Kurva ili zavodnica

• Odgovora: 46
Stranice: « 1 2 3 4 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Avantura

• **
  • 396
  • 3
  • Pol: Žensko
  • SuperLady
Odg: Kurva ili zavodnica
« Odgovor #20 poslato: 15:03:36, 21.Jul.2009. »

nego da se definise sta je devojka iz moje prve poruke

Just a girl.

A sta je momak koji dobro izgleda, oblaci se trendi i uz to ima vise od jedne devojke godisnje? Jedva cekam da cujem definiciju.

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
  • Pol: Muško
« Odgovor #21 poslato: 13:42:14, 23.Jul.2009. »

nego da se definise sta je devojka iz moje prve poruke

Just a girl.

A sta je momak koji dobro izgleda, oblaci se trendi i uz to ima vise od jedne devojke godisnje? Jedva cekam da cujem definiciju.

mozda nece da ti se svidja odgovor ali to je frajer
mozda nije ravnopravno ali tako ce uvek biti
zensko dok ne stupi u seks je neotpakovana dok kod momka se fizicki nista ne menja

iako zastupali ideju o ravnopravnosti to nikada nece da prodje kod normalnog momka
a zakljucak bi bio da devojke treba da razmisljaju glavom a ne medjunozjem i treba da gube nevinost i spavaju samo iz prave ljubavi i posle duzeg vremena provedenog u pravoj ljubavnoj vezi  ;)

*

Van mreže plavkica

• **
  • 536
  • 0
« Odgovor #22 poslato: 17:13:35, 23.Jul.2009. »

zensko dok ne stupi u seks je neotpakovana dok kod momka se fizicki nista ne menja

iako zastupali ideju o ravnopravnosti to nikada nece da prodje kod normalnog momka
a zakljucak bi bio da devojke treba da razmisljaju glavom a ne medjunozjem i treba da gube nevinost i spavaju samo iz prave ljubavi i posle duzeg vremena provedenog u pravoj ljubavnoj vezi  ;)

Srcko blago meni idi ti igraj se lopte sa drugarima,pa kad dodje vreme moci cemo da poprichamo na ovu temu.Nema svrhe zaista,digoh ruke josh posle 2 posta.Kad porastesh kasce ti se samo  :D
Kad pijem kazu - alkoholicharka, kad skitam kazu - skitara, kad ljubim kazu - kurva, a kad umrem kazace - znala je da zivi!!

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #23 poslato: 20:33:43, 23.Jul.2009. »
Molim Vas, samo bez zagrevanja atmosfere, pričajmo normalno bez provociranja i ostalih trikova jer i ova tema kao i svaka  druga moze sasvim lepo da se razvija i da dodjemo do pravih zakljucaka, svi zajedno. Svako ima pravo na svoje misljenje i lepo bi bilo da ga iznesemo na pravi nacin.
Hvala!
« Najnovija izmena:: 20:37:15, 23.Jul.2009. lilka »

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #24 poslato: 20:00:02, 26.Jul.2009. »

Srcko blago meni idi ti igraj se lopte sa drugarima,pa kad dodje vreme moci cemo da poprichamo na ovu temu.Nema svrhe zaista,digoh ruke josh posle 2 posta.Kad porastesh kasce ti se samo  :D

ne razumem zasto mi lepo ne odgovoris?
napisao sam onako kakva je situacija a druga je stvar sto se vecina ljudi pop[isala na svoj karakter.
ispada da devojke koje ne dizu lako noge i momci koji to postuju su budale?  ???

i interesuje me da li ovo svoje razmisljanje primenjujes u svom zivotu?

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #25 poslato: 00:33:25, 23.Avg.2009. »
Kao pripadnica zenskog pola, ta mi se terminologija uopste ne svidja, to ce reci da su zene apriori razvratne, jer ta rijec ne postoji u mom recniku i ruzno je da se muskarci, forumasi tako obracaju zenama zbog svog frusta sto su mozda nekad bili ostavljeni od strane zene i zato koriste tako prizemne termine da bi odrazili svoje nezadovoljstvo!
Hvala!

Edit by * Charobnjak *: Moderatori su tu da uredjuju, tako da sugerisanje clanova nije potrebno. Ako vam se tema ne svidja nemojte ostavljati komentare u njoj.
« Najnovija izmena:: 21:29:08, 23.Avg.2009. * Charobnjak * »
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #26 poslato: 12:55:54, 26.Avg.2009. »
nemoj da menjas vise od jednog godisnje i neces biti ni kurva ni zavodnica ;)

*

Van mreže Felisity

• **
  • 226
  • 9
« Odgovor #27 poslato: 00:01:29, 26.Nov.2009. »
nemoj da menjas vise od jednog godisnje i neces biti ni kurva ni zavodnica ;)
Pa da li to znaci da muskarci imaju vise prava na seks nego zene? Pa muskarcu je valjda za to potrebna zena! Kad bi svaka bila po tom tvom kriterijumu onda nijedan muskarac ne bi bio frajer, jer ne bi imao nacina kako to da postane! Nisam bas pristalica menjanja seksualnih partnera veoma cesto, prvenstveno iz zdravstvenih razloga, a drugo zato sto smatram da to treba da bude cin ljubavi, a ne mozes bas da se zaljubljujes svaki cas. Ali svakako ne mislim da treba odredjivati brojke kao granice. Neko mozda ima srece da nadje idealnog partnera iz prve, a neko iz 10. puta i ne znaci da je zbog toga laka devojka.Naravno znam devojku koja za vikend promeni tri razlicita partnera, e to  bih ja nazvala drolja mrzim takve nazive.
A kada je rec jos o muskarcima koji devojku za brak smatraju nevinu isto tako ima i muskaraca koji ne bi mogli da budu u vezi sa nevinom devojkom, a kamoli za zenidbu (znam iz bliskog okruzenja takve), sta da rade devojke koje su imala i takva iskustva?Sad devojka treba da nagadja koji sta hoce!Pa da ne trazite premnogo od devojaka?

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #28 poslato: 11:03:27, 28.Nov.2009. »
Ja mislim da je tu problem nastao jer se za devojke uvek ocekuje da budu dobre, postene i verne a da se momcima sve dozvoljava ???
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #29 poslato: 15:23:11, 30.Dec.2009. »
Pa da li to znaci da muskarci imaju vise prava na seks nego zene? Pa muskarcu je valjda za to potrebna zena! Kad bi svaka bila po tom tvom kriterijumu onda nijedan muskarac ne bi bio frajer, jer ne bi imao nacina kako to da postane! Nisam bas pristalica menjanja seksualnih partnera veoma cesto, prvenstveno iz zdravstvenih razloga, a drugo zato sto smatram da to treba da bude cin ljubavi, a ne mozes bas da se zaljubljujes svaki cas. Ali svakako ne mislim da treba odredjivati brojke kao granice. Neko mozda ima srece da nadje idealnog partnera iz prve, a neko iz 10. puta i ne znaci da je zbog toga laka devojka.Naravno znam devojku koja za vikend promeni tri razlicita partnera, e to  bih ja nazvala drolja mrzim takve nazive.
A kada je rec jos o muskarcima koji devojku za brak smatraju nevinu isto tako ima i muskaraca koji ne bi mogli da budu u vezi sa nevinom devojkom, a kamoli za zenidbu (znam iz bliskog okruzenja takve), sta da rade devojke koje su imala i takva iskustva?Sad devojka treba da nagadja koji sta hoce!Pa da ne trazite premnogo od devojaka?
bog ili priroda je tako odlucila a ne ja
zena je ta koja gubi djanu a muskarac ne
zena je t akoja 9 meseci nosi bebu a muskarac ne
zena je ta koja svakog meseca ima menstruaciju a muskarac ne
zena za 9 meseci moze da rodi jedno,dva ili tri deteta a muskarac za 9 meseci moze da napravi 1000 minimum
.....

znaci priroda je tako uredila i razmisli malo o tome nemoj sve da ti crtam ;)

ta sto je tri promenila za vikend nece bas daleko da dogura i naravno ja takve zovem devicom!

Stranice: « 1 2 3 4 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000