Kao sto znamo mars u raku je u padu,njegova energija je oslabljena,bla bla ...
Ko to kaze, imam energiju volu rep da iscupam

Ne bih voleo da me potpuno uzmete u obzir jer cu mozda biti i subjektivan.
Prvo bi hteo da napomenem da je veoma bitno gde se Mars nalazi tj u kojoj kuci i kakve aspekte prima.
Licna iskustva, dosta sam povredljiv i cini mi se da svaku akciju kod mene izazivaju emocije. Nekad znam i za sitnicu da budem svadjalacki nastrojen. Ako nekom ukazem poverenje a taj neko me povredi - to je za mene zavrsena prica. Mars Merkur mi je dao smisao za rec, misao pa kada me nesto emotivno povredi znam da budem jako zaheban

U partnerstvima i saradnji volim da vodim glavnu rec ali je to mozda i zbog Plutona. Pretpostavljam da zbog ovih kvadrata imam visoke kriterijume i ocekujem dosta od svoje partnerke. Karakter, dostojanstvo i stav mi je jako bitan kod partnerke. Mars Mesec mi je dao dar odlicnog obrta energije (prvenstveno seksualne

) ali i svih drugih vidova jer volim sport, pokret - nisam statican.
Veran sam i odan onom poslu koji me emotivno ispunjava. Volim da brinem o porodici, kuci. Ne pokazujem odmah svoje emocije tek posto se stekne debelo poverenje ali kada ih pokazem postajem neodoljiv

Odbijaju me muskobanjaste i grube devojke dok neznost, ljupkost, finoca, mekoca, zenstvenost pa cak i nezasticene devojke, povucene, skromne, patrijahalno vaspitane me uzasno privlace... (venera u raku mi treba

)
Ovo sam negde nasao i stvarno je tacno:
"ne vređajte ih, jako su razdražljivi, a možda i pomalo bojažljivi zbog emocionalne potrebe za sigurnošću. Dobrice su, ali znaju biti namćorasti. Jako su povredljivi. Gunđala, smetaju im ponekad i sitnice. Ali su brižni i hoće da pomognu i da te razumeju."
Iskreno izgled i ponasanje ne odaju utisak heroja ali kada je potrebno da se dokazu, pokazu emocije ce im dati snagu za najvece poteze i tada postaju kadar za mnogo hrabrija dela-neverovatno ali istinito. Ono sto me nije pogadjalo bio sam ladovina ali ono sto jeste bio sam za stvarno ludo hrabar i do krajnjih granica karakteran.
Pozitivna ili negativna emotivna promena utice na stomak.
Eto to je bila moja pricica, malo sam se ishvalio malo naruzio ali sta cete