Aspekti Venere

• Odgovora: 173
Stranice: « 1 2 3 4 ... 18 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Aspekti Venere
« Odgovor #10 poslato: 14:26:38, 17.Nov.2009. »
Venera mi je u kvadratu sa saturnom-po tome ispada da ću ostati neudata,razvod itd.Ali valjda me spasila konjukcija sa neptunom(konj mi je dala smisao za fotografiju-osvojila nekoliko nagrada,slikarstvo a i samo zanimanje mi je vezano u neku ruku za boje -hortikultura)Kad sam odustala već od ljubavi evo mog princa-u natalu sek sa plutonom a njega sam upoznala kad mi je prelazio preko nat venere.I sam se bavi modom,ima dobro oko za boje,tkanje na tkal.stanu i na dasci,ali zanimljivo je da ima jaku bioenergiju i moć da druge ljude uveri u nešto i kad oni to ne žele.A slažemo se izvrsno od prvog dana(nakon 4 sata poznanstva počeli smo da živimo zajedno i u braku smo već 22god i 3 djece)valjda mi je tu pripomogo jupiter u trigonu (-8st) iako nije jak.Inače mi je venera vladar 7 kuće a nalazi se u 3 a i tu deli vladarstvo sa merkurom :)Za sada je sve u redu samo bi volela da mi taj trigon sa jupiterom bude malo bolje izražen  :D
Sto se tice konjuk.Venere i Neptuna kod mene barem za boje znam da ima veze sa hranom, eto dekoracija..nesto dr.posebno nije izrazeno, moram da priznam, ne mogu da se pohvalim nesto sad posebno u vezi mode.
A sto se tice sekstila Venere i Plutona u mom natalu, ne bih rekla da je pravilo..jer meni je takodje Pluton presao preko natalne Venere, kada tacno ne znam, ali nista od toga.. osoba za koju sam mislila da je covek mog zivota, nikada vise nece da mi bude deo zivota, a ne zato sto ja tako zelim jer upravo se i dalje osecam "bolesna" od svega..mesecima.. za svega par meseci to se od savrsenog okrenulo za 180`. Da li to znaci da ja uopste necu imati ljubav u zivotu? Pluton je i dalje u kojukciji sa Ve. A do sekstila..ima. Ja sam upravo izgubila jedino sto mi je drzalo veru.
Izgleda da je taj aspekt Venera u sekstilu sa Plutonom jak aspekt,pa bi volela da mi neko kaze,da li on moze zaista da ublazi kvadrat Venere i Saturna,da li to znaci da osoba samo naizgleda deluje hladno ali da ipak ima strasti u njoj (*o*)
Ne mogu da ti dam strucan odgovor, ali recimo ono sto mogu da ti kazem barem u mom slucaju, svi misle da sam hladna i nedodirljiva, a "iznutra" tempirana bomba, e sad sve zavisi cime je aktivira..na dobro se vraca dobrim osecanjima, a na negativno uzvracam losim..mada cesce pustim da me povrede nego sto ja to cinim. Iskreno vise bih ti pozelela da si spolja "srculence", nezna i krhka, a onda da iznenadjenje bude na obostrano zadovoljstvo.
"Ne zeli nikom sto ne zelis sebi"
« Najnovija izmena:: 14:31:33, 17.Nov.2009. Feniks »

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #11 poslato: 14:45:38, 17.Nov.2009. »
Izgleda da je taj aspekt Venera u sekstilu sa Plutonom jak aspekt,pa bi volela da mi neko kaze,da li on moze zaista da ublazi kvadrat Venere i Saturna,da li to znaci da osoba samo naizgleda deluje hladno ali da ipak ima strasti u njoj (*o*)
Jer mozes da mi pomognes da izracunam kada je tranzitni Pluton bio na 20` Strelca. Cisto da potvrdim tu tzv."Sudbonosnu Ljubav"? On je u vise navrata bio retrogardan, ni to bas najbolje ne razumem ali..i sad kad se vrati koji ` opet ide u konj.

*

Van mreže antonia1974

• *
  • 87
  • 0
« Odgovor #12 poslato: 00:57:20, 29.Nov.2009. »
sta ako je venera u konjukciji s plutonom,uranom i merkurom i sekstil sa neptunom.Gore pise o pozitivnim i negativnim utjecajima,sta bi u tom slucaju bila konjukcija?

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #13 poslato: 01:13:17, 29.Nov.2009. »
Konjukcija Venera i Merkur je slican kao i pozitivan aspekt, jer su planete slicne po karakteru i dobro se slazu!
Konjukcija Venere i Urana, je malo nepovoljnijiji - daje veliku teznju ka jakim i snaznim osecajima. ove osobe odlikuje nemir, cudljivost i samovolja. Jako su napete u teznji ka perfekciji. ovaj aspekt cesto prati genijalnost, ali ona trpi zbog nastranosti, divlje prirode i teznje ka opasnostima. Dozivljavaju kratke iavanture, zaljubljuju se na prvi pogled i ulaze u vezu bez rezervi, u teznji da zadovolje svoju vecitu glad i potrebu za savrsenom i romanticnom vezom. Svojom pojavom iritiraju fizicke napade, a zene su cesto zrtve silovanja. Zivot im je neuredan i neumeren, pa nekad iz znatizelje naginju ka biseksualnosti. Zbog svojih zelja pomeraju granice normalnog i u svom delovanju su lucidni i inventivni. Dobro je ukoliko im neki aspekt daje smisao za prakticno, jer su oni bez obzira na sve mane, nekad skoro genijalni. Efekti rada uglavnom izostaju zbog njihove prirode koja je hirovita i strasna.

Izvor: G.L.Dammar
« Najnovija izmena:: 01:29:46, 29.Nov.2009. Feniks »

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #14 poslato: 01:42:26, 29.Nov.2009. »
Ma ima ta osoba emocija, samo su duboko sakrivene, jer su verovatno u mladosti pred nju postavljeni neki ciljevi (verovatno od strane roditelja) ili ocekivanja, koje osobi nisu bile u interesu..i to je uticalo da postanu "hladne" pa se osoba stidi da iskaze osecanja. Ipak potrebno je puno rada na sopstvenoj licnosti da bi se ove tendecije prevazisle.
Aspekt Pluton sekstil Venera, jeste jak bas zbog tog sto je i Venera dobra planeta.

*

Van mreže antonia1974

• *
  • 87
  • 0
« Odgovor #15 poslato: 14:27:41, 29.Nov.2009. »
Hvala ti ljepa  Feniks.A ovo sta  pise, da zbog svojih zelja pomeraju granice normalnog,na sta se tu misli npr?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #16 poslato: 14:51:41, 01.Dec.2009. »
Hvala ti ljepa  Feniks.A ovo sta  pise, da zbog svojih zelja pomeraju granice normalnog,na sta se tu misli npr?
Misli se na sve zelje i ciljeve koje ozbiljno zacrtaju.  :)

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #17 poslato: 19:29:21, 08.Dec.2009. »
sta ako je venera u konjukciji s plutonom,uranom i merkurom i sekstil sa neptunom.Gore pise o pozitivnim i negativnim utjecajima,sta bi u tom slucaju bila konjukcija?
Njena konjukcija sa benefikom je pozitivno a konjukcija sa malefikom je negativno
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #18 poslato: 13:44:49, 19.Dec.2009. »
na sta moze jos da se odnosi kvadrat venere i jupitera-u tranzitu u martu 2010 jupiter tranzitni ce mi praviti kvadrat sa natalnom venerom a i u direkcijama je vec poceo da se pravi aspekt od devedeset stepeni izmedju direktivnog jupitera i natalne venere, a u natalu su u trigonu ocigledno da ce nesto doneti mozda povecanje troskova ili nesto slicno?

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #19 poslato: 15:51:26, 22.Dec.2009. »
Mogu da budu troskovi uporedo sa prihodima ili moze da donese lose odnosa zbog posla, novca, dal;jine ili neceg u simbolici jupitera. . . .
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

Stranice: « 1 2 3 4 ... 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000