Kurva ili zavodnica

• Odgovora: 46
Stranice: 1 2 3 ... 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
  • Pol: Muško
Kurva ili zavodnica
« poslato: 14:43:36, 21.Jun.2009. »

Ona koja dobro izgleda, oblaci se trendi i uz to ima vise od jednog momka godisnje (od svoje godine punoletsva) je kurva ili zavodnica muskog roda?

*

Van mreže Avantura

• **
  • 396
  • 3
  • Pol: Žensko
  • SuperLady
Odg: Kurva ili zavodnica
« Odgovor #1 poslato: 15:04:29, 21.Jun.2009. »
Pre svega:
Kurva nije ona koja daje, nego ona koja ne daje za džabe.

Ovo:
Citat
Ona koja dobro izgleda, oblaci se trendi i uz to ima vise od jednog momka godisnje (od svoje godine punoletsva)

ne znači automatski ni da daje, ni da ne daje za džabe.

a da li je zavodnica, ti ćeš to znati bolje od mene. Osećaš li se zavedenim? :) :) :)

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #2 poslato: 15:21:08, 21.Jun.2009. »
tesko pitanje (*o*)
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže Anabela

• *
  • 54
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 15:22:22, 21.Jun.2009. »
hmmm pa ako ima vise od jednog decka godisnje ne znaci da je laka ( pre bi to rekla nego kurva) devojka...mozda jednostavno nema sreće,nije našla ono za čim traga...a to što se lepo oblači, što je trendi i što dobro izgleda samo joj daje više mogućnosti nego ostalim devojkama da lakše pronađe nekog dečka...

ako se tebi dopada, izadji sa njom pa onda proceni da li tebi odgovara ili ne, a mani se čaršijskih priča! Ne postoji jedinica mera za "lakoću" jedne devojke !

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #4 poslato: 15:28:16, 21.Jun.2009. »
verovatno analizira neku devojku :D
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže plavkica

• **
  • 536
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 16:56:45, 22.Jun.2009. »

Ona koja dobro izgleda, oblaci se trendi i uz to ima vise od jednog momka godisnje (od svoje godine punoletsva) je kurva ili zavodnica muskog roda?

Uh uh kakva klasifikacija..Koji je naziv za momka koji menja cure ako je vec curama dodeljen ova titula?Chuj kurva..znash li ti dechko shta je kurva?to je zena koja zaradjuje i dobija novac za svoje usluge sexa(nadam se da je ovo lepo pojashnjeno :D ) A cura koja izgleda lepo i vodi rachuna o sebi,ne znam kojim se pravom mogla nazvati tako.Momaka moze imati onoliko koliko smatra da treba dok ne pronadje nekog ko joj odgovara-ne govoreci o sluchajevima cura koje idu iz krajnosti u krajnost,ali chini mi se da ti nisi ni pitao za takve cure,vec za sasvim normalne individue..
Svaka od nas zena je pomalo zavodnica u vecoj ili manjoj meri...ali kurva da bude cura koja je trendi-daleko od dobre i neuvredljive procene.
Kad pijem kazu - alkoholicharka, kad skitam kazu - skitara, kad ljubim kazu - kurva, a kad umrem kazace - znala je da zivi!!

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #6 poslato: 17:17:22, 22.Jun.2009. »

Pre svega:

a ona koja daje za dz cesto i onda trazi drugog, kako se zove?

ako se tebi dopada, izadji sa njom pa onda proceni da li tebi odgovara ili ne, a mani se čaršijskih priča! Ne postoji jedinica mera za "lakoću" jedne devojke !

nije rec o meni nego me uopste interesovalo sta ce devojke da napisu ;)

Citat
Uh uh kakva klasifikacija..Koji je naziv za momka koji menja cure ako je vec curama dodeljen ova titula?

frajer ili zavodnik npr  (*o*)

Citat
Svaka od nas zena je pomalo zavodnica u vecoj ili manjoj meri...ali kurva da bude cura koja je trendi-daleko od dobre i neuvredljive procene.

mislis da nije postala seksualni zavisnik ako jednom godisnje promeni je*aca? (rzm)

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #7 poslato: 11:55:59, 23.Jun.2009. »

Pre svega:

a ona koja daje za dz cesto i onda trazi drugog, kako se zove?

Ne zove se, nego prosto trazi sebe, voli, odgovara joj..ko zna kakvi sve razlozi postoje.

Citat

nije rec o meni nego me uopste interesovalo sta ce devojke da napisu ;)

Citat
Uh uh kakva klasifikacija..Koji je naziv za momka koji menja cure ako je vec curama dodeljen ova titula?

frajer ili zavodnik npr  (*o*)

hehehe rekla bih da takvi lete visoko..pa bih im dodelila titulu "Petar Pan"

Citat
Citat

mislis da nije postala seksualni zavisnik ako jednom godisnje promeni je*aca? (rzm)

Drži se teme
« Najnovija izmena:: 12:24:03, 23.Jun.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže plavkica

• **
  • 536
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 04:36:06, 25.Jun.2009. »

Kakve to ima veze sa tvojim pitanjem u temi i mojim odgovorom? Ili meshash pojmove kurva,sexualni zavisnik i cura sa zdravim sexualnim apetitima? Objasni mi,pa cu ti odgovoriti  :)
Kad pijem kazu - alkoholicharka, kad skitam kazu - skitara, kad ljubim kazu - kurva, a kad umrem kazace - znala je da zivi!!

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #9 poslato: 10:05:57, 26.Jun.2009. »
da mi nije to sve isto ne bih otvarao ovu temu  ;D

zdravi sexualni apetiti ne mogu biti stalna promena partnera
ako hocu uvredljivo da kazem seksualni zavisnik obicno se kaze kurva iako je to nesto drugo  (*o*)

Stranice: 1 2 3 ... 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000