Mesec u blizancima

• Odgovora: 22
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • Pol: Žensko
  • HAKUNA MATATA!
Mesec u blizancima
« poslato: 12:59:03, 04.Jan.2009. »
Ne susretoh se ni sa jednim tekstom o gore navedenom naslovu, pa me interesuje nesto o toj poziciji... Iskreno, meni to zvuci kao neka "losa dusa", nesto pokvareno, podmuklo... izvinjavam se svima koji je imaju u natalu...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Mesec u blizancima
« Odgovor #1 poslato: 13:22:30, 05.Jan.2009. »
Po mom misljenju to su osobe kod kojih osecanja i emocije krecu iz intelekta. Posto su kod njih emocije nekako pri povrsini mislim da samo osobe koje su racionalne ili inteligentne mogu da ih malo vise zaintrigiraju. Ako ne naidju na takvog partnera onda idu lutanja i traganja jer njihova dusa se poziva na razum.
Razgovaraju o emocijama i donose racionalne odluke u svom emotivnom zivotu.
Uskraceni su osecaja sigurnosti jer im je emotivna energija rasprsena.
Sigurni su jedino kada su mentalno aktivni. Promenama pristupaju razumno.

Autor: * Charobnjak *

Mesec u blizancima
neurotičan senzibilitet, političar, intelektualac a ne strastvena osoba,smisao za humor, djetinjasto ponašanje, egzibicionizam, biseksualnost.
Muškarac ima slab interes za seks i želi ženu intelektualnog tipa.
Žena traži intelektualne odnose i društveno dokazivanje (Papa Wojtyla,Mussolini, B. B., Alvin Lee, Ksenija Urličić).

Autor: Maja Loncaric

Mesec u blizancima
voli promenu uzivanja,znatizelja za erotiku,putevi,fluks misli ometa ozbiljnost, majstor da svoje stavove dokaze,previse pusta deci,masa puteva, ziva inteligencija, akademik. uz nepovoljne aspekte meseca = povrsan, rafiniran, sitnicav, nagonski zivot, smanjen uticaj.
Kepler, Njutn, Frojd...

Autor: Mile Dupor

*

Van mreže Tranzitna_Venera

• **
  • 142
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 20:11:16, 06.Jan.2009. »
Mnogo volim Mo u Blizancima, zato shto su veoma prijatni u drushtvu, veseli, vole muziku, veselja, shale..ali Mo u Blizancima obichno zhive u malim stanovima ;)..Ovo je majka koja tjera svoju djecu da uche, da saznaju shto vishe i jako joj je stalo da su djeca obrazovana , slika kucne biblioteke - kuce pune knjiga, svaka knjizhara..Ovo je takodje zhena koja je dobar vozach :)
osoba voli da posjecuje raznorazne priredbe, intelektualne literarne svechanosti..
Osobe sa Mo u Blizancima su chesto mladolike, leprshave, vedre i nasmijane...ali ovo umiju da budu i nesredjene misli, pa drugi chesto imaju utisak du su nezreli i neozbiljni...Nijesu pristalice dugih veza i nijesu sposobne za trajna i duboka osjecanja...
Shto jedete g0*na kad je hamburger euro?
moja natalna karta

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #3 poslato: 10:45:36, 22.Jan.2009. »
Citat
Nijesu pristalice dugih veza i nijesu sposobne za trajna i duboka osjecanja...
Sa ovim se ne slazem. Znaci svaka 12. osoba koja ima Mesec u Blizancima nije sposobna za dugu vezu? Apsurd.
Razumem u nekim slucajevima kad je Mesec lediran ali ovo nisam za dz pisao:

Po mom misljenju to su osobe kod kojih osecanja i emocije krecu iz intelekta. Posto su kod njih emocije nekako pri povrsini mislim da samo osobe koje su racionalne ili inteligentne mogu da ih malo vise zaintrigiraju. Ako ne naidju na takvog partnera onda idu lutanja i traganja jer njihova dusa se poziva na razum.

*

Van mreže Tranzitna_Venera

• **
  • 142
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 12:33:52, 22.Jan.2009. »
mi se vratismo na ono shto sam ja rekla..:)
hocesh da kazhem da Mo u Blizancima umije manijachki da voli, s neogranichenim vijekom trajanja...??
Nijesu spsobni, ne umiju da ocijene intezitet osjecanja prema nekom, nestalni su, nepostojani, ni sami ne znaju shta hoce i koga trazhe..
Uporedi Mo u Raku i Mo u Blizancima..SLichan je Mo u Strijelcu..to su lutajuci Mjeseci ;)..+ ako ima Venera u isto takvom leprshavom znaku, onda moja pricha pasolutno pije vodu..a sam znak Mo u Blizancima nikad nije donio emotivne persone ;)..koje neshto mozhe lako da gane...
Shto jedete g0*na kad je hamburger euro?
moja natalna karta

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #5 poslato: 14:06:17, 22.Jan.2009. »
Citat
mi se vratismo na ono shto sam ja rekla..
Jos jednom...
Ako ne naidju na takvog partnera onda idu lutanja i traganja jer njihova dusa se poziva na razum.

Citat
hocesh da kazhem da Mo u Blizancima umije manijachki da voli, s neogranichenim vijekom trajanja...??
Svaka dusa voli ali na svoj nacin...
Jos jednom...
Po mom misljenju to su osobe kod kojih osecanja i emocije krecu iz intelekta. Posto su kod njih emocije nekako pri povrsini mislim da samo osobe koje su racionalne ili inteligentne mogu da ih malo vise zaintrigiraju.Razgovaraju o emocijama i donose racionalne odluke u svom emotivnom zivotu.

Citat
Nijesu spsobni, ne umiju da ocijene intezitet osjecanja prema nekom, nestalni su, nepostojani, ni sami ne znaju shta hoce i koga trazhe..
U losim aspektima.

Citat
a sam znak Mo u Blizancima nikad nije donio emotivne persone Namigivanje..koje neshto mozhe lako da gane...
Pa bas da ih ganes...  ne znam koliko mozes ali put osecanja i duse im je tesno povezan sa intelektom ;)

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 23:56:34, 01.Feb.2009. »

Slozila bih se sa navedenim da emocije krecu iz intelekta..licno u svojoj natalnoj imam mjesec u blizancima, u VI kuci,i desavalo mi se razumno upravljam svojim emocijama,ali isto tako mi se desavalo da se recimo 'nafuram' da mi se neko svidja,i onda nakon par dana shvatiom da to uopste nije tako. :-[
Osim toga,prisutna je fluktacija misli,jednostavan prelazak sa teme na temu u razgovoru,i naravno vedrost,leprsavost,bucnost,i posebna vrsta smijeha,za koji mi trenutno ne pada na pamet rijec koja bi ga opisala.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #7 poslato: 13:41:30, 02.Feb.2009. »
Slozila bih se sa navedenim da emocije krecu iz intelekta..licno u svojoj natalnoj imam mjesec u blizancima, u VI kuci,i desavalo mi se razumno upravljam svojim emocijama,
Pogledao sam tvoju natalnu kartu, Mesec prizeljkuje neku osobu koja ce pre svega intelekt da zadovolji ali nakon toga i dusu. Mesec sam po sebi u ovom polozaju poziva razum ali sta ce tacno traziti zavisi od celokupnog karaktera. Konkretno u tvom primeru Mesec trazi stvarno inteligentnog muskarca koji moze da potkrepi tvoj razum a tek onda i dusu :)          (potencijal inteligencije iz tvoje karte mozemo da analiziramo u drugom topicu)

ali isto tako mi se desavalo da se recimo 'nafuram' da mi se neko svidja,i onda nakon par dana shvatiom da to uopste nije tako. :-[
Rachice, pa imas konjukciju Merkur-Mesec i to u cistoj aplikaciji, Merkur je gospodar zbog domicila u Blizancima a Mesec sav leprsav u Blizancima...

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 11:20:49, 03.Feb.2009. »
Citat
Konkretno u tvom primeru Mesec trazi stvarno inteligentnog muskarca koji moze da potkrepi tvoj razum a tek onda i dusu :) 

Pa jeste tako :) kako god pogledam pored sebe zelim nekoga uz koga cu moci napredovati,i ko ce me moci nauciti necemu novome.Ko je inteligentan,uporan,svestran i sposoban da rijeci sprovede u djela (ne volim lafinu i osobe prelagane na rijecima,filozofe...samo konkretno)...ali takvog jos nema :D ...ali kao sto ti kazes:˝vjeruj u cudo i cudo ce se desiti˝ ...bice ..polahko ..;)

*

Van mreže kashaya

• *
  • 16
  • 0
  • Ponekada sluga,ponekada gospodar

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000