Šta želim,a šta mi se desava?

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Šta želim,a šta mi se desava?
« poslato: 22:39:47, 24.Jul.2009. »
Šta želite,a šta dobijate,šta vam se dešava u ljubavnom životu, koliko je java u raskoraku sa željama?

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
Odg: Šta želim,a šta mi se desava?
« Odgovor #1 poslato: 14:13:36, 04.Avg.2009. »
hm,kako je ovo tesko pitanje!!!!

Bojim se da zelim mnogo a da dobijam tj da mi se desava jako malo :(

Inace sam tip osobe koja vise daje nego sto uzima i cini mi se da mi to u nekoj mjeri i prija ..da zaista volim da dajem, poklanjam ljudima, ne mislim samo na materijalne stvari vec i na savjete, emocije, saosjecajnost...ali mislim da se u tom silnom davanju pomalo izgubim pa predjem granicu ....Sve bi trebalo raditi s mjerom i davati samo onoliko koliko mozes i da dobijes makar priblizno toliko jer inace ces se istrositi....Isto je tako i sa zeljama...ako one ne korespondiraju sa onim sto nam se desava...ostadose one samo 'pusta zelja'....

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #2 poslato: 17:18:52, 04.Avg.2009. »
revelation09, do skoro sam i ja imala isti problem kao tvoj! :(  Mnogo sebe dajem... Pogotovo pravim i najboljim prijateljima. Jer, kada mi je neko pravi prijatelj, nije problem, sad ako treba ruka, evo ti nosi! Nosi, nema veze. Takodje, u takvim prijateljstvima kad dajem celu sebe, pomazem svim silama, kako mogu i kako ne mogu, ucinim sve sto je u mojoj moci... I uvek pricam iskreno, nema laganja, kazem sve kako jeste. Da bi meni jedna od "najboljih" drugarica tolike stvari precutala, tolike stvari slagala! Time me je pokopala. Uvek sam za nju, sto je najgore, ja se spustam da bih njoj pomogla, a posle saznam kako je ona pricala moje intimnosti njenom decku, sa kojim je bila kratko, za koga je znala da nisam imala u njega ni malo poverenja! Sto se kasnije i pokazala ispravnim. Em sto je to pricala, posle iako sam to saznala, uprkos tome, branila sam je nesto od njega (javno) da bi on rekao stvari iz moje intime! Mnogo me je to pogodilo, ali sam nastavila da je branim. Da bi kasnije, kada sam mogla lep -udarac- da mu zadam i da ga spustim i da proguta sve sto je rekao, ona nije dozvolila da kazem!!! Eeej! Pa zasto mi onda trazis da te branim?! I posle je rekla mojoj sestri kako se razocarala sto sam je ja onda pitala to! Tako da mnogo malo sada verujem i postepeno smanjujem da toliko dajem sebe! Previse su me povredili, dosta sam sebe davala i ulagala u te odnose, ali necu vise da budem budala! Vise ne mogu oni da me zeznu, sada mogu samo ja samu sebe! A oni ne mogu, jer sam sada na oprezu i pazim kako i sa kime postupam. Sve po zasluzi!!! Ok, necu bas sad da merim na vagu da dam tacno isto koliko i meni neka osoba, ali nema vise onakvih preterivanja... Ne!
~Sunshine~

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #3 poslato: 18:44:06, 04.Avg.2009. »
Da, vjerujem da si se jako razocarala u osobu za koju si vjerovala da ti je jedna od boljih drugarica...
Naravno da nas vise pogode negativni gestovi drazih nam osoba...nijedan udarac ne zaboli tako jako kao onaj koji nam zada bliska osoba....

Ja te skoro potpuno razumijem s tim da me niko nije toliko razocarao jer uvijek ostavim malo rezerve..tj. vremenom sam shvatila,narocito kad su drugarice u pitanju mada moze da vazi i za momke, da za nikog od njih ne bih stavila 'ruku u vatru'....

Jos za nas koji vise dajemo ili se vise dajemo....Kad meni treba rame za plakanje, svi su nesto zauzeti, kad meni treba savjet, oni cute...itd...dakle nemam taj feedback od njih. A ja, kad me neko zove za pomoc/savjet ostavljam sve svoje obaveze i trk da im se nadjem.....Greska!!!! Mozda smo ih samo razmazili, navikli ih da smo mi uvijek tu za njih i da smo dovoljno jaki da nosimo i svoje i njihove probleme i dovoljno jaki da sami rjesimo svoje probleme, e ne znam.....ali u buduce cu biti manje dostupna, cini mi se!!!

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #4 poslato: 21:26:49, 06.Avg.2009. »
Mislim da si sve rekla... Bas tako! Ali bitno da smo mi naucile na svojim greskama ;)
~Sunshine~

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #5 poslato: 15:10:47, 27.Okt.2009. »
Mi zene uvek mnogo zelimo,narocito na emotivnom planu smo sklone mastanju :) Jednostavno nekada zelimo bajku,pa nista ispod toga nas ne zadovoljava.Stvarni zivot cesto nije bajka,ali ne znaci da nema divnih trenutaka.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #6 poslato: 19:07:59, 27.Okt.2009. »
S obzirom da sam adrenalinski tip i obozavam da putujem.Zaista mi treba neki bolje placen posao da bih sebi mogla priustiti sve adrenalinske sportove,neka blesava putovanja i samo jedan motor.Mislim da bih me to upotpunosti zadovoljilo.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000