Izbor kofera

• Odgovora: 15
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže besni-terminator

• **
  • 214
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: Izbor kofera
« Odgovor #10 poslato: 11:24:06, 06.Sep.2009. »
malo nas putuje avionom :)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
« Odgovor #11 poslato: 15:15:51, 06.Sep.2009. »

malo nas putuje avionom :)

Na zalost, to je tacno  :(
Pomislila sam da se tvoja opaska odnosi na cuvenu srpsku snalazljivost  ;D ;) pa da, kao i za sve ostalo i za ovo imamo neko svoje resenje  ;)

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #12 poslato: 16:51:31, 07.Sep.2009. »
ma meni je bitno da u kofer sve stane... ali imam jedan sareni koji prosto vucem svuda sa soboom...

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #13 poslato: 09:19:21, 09.Sep.2009. »

A bas su lijepi ovi sareni:)) fino je imat lijepu torbu,al meni draze kupit nesto sto cu stavit u tu torbu,nego samu torbu;)

Baš tako.. Stvarno ne vidim svrhu dati za, na primer Samsonite kofer 13000. Mislim...
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #14 poslato: 13:24:08, 14.Sep.2009. »
A bas su lijepi ovi sareni:)) fino je imat lijepu torbu,al meni draze kupit nesto sto cu stavit u tu torbu,nego samu torbu;)

Baš tako.. Stvarno ne vidim svrhu dati za, na primer Samsonite kofer 13000. Mislim...

definitivno sta ce ti kofer ako nemas sa cim da ga napunis :D

« Odgovor #15 poslato: 16:07:32, 25.Dec.2009. »
Najvaznije je da je kofer kvalitetan, svaki koji sam kupila za neke male pare, pri prvom ili drugom letu avionom je unisten, ili mu se slomio tockic, ili mu je pukao onaj dio sto se izvadi da se vuce, ili je rasjeceno platno, uzas. Mislim da bi mogla izgraditi omanju kucicu sa unistenim koferima. Onda sam rekla, dobro, kupicu taj famozni samsonite kofer pa da vidim. Vozam ga  skraja na kraj svijeta vec dvije godine i nista, i dalje je kao nov. Ima nesto u tom materijalu sigurno.
Oni koji puno putuju avionom, zaista trebaju dobar kofer ako ne zele da dodju u neprijatnu situaciju razbacanih stvari po aerodromu, ili nosenja kofera u ruci kilometrima zbog puknutog tockica, i sl.
Za putovanja busom, autom ili bilo kojim sredstvom u kojem niko osim vas nece rukovati koferom, svi jefitini su svakako dobrodosli.
Imala sam priliku da gledam na jednom aerodromu kako momci utovaraju kofere. Oni ih bukvalno dizu sa kolica u avion, sto znaci svaki kofer podignu sebi iznad glave da bi ga ubacili u avion. I zamislite kako bi i vi sami bili nezni prema koferu od 30 kg koji dizete sebi iznad glave :( Jadni ljudi. Do tog momenta sam ih mrzila, a od tada mi je postalo jasno... Poslije 5-6 i ja bi ih bacala kao vrece, bas bi me bilo briga. I zamislite tako iz dana u dan :( Potpuno razmljivo sto ih ne maze i ne paze i sto ih bas briga koliko smo mi dali novaca za njih.
Zato, avion - dobar kofer
sve osim aviona - bilo kakav kofer
Uh... sto se ja raspisah...

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000