Aspekti Venere

• Odgovora: 173
Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 18 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Aspekti Venere
« Odgovor #90 poslato: 12:15:50, 13.Avg.2012. »
Dakle,bikonja je sudjen  ;D

Će da vidimo....hihihihihi

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #91 poslato: 23:10:01, 14.Avg.2012. »
Je l imaju negde aspekti venere sa MC? da nadjem
Naravno da ima...
Venera aspekt mc
Venera u uglovima

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #92 poslato: 23:34:21, 14.Avg.2012. »
Ve60Asc,je jedini veci aspekt koji moja Ve pravi.I svidja mi se  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #93 poslato: 08:21:24, 15.Avg.2012. »
Imam Ve0Ma, Ve90Ne i Mo90Ve i uopšte nijesam zadovoljna ;D

*

Van mreže Lilith Cleo

• *
  • 17
  • 2
« Odgovor #94 poslato: 18:02:01, 15.Dec.2012. »
Venera na 29*45 Vage , radi konjukciju sa Mc u Vagi i Plutonom u Skorpiji , sekstil sa Neptunom i Asc i kvadrat sa Jupiterom u 1 kuci u Vodoliji.

To mi je donelo da se izuzetno tesko i retko kada nadjem nekoga ko ce odgovarati mojim kriterijumima (tj uvek mora da mi klikne da bih se zaljubila a to je bas bas retko) a kada se zaljubim izuzetno mi je tesko se odljubim. Mogu da se vidjam sa nekim prilicno dugo i da samo ta osoba postoji , bez obzira koliko je veza losa . Sklona sam ruzicastom pogledu na svet i mislim da kvadratu izmedju Jupitera i Venere mogu da zahvalim na raspinosti.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #95 poslato: 20:40:22, 16.Dec.2012. »
Vjerovatno ti je Ve90Ju,sem na rasipnost,uticao i na to da u ljudima i relacijama vidis samo najbolje,zbog cega mozes dugo da trpis i onda kad to ne bi trebalo.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Lilith Cleo

• *
  • 17
  • 2
« Odgovor #96 poslato: 23:25:07, 16.Dec.2012. »
Vjerovatno ti je Ve90Ju,sem na rasipnost,uticao i na to da u ljudima i relacijama vidis samo najbolje,zbog cega mozes dugo da trpis i onda kad to ne bi trebalo.

Vidis nikada nisam posmatrala tako taj aspekt, mada ja jos uvek ne znam celu sliku da sagledam pa je verovatno do toga. Mada ja sam uvek svoje trpljenje pripisivala Marsu u Vagi , kao pokusavanje da se na miran nacin sve sredi , trpljenje dok na kraju ne puknem  :)

Hvala ti Ouroboros :)

*

Van mreže Lilith Cleo

• *
  • 17
  • 2
« Odgovor #97 poslato: 12:32:36, 17.Dec.2012. »
Ja moram jos jedno pitanje da postavim u vezi aspekata Venere, ali ovo se odnosi na muski horoskop.

Sta bi moglo da znaci ako je Venera rerogradna (vladar 3 ,8 i suvladar7) u konjukciji sa Merkurom (vladar 7) u 12 kuci u Vodoliji?
Ajde mogu da nadjem generalno znacenje, ali simbolika mi niej jaca strana a i o retro planetama ne znam ic nista ...
U slucaju da je bitno od aspekata ta konjukcija Ve i Me , pravi kvadrat sa vladarem Asc Ju u Skorpiji , trigon sa Marsom u Vagi i sekstil sa Ur ( Vodolija je ukljestena u 12 kuci ) ?

Mozda se osoba tesko odlucuje na vezu, tj u smislu hoce nesto pa pobegne pa se vraca... ??? Uopste ne znam da gledam retro i 12 kucu...

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #98 poslato: 23:08:26, 17.Dec.2012. »
Osoba se vjerovatno tesko veze,dosta intelektualizuje u ljubavi.Vjerovatno ima pomalo cudne kriterije kada je u pitanju izbor partnerke.Kako Ve ide u 12. kucu,vjerovatno je sklon tajnim ljubavima(mada da bi se to jos potvrdilo,treba da se pogleda i vladar 5.).Poimanje ljubavi kod te osobe je neobicno,i vjerovatno se cesto susrece sa nerazumijevanjem u odnosu na to kod drugih ljudi,ponekad iz tog razloga moze uzimati manje od onoga sto zasluzuje.A istovremeno moze da privlaci i neobicne partnerke,sa kojima veze pocinju tajno.
Natalna

*

Van mreže Lilith Cleo

• *
  • 17
  • 2
« Odgovor #99 poslato: 00:51:28, 18.Dec.2012. »
Osoba se vjerovatno tesko veze,dosta intelektualizuje u ljubavi.Vjerovatno ima pomalo cudne kriterije kada je u pitanju izbor partnerke.Kako Ve ide u 12. kucu,vjerovatno je sklon tajnim ljubavima(mada da bi se to jos potvrdilo,treba da se pogleda i vladar 5.).Poimanje ljubavi kod te osobe je neobicno,i vjerovatno se cesto susrece sa nerazumijevanjem u odnosu na to kod drugih ljudi,ponekad iz tog razloga moze uzimati manje od onoga sto zasluzuje.A istovremeno moze da privlaci i neobicne partnerke,sa kojima veze pocinju tajno.

Cudni kriterijumi pa jesu u tom smislu da partnerka mora da bude savrseno lepa (njemu ) i cudna tj drugacija od drugih i da vezu sa  mnom je zapoceo tajno, a koliko sam upucena i prosle dve su isto tajne bile neko vreme 8jedna prekinuta zato sto se jedna udala, a druga je bila rebound ali nije mu bila dovoljno lepa - zbog cega mi je prilicno isao na nerve dok ja pala nisam).

Vladar 5 kuce mu je Mo u Blizancima u 4 kuci .

Ali sve sto si napisala ima smisla i uklapa se u opis :)
Hvala i sorry sto te smorih sa aspektima Venere :)

Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000