrologija zavodjenja
« Odgovor #4 poslato: 14:43:36, 03.Jul.2010. »

 
Vodolija, 20. 1 - 18. 2.
Čim vas primeti, odmah ćete biti u njegovom srcu.


Jel ovo istina za Vodolije ??? ima li koja Vodolijica da ovu tvrdnju potvrdi ili opovrgne  :-[

*

Van mreže revelation09

 • ***
 • 905
 • 2
 • Pol: Žensko
Odg: Astrologija zavodjenja
« Odgovor #5 poslato: 14:55:52, 03.Jul.2010. »
Jel ovo istina za Vodolije ??? ima li koja Vodolijica da ovu tvrdnju potvrdi ili opovrgne  :-[
Za tu tvrdnju bih i ja voljela da je tacna! ne znam da li je ona tacna, ali ovo da moramo izazvati sudare svijetova i sl. ne bi li nas primjetili i odrzale im paznju (ovo dr. je jos teze kod njih )...to je tacno, rekla bih! Neka muske vodolije potvrde ili opovrgnu...


*

Van mreže Perla

 • ****
 • 3 806
 • 2
 • Pol: Žensko
Odg: Astrologija zavodjenja
« Odgovor #6 poslato: 15:17:55, 03.Jul.2010. »
Za tu tvrdnju bih i ja voljela da je tacna! ne znam da li je ona tacna, ali ovo da moramo izazvati sudare svijetova i sl. ne bi li nas primjetili i odrzale im paznju (ovo dr. je jos teze kod njih )...to je tacno, rekla bih! Neka muske vodolije potvrde ili opovrgnu...
   Katastrofa onda, ja ne izazivam ratove svjetova, sta da radim ima li drugih nacina ? :D

*

Van mreže Alicia

 • *****
 • 5 822
 • Zahvaljeno: 3 puta
 • 63
 • Pol: Žensko
 • mizantrop 1%
Odg: Astrologija zavodjenja
« Odgovor #7 poslato: 15:32:53, 03.Jul.2010. »
Svakako da je tacna. Srce vodolije je ogromno, moze stati jos puno djevojaka.  ;)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.
 

*

Van mreže sladjica

 • ***
 • 949
 • 1
 • Pol: Žensko
Odg: Astrologija zavodjenja
« Odgovor #8 poslato: 16:33:51, 03.Jul.2010. »
Svakako da je tacna. Srce vodolije je ogromno, moze stati jos puno djevojaka.  ;)
Nisu svi takvi, ja sam sa jednom Vodolijom godinu dana i ono što njima trebaje razumevanje i slobode i onda možete sve po svom .... :tapse: :zaljubljena:
 

*

Van mreže Nale 83

 • *****
  Počasni član
 • 8 252
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 15
 • Pol: Žensko
Odg: Astrologija zavodjenja
« Odgovor #9 poslato: 16:53:05, 03.Jul.2010. »
Citat
Devica, 23. 8 - 22. 9.
O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će imati apsolutno poverenje u njega.
Kako ispoljava osećanja: Nemojte mu nikada postaviti pitanje "da li si zaljubljen", jer će se razmišljajući o tome odljubiti, čak i ako je bio zaljubljen. Njegova ruka preko tvog ramena siguran je znak da nešto oseća.
Kako da ga osvojite: Manjka mu osećaj sigurnosti, obožava rutinu i naviku, veliki je račundžija i uvek je protiv. Kada znate čime raspolažete, nije teško izračunati šta treba da činite. Stvorite mu naviku da vas sreće u isto vreme na istom mestu i ulićete mu osećaj sigurnosti, pa će se pored vas osećati prijatno. Pokažite mu da imate slabosti, ali da možete da se brinete o sebi. Navedite ga da bude protiv vaše usamljenosti tako što će provoditi vreme sa vama.
Probala ovo i ne bih vise nikada, hvala  ;D
Ima istine - poverenje mu je bilo jako bitno (ali to je bitno svakome, zar ne?  (*o*) ), retko kada je pricao o osecanjima, a ako jeste to je vise bila analiza istih  :smehotres:
Jedino rutinu nije podnosio, ili tacnije - podnosio je do odredjene mere (poziv u isto vreme i sl.) Ume to da smori Ovna ;)
Kad razmislim, zaista ima istine u ovoj uopstenoj analizi ;)
« Najnovija izmena:: 17:02:51, 03.Jul.2010. Nale 83 »
 


Stranice: 1 2 3 »

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
2 Odgovora
1970 Pregleda
Najnovije: 13:59:17, 19.Apr.2010.
Šmišonja
10 Odgovora
3913 Pregleda
Najnovije: 20:39:08, 16.Jun.2010.
Šmišonja
0 Odgovora
413 Pregleda
Najnovije: 17:55:36, 27.Maj.2016.
TF 2008