Mesec u Raku

• Odgovora: 24
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže my sun

• *
  • 67
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Žensko
Mesec u Raku
« poslato: 15:07:17, 15.Mar.2009. »

Mesec u Raku
senzibilan medij,boemska narav,voli vodu,romantiku,noc,povlacenje i depresije, promenljiva raspolozenja,labav plan,tromost stomaka,komplikovana psiha,previse voli decu.mesec ovde u nepovoljnim aspektima:hipohondrija,histerija, onanija, halucinacije, brblja, nezgode zbog kuce i dece,zloubotreba medija.

autor: dupor

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
Odg: Mesec u Raku
« Odgovor #1 poslato: 14:00:26, 16.Mar.2009. »
Moj bivsi je imao mjesec u Raku,i to tacno na stepenu na kojem je moje sunce.I mogu reci da je ovo iznad sve tacno to su osobe koje su strasno osjecajne,romanticne,iskrenih i dubokih emocija,pazljive u tome da nekoga ne povrijede,tako da pate za okolinu,prozivljavajuci sve duboko u sebi,i i smjela bih se usuditi i reci da su to osobe koje ne bi ono sto se kaze ni ¨mrava zgazile¨ ....

*

Van mreže ninaaaaa

• *
  • 19
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 14:42:56, 16.Mar.2009. »
to su osobe koje su strasno osjecajne,romanticne,iskrenih i dubokih emocija,pazljive u tome da nekoga ne povrijede,tako da pate za okolinu,prozivljavajuci sve duboko u sebi,i i smjela bih se usuditi i reci da su to osobe koje ne bi ono sto se kaze ni ¨mrava zgazile¨ ....
istina.

*

Van mreže srce_82

• *
  • 10
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 11:44:47, 15.Nov.2009. »
Ja imam mesec u raku,i sve sto ste ovde napisali je tacno protumaceno,inace mnogo volim astrologiju i verujem u nju

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 15:29:57, 15.Nov.2009. »

Mesec u Raku
senzibilan medij,boemska narav,voli vodu,romantiku,noc,povlacenje i depresije, promenljiva raspolozenja,labav plan,tromost stomaka,komplikovana psiha,previse voli decu.mesec ovde u nepovoljnim aspektima:hipohondrija,histerija, onanija, halucinacije, brblja, nezgode zbog kuce i dece,zloubotreba medija.

autor: dupor

Imam drugaricu koja je u potpunosti opisana ovde.

« Odgovor #5 poslato: 15:12:33, 26.Jun.2010. »
Imam ja mesec u raku...cak mi je i podznak u raku. Jednino me vadi sunce u strelcu...

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #6 poslato: 23:58:17, 19.Mar.2011. »
iako je mesec planeta raka,iz mog rakovskog gledista,bolje za vas ako nemate mesec u raku,on bi mozda dao neke dobre stvari poput emocija (koje ce vam se smuciti) empatije (koja ce vas boleti vise nego osobe koje vam se zale),vezanost za majku (koja je na decijem uzrastu ok,ali kasnije nikako!) itd.. sunce u raku nauci vremenom da ne slusa rakove zalopojke,da gradi ego,da se bori (mada slab podznak moze i to da umanji) ali mesec u raku nikad..takodje mi se ne svidja kad muskarac ima mesec u raku,ti ljudi su bukvalno zavisni od svoje porodice,mame,tate nije vazno,sestre zene ili zena uopste..takodje moze stvoriti od coveka vecito dete,nezrelo i kapriciozno,labavo,bezvoljno..sedece u kuci,skupljace fotografije i ostale gluposti i plakace jer ga je komsija "hladno" pozdravio..ma uzas..inace poznajem dve zene sa ovim mesecom koje imaju onaj poremecaj skupljanja stvari,one imaju nagon da nista ne bacaju sve dok jednog dana od smeca ne mozete proci kroz kucu,ovo je istina i obe su se lecile..mozda je koincidencija,ali meni je sumnjivo..u svakom slucaju,iskreni savet je da ne dozvolite emocijama da kontrolisu vas zivot vec da vi kontrolisete emocije!
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #7 poslato: 00:41:38, 20.Mar.2011. »
moj dobar kolega,astrolog ima mjesec u raku,još mu i sirius leži direktno na tom mjesecu..inače je škorpion u horoskopu,mogu reči da je vrlo učen i nadaren čovjek,meni osobno,jako dobar učitelj  ;D
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #8 poslato: 00:44:09, 20.Mar.2011. »
njega vadi skorpion,on je bezbedan,mada ni to ne volim,steta da mesec kvari.. ja sam mesec zakopao najcrnje
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #9 poslato: 00:49:20, 20.Mar.2011. »
ni on osobno,kao škorpion nije pobornik svog mjeseca u raku,jer ga smatra premekanim...al ipak kaže,pozitiva mu je što ima siriusa na njemu,zvijezdu stajačicu koja mu daje ipak pozitivnost tog svog nemilog mjeseca ;)
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000