Osmogodisnji ciklusi Venere

• Odgovora: 22
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: Osmogodisnji ciklusi Venere
« Odgovor #10 poslato: 10:30:25, 24.Maj.2009. »
Bravo za temu (e*e)

S obzirom da mi je Venera na 29° Lava u O° sa Regulusom u X polju {a vladar je VII ~ VIII ~ XII polja i nema ni jednu aplikaciju, iako ima odlične separacije} ona je oduvek bila tipični predstavnik situacije "sve krene super, pa se završi loše"  (trt milojka)

prvi Venerin povratak mi se desio 1983 ~ ništa posebno, solar za tu godinu 03.10.83. 6h28am Bgd ~ čak u solaru imam Mesec O° Venera u Lavu u solarnom XI polju, a soalrni Asc' mi se nalazio na natalnom Merkuru ~ ta godina mi je prošla kao i svaka druga ~ u učenju...

•• drugi Venerin povratak mi se desio 1991 ~ 03.10.1991. u 04h38am Bgd ~ Venera mi je bila u solarnom XI polju, soalrni Mesec na natalnom Mc', a solarni Merkur {koji je inače bio vladar solarnog Asc' 27° } mi je bio spaljen od Sunca, u I solarnom polju ~ ovo je godina kada sam imala ogromnih problema u gimnaziji, čak padala na popravni ispit... od ljubavi, ništa posebno, manji sukobi sa mojim Bikom i to je to...

••• treći Venerin povratak mi se desio 1999 ~ 03.10.1999. u 04h24am Bgd ~ Venera mi je bila u solarnom XII polju, natalni Mesec mi se ugnjezdio na solarni Asc' {koji se uklopio po stepenu sa natalnim XI poljem} solarni Mesec mi je 90° egz. i natalni Merkur i natalni Jupiter, te godine sam imala i Merkurov povratak, i solarni Jupiter na natalnom Desc' 90° natal Saturn i 180° natal Uran... to je bilo posle bombardovanja... te godine mi se zaista ništa lepo nije desilo, čak sam izgubila kontakt sa mnogim prijateljima strancima, koji su zbog bombardovanja morali da se vrate u svoje zemlje... a takodje sam izgubila kontakt i sa mojim profesorom kineske kaligrafije i slikarstva koji se nikada više nije vratio za Beograd... kao što rekoh... baš loša godina...

•••• četvrti Venerin povratak mi se desio 2007 ~ 03.10.2007. u 02h45 Bgd ~ Venera mi je bila na solarnom Asc', solarni Merkur na natalnom Asc' i O° natal Uran, solarni Mesec O° solar Mars na vrhu mog IX polja pa 90° natal kazimi Sunce O° Pluton O° XII polje, solar Jupiter 90° natal Mesec i soalrni Uran O° natal V polje ~ u toku ove godine mi se zaista svašta ispodešavalo, od promene radnog mesta, tatine operacije, menjanja partnera u rekordnim vremenskim intervalima, pa do manjeg pogoršanja zdravlja koji sam ja preusmerila da ide meni u korist ~ gubljenje kilograma usled stresova...

peti Venerin povratak očekujem 2015 godine... solarni Asc' = natali Mc, soalrna Venera u II polju ... solarni Merkur opet retrogradn i malo sprljen od Sunca, solarni Mesec 90° natalni Mesec i 90° natal osa V/XI polja, solar Jupiter O° natal Mesec i solar Saturn 120° natal Saturn, solar Uran 180° imao sa Sunce O° Pluton i imaće 180° sa natal Merkurom, solar Pluton 120° natal Mesec i 90° natal Sunce O° Pluton ...  :-\ ... dinamika ... eh, pa do tada... čekam  8)
« Najnovija izmena:: 10:34:01, 24.Maj.2009. Šmišonja »
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #11 poslato: 15:14:15, 24.Maj.2009. »
Šmišo,hvala ti kao sestri za ovaj post....prava si Carica....uvek sam i mislila tako o tebi....ali ovo što si sada napisala lepo potvrđuje da se ovo zove Venerin povratak......što neki nisu znali i bunili se..ali kako im dokazati...
a i lepo si objasnila kako se ovaj povratak analizira......što sam i ja mislila da je tako....ali kako dokazati....

svaka ti čast ... (e*e)

da dodam...lilka je pitala:
Sta uporedujem apekte iz natalne i venerinog ili iz solara i venerinog.Kako se radi analiza?

iz ovoga što je Šmiša napisala vidimo ,da se upoređuju aspekti iz natalne i solarne karte...a prvo pogledaš solar, u kojoj ti je kući venera,i to je to... ;)

« Najnovija izmena:: 18:23:40, 24.Maj.2009. jupiter u raku »
nikad ne reci nikad

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #12 poslato: 17:36:05, 24.Maj.2009. »
Karta Venerinog povratka ukazati ce detaljnije na mjesta gdje cemo postici (ili necemo) zadovoljenje venerijanskih potreba, da li ce nasa potreba da zeljeni sustav vrijednosti dovedemo u svoj zivot ili ne u narednoj godini biti zadovoljena, gdje cemo uspjeti nase kreativne potencijale izraziti i kakva iskustva cemo izvuci iz toga.

kod mene je to u 3.kući

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #13 poslato: 19:06:02, 25.Maj.2009. »
lilka kako mislis da uporedim solar i natal? Solarni si radila u regiomontanus a natalnu po placidus sistemu kuca.

Shmile, da li ova tvoja analiza znaci da Venerin osmogodisnji ciklus nista ne znaci bez potvrde drugih faktora? Simboliku pozitivne Venere si spomenula samo za 2007 god?

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/130909.gif
evo iako nije skroz još tu poklopljena s natalom

Nisi ovo dobro izradila, u Solaru mora Venera da bude u jakoj konjukciji sa natalnom Venerom  ;)

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #14 poslato: 21:11:21, 25.Maj.2009. »
a neznam natalna venera mi je na 21,49 lava,a solarna ovdje tu je 20.48 a ak ostavim sutrašnji datum  opet ima razlike u stupnjevima

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #15 poslato: 22:32:36, 25.Maj.2009. »
http://img32.imageshack.us/img32/87/astro1.gif

evo link za lilku -natal i solar u uporednoj karti..
nikad ne reci nikad

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #16 poslato: 23:15:18, 25.Maj.2009. »
Dodajem sve tri karte: Natal, Venera,Solar

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: Osmogodisnji ciklusi Venere ~ malo ću da odem off...
« Odgovor #17 poslato: 23:48:01, 25.Maj.2009. »
Citat: *Čarobnjak*
Shmile, da li ova tvoja analiza znaci da Venerin osmogodisnji ciklus nista ne znaci bez potvrde drugih faktora? Simboliku pozitivne Venere si spomenula samo za 2007 god?

Pa kod mene nije ništa značio ~ kao što rekoh ~ meni je Venera na 29° pa samim tim retko kad mi donosi nešto lepo, a ako i donese, to bude kratkog veka [jer kad Venera uslovno rečeno promeni znak i otkači se od Regulusa, njen prvi aspekt je 60° sa Uranom i Asc' i tako dodatno "zabiberi" celu priču ~ ovo pričam na osnovu iskustva koje sam imala analizirajući Veneru i njenu postavku u natalnom čartu ~ ne samo kod sebe već i kod drugih : na primer ~ sada je ovo "virtuelno kretanje moje natalne Venere ~ od početka veze do kraja... svaki naredni stepen od onog na kome je natalna Venere mi pokazuje jedan period mog emotivnog života tj. veze sa nekim muškarcem" : meni je na 29° Lava ~ to mi pokazuje sam početak veze, bude sve sjajno, maltene se osećam "kao kraljica" i ondak... dodje 00° Device... totalna promena, kreću analize, psihološke, emotivne, pa sumnje... ondak dodje 01° Device i tada ta moja Venera "sklapa" 60° upravo sa mojim Asc' i Uranom koji je nakačen na njega... u tom periodu  ~ u meni se probude pundravci i što je u 85% slučajeva se i desi ~ lik sa kojim umesto da prihvati moju ideju da "osvežimo" vezu na svaki [ne]mogući način, te moje pundravce protumači kao varanje, lelujanje, neveru... meni naravno sa umetnutim Marsom u VIII malo treba da bi mi "pukao fitilj" i tako u većini slučajeva prekidam vezu... zaboravih reći ~ taj moj Asc' i Uran na njemu imaju 90° sa Saturnom u Lavu, a Saturn mi je vladar III polja ~ način razmišljanja... jednom mi se desilo da sam sa Venerom "stigla" da ona bude na 12° Device i da sklopi O° sa Mesecom, ali s obzirom da mi je Mesec na samom vrhu XI polja ~ kod tog mog Bika je to bila želja da se aktivira simbolika Venere kao vladara mog VII polja, a kod mene je to bila inicijalna kapisla da se pokondirim i "zatražim sva moguća ženska prava i slobodu" koju sam u datom trenutku mogla da smislim... a zašto ~ XII polje su strahovi... a ono mi se nalazi u Vagi ~ opet ta Venera  :-\ ~ čega se ja bojim najviše ~ simbolike Vage ~ braka... i tako prodje sve bez ostvarenja Venera O° Mesec i nikad više nisam ni došla dotle ... ovaj poslednji put pre godinu ipo dana sam došla samo do toga da mi je Venera stigla na 09° Device i sklopila 90° sa natalnim Neptunom vladarom V polja ~ neplanirana trudnoća, razočarenje u ljubav i gubitak partnera...]

Sve u svemu, da se vratim na temu Venerinog povratka ~ mojoj Veneri je potrebna stvarno "dinamična" postavka u slolarcu da bi se ona na bilo koji [pozitivan] način aktivirala... čak je povoljnije da bude 90° nego 120°... zato se za sad samo 2007 "obistinila" što se tiče nekih Venerijanskih "aktivnosti"  ;)  Sve ostale postavke "ne piju H2O" kod mene i kakva god da je Venera, meni godina bude (trt milojka)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #18 poslato: 00:20:29, 03.Jun.2009. »
a neznam natalna venera mi je na 21,49 lava,a solarna ovdje tu je 20.48 a ak ostavim sutrašnji datum  opet ima razlike u stupnjevima

Postavi Solar za ovu godinu i napisi da li su bili neki dogadjaji pre osam godina u vezi sa simbolikom Venere...

Dodajem sve tri karte: Natal, Venera,Solar

Meni ovaj tvoj Solar gde su Solarna Venera i natalna u konjukciji ukazuje na jednu uspesnu godinu. Uzimajuci u obzir sve (ne samo Veneru)...
Veneru aspektuje Merkur koji je vladar AC i MC...

Sve u svemu, da se vratim na temu Venerinog povratka ~ mojoj Veneri je potrebna stvarno "dinamična" postavka u slolarcu da bi se ona na bilo koji [pozitivan] način aktivirala... čak je povoljnije da bude 90° nego 120°... zato se za sad samo 2007 "obistinila" što se tiče nekih Venerijanskih "aktivnosti"  ;)  Sve ostale postavke "ne piju H2O" kod mene i kakva god da je Venera, meni godina bude (trt milojka)

Necu previse da analiziram da ne idemo u off (inace postavi solar za tu 2007 u novoj temi i temi za solarne)
Samo cu da kazem da se slazem sa tobom u vezi tvog natala, da jedino dobra postavka iz Solara moze da napravi neku ozbiljniju pricu   :)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #19 poslato: 17:46:26, 04.Jun.2009. »
Citat: Čarobnjak
Necu previse da analiziram da ne idemo u off (inace postavi solar za tu 2007 u novoj temi i temi za solarne)
Samo cu da kazem da se slazem sa tobom u vezi tvog natala, da jedino dobra postavka iz Solara moze da napravi neku ozbiljniju pricu

Sad ovo odradim. Hvala na savetu.

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000