venera u raku

• Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
venera u raku
« poslato: 23:48:18, 10.Jul.2009. »
venera u raku
Venera u Raku u povoljnim aspektima govori o lepom, sa stilom uredjenim domom, kao i o harmoniji koja vlada unutar njega. Govori i o prefinjenim roditeljima i dobar odnos sa njima. Afliktovana Venera može doneti preteranu gojaznost, tromost, nedostataak stila i ne baš najskladnije uredjen dom. Može dati i dosta starijeg partnera
preuzeto sa neta

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
Odg: venera u raku
« Odgovor #1 poslato: 21:10:08, 22.Okt.2009. »
A moze dati i partnera preemotivnog i jako vezanog za majku! 8)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #2 poslato: 20:53:42, 01.Maj.2012. »
Muskarci sa Venerom u raku u svojoj partnerki traze majku, to jest obicno stariju i iskusniju zenu koja ce brinuti o njima. Ako je dobro postavljena, ovo su vjerni muskarci, koji slobodno vrijeme rado provode u kuci pomazuci zeni, a u suprotnom su lijeni i znaju biti i koristoljubivi prema zenama. A sto se tice zena, pa moja dobra drugarica je ima i mogu reci da je jako zenstvena i lijepa, nije nikad voljela izlaske, a sada uziva provoditi vrijeme sa svojim suprugom kod kuce (mah:mah)

*

Van mreže ruzica

• *
  • 29
  • 1
« Odgovor #3 poslato: 13:18:39, 08.Jun.2012. »
Moj vladalac ASC je venera u raku, pošto mi je u 3 kući ona mi više dođe do izražaja kroz komunikaciju. Spontana komunikacija, više pričljiva sa bliskim osobama nego sa neznancima. Ljubav prema porodici, braći i sestrama. Izlaženje samo sa bliskim osobama. Voli restorane, gurman. A muškarci sa Venerom u raku su ženskaroši, vole žene i zaljubljive su prirode i u starosti.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000