Osmogodisnji ciklusi Venere

• Odgovora: 22
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • Pol: Žensko
  • volim Paris
Osmogodisnji ciklusi Venere
« poslato: 18:20:54, 22.Maj.2009. »
izgleda da se mnogo ne zna,koliki se značaj pridaje baš ovom osmogodišnjem ciklusu Venere...
jer se svakih osam godina venera nađe na natalnoj poziciji u vreme našeg rođendana..
to je značajna godina, kada nam se mogu dogoditi bitne stvari na emotivnom i materijanom polju i uopšte uspešna godina..za poduhvate u mnogim segmentima života..
za ovu pojavu znali su mnogi stari narodi i stare civilizacije,pa su tako Maje prilagođavale početak izgradnje svojih značajnih građevina,osmogodišnjem ciklusu Venere..da bi im donela lepotu,harmoniju i uspeh..
takođe i stari Grci su održavali Olimpijske igre na polucikluse Venere...jer se i ta srednja tačka smatrala vrlo značajnom za uspeh i dobru sreću na Olimpijadi....

odvojila sam zato ovu temu od predhodne ..Venerin povratak..da bi se otklonile zabune vezano za ovu pojavu i da bi se ovde razgovaralo o osmogodišnjem ciklusu Venere...i analizirale karte samo vezano za to...

sad vi pišite vaša iskustva..kakve su vam bile te godine i sva zapažanja i znanja o ovoj pojavi...

nikad ne reci nikad

*

Van mreže Luna

• *
  • 8
  • 0
  • Ja sam sanjar lutalica...
Odg: Osmogodisnji ciklusi Venere
« Odgovor #1 poslato: 22:46:50, 22.Maj.2009. »
U knjizi "Astrologija odnosa", Robert Blaschke cak naglasava da polozaj i aspekti koje pravi venera kad zauzme natalni polozaj, odrede i nase odnose i veze i narednih 8 godina. ..."Solarni povratak za rodjendan koji je deljiv sa 8 i koji ima povoljne aspekte sa venerom oznacava period zivota sa pozitivnom krmom u ljubavi. Suprotno tome - Solarni povratak za rodjendan koji je deljiv sa 8 a koji ima nepovoljne aspekte oznacice period zivota od 8 godina sa izazovnom karmom u ljubavi i vezama..."     :(   Ja sam, proveravajuci ovo na mnogo primera, shvatila da ima mnogo istine u tome. Cak, gledajuci brakove sklopljene u tom periodu, potvrdilo se zasto je 7. godina braka krizna: ulaze u novi venerin ciklus!
Izmedju sna i jave zivi neocekivanost...

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #2 poslato: 23:16:53, 22.Maj.2009. »
luna ,ovo je potpuno tačno i ja sam čitala slične stvari, ali iz drugih izvora...

meni lično je svaka osma god donela, ili ljubavni ili poslovni uspeh...ili gubitak..i u ljubavi i u poslu...

sve dok nisam saznala za ovaj osmogodišnji venerin ciklus, nisam znala zašto baš svake osme...
nikad ne reci nikad

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #3 poslato: 23:24:47, 22.Maj.2009. »
ove godine će mi venera na rođendan doći u natalnu poziciju i baš sam se pitala šta to znači :)

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #4 poslato: 00:45:42, 23.Maj.2009. »
ove godine će mi venera na rođendan doći u natalnu poziciju i baš sam se pitala šta to znači :)

možeš da izradiš kartu pa da se analizira...
u efemeridama nađeš tačan položaj venere,kao u natalu, a to je možda, dva dana pre tvog rođendana,na istom stepenu i minutu i za to vreme izradiš kartu..
nikad ne reci nikad

*

Van mreže pablita

• *
  • 64
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #5 poslato: 14:47:58, 23.Maj.2009. »
evo karte povratka osmogodisnjeg ciklusa venere, pada bas za ovu 2009
mala napomena meni je u natalu VE retrogradna,  posto se i sad vracala i prelazila 3 puta preko natalne, ja sam kartu izradila za dan kada  je bila retro
nadam se da sam dobro uradila (*o*)

evo karte pa mi recite ima li sta od ljubavi... :D
http://i40.tinypic.com/271qc.jpg

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #6 poslato: 15:04:52, 23.Maj.2009. »
Analizu najbolje da vrsis uz natal a kroz Solar za 2009 trebas da vidis na kom se stepenu Venera nalazi.

*

Van mreže pablita

• *
  • 64
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
u solarnom mi je na 29 stepenu riba (na natalnom SMC), 3 solarna, u konjukciji sa MA i siroj konjukciji sa UR           (5 stepeni)
negde sam procitala da konjukcija MA i VE u solaru nije bas dobra za ljubav, pa tu jos UR ???

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #8 poslato: 15:24:34, 23.Maj.2009. »

Ja te nista nisam razumeo. Zar nije jednostavnije postaviti natalnu i solar u potpis ili u temi indeks natalnih?  (*o*)

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #9 poslato: 15:45:07, 23.Maj.2009. »

možeš da izradiš kartu pa da se analizira...
u nađeš efemeridama tačan položaj venere,kao u natalu, a to je možda, dva dana pre tvog rođendana,na istom stepenu i minutu i za to vreme izradiš kartu..
http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/130909.gif
evo iako nije skroz još tu poklopljena s natalom

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000