Kurva ili zavodnica

• Odgovora: 46
Stranice: « 1 2 3 4 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Madafakin_Ja

• **
  • 271
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: Kurva ili zavodnica
« Odgovor #10 poslato: 12:28:47, 26.Jun.2009. »

Ona koja dobro izgleda, oblaci se trendi i uz to ima vise od jednog momka godisnje (od svoje godine punoletsva) je kurva ili zavodnica muskog roda?

ovo nije ni zavodnica niti kurva, nego sasvim normalna cura, sem tog dela za jednog dečka godišnje, to nije realno

Uh uh kakva klasifikacija..Koji je naziv za momka koji menja cure ako je vec curama dodeljen ova titula?

Ja ih zovem kurvani ;D

Pre svega:
Kurva nije ona koja daje, nego ona koja ne daje za džabe.

a ona koja daje za dz cesto i onda trazi drugog, kako se zove?

Drolja ;)
Ne postoje najbolji, već samo favoriti.

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #11 poslato: 13:20:30, 26.Jun.2009. »
normalna je cura koja do svoje 27 godine promeni 9 seksualnih partnera? blink

*

Van mreže Madafakin_Ja

• **
  • 271
  • 0
« Odgovor #12 poslato: 13:38:33, 26.Jun.2009. »
do 27me? 9?
jeste, što ne bi bilo?

Živi se dok si mlad.

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #13 poslato: 13:49:16, 26.Jun.2009. »
e car si stvarno kao da nikad neces da se zenis.............tako razmisljas  (e*e)

cekaj ne bi ti bilo glupo da neko sutra kad se ozenis kaze ti kako je tvoju zenu karao ili taj neko kaze tvojoj deci sa kim je bila njihova majka i sta je radila?
bilo bi ti svejedno?  ???

*

Van mreže Madafakin_Ja

• **
  • 271
  • 0
« Odgovor #14 poslato: 14:08:56, 26.Jun.2009. »
abre ne znam šta je problem da žena tokom svog života promeni 9 seksualnih partnera?
pa šta? njen ljubavni život prošlosti nije bitan ako te voli da želi da se uda za tebe
druga je stvar ako znaš svih dobro 9 seksualnih partnera, pa onda oćeš da ženiš tu žensku

to je isto kao da si ti karao 20+ ženski do 27me godine, i onda upoznaš neku i ljubav i te munje, i oćeš da je oženiš, a ona neće zato što si ti imao mnogo partnera u prošlosti

pffffffff

*

Van mreže jelenacv

• 725
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #15 poslato: 17:35:36, 28.Jun.2009. »
Pa, to je kurva :D Nije ona baš baš, ali... Po meni, zavodnica nije - one zavode ali se ne daju tako lako ;)  Oko mene su uglavnom devojke koje su u životu imale samo jednog partnera, ili toliko da se mogu izbrojati na prstima jedne ruke, i manje. Meni je to super!

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #16 poslato: 14:39:52, 30.Jun.2009. »

abre ne znam šta je problem da žena tokom svog života promeni 9 seksualnih partnera?
pa šta? njen ljubavni život prošlosti nije bitan ako te voli da želi da se uda za tebe
druga je stvar ako znaš svih dobro 9 seksualnih partnera, pa onda oćeš da ženiš tu žensku

haahahhaha  ;D
e stvarno si lik
znaci ladno bi mogao neku promiskuitetnu da ozenis?  :o
svaka ti cast, jos ako mozes da izdrzis da te neko lupi po ramenu i kaze "ja ti je*ao zenu"  :D

prvo ta ako je promenila 9 ne znam zasto bi se na tome zaustavila i ne bi promenila 90
drugo nemas potrebe da znas njene partnere ali svet je mali i ako ih ima 9 sigurno dolazis sa njenim je*acom u kontakt a zamisli tek tvoja deca kakva ce biti

to je isto kao da si ti karao 20+ ženski do 27me godine, i onda upoznaš neku i ljubav i te munje, i oćeš da je oženiš, a ona neće zato što si ti imao mnogo partnera u prošlosti

retko koja te takvog hoce ako si ih toliko menjao jer ti nece biti problem da je prevaris ili nadjes i 28 zensku osobu
a jedna stvar je bitna koju nisam ja izmislio za muskarca svaka nova je plus a za zensko svaki novi momak je minus,,,,,,,,,,,

Pa, to je kurva : Nije ona baš baš, ali... Po meni, zavodnica nije - one zavode ali se ne daju tako lako )  Oko mene su uglavnom devojke koje su u životu imale samo jednog partnera, ili toliko da se mogu izbrojati na prstima jedne ruke, i manje. Meni je to super!

super ako je to istina

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #17 poslato: 14:58:33, 30.Jun.2009. »
Nije i jasno zašto imaš tako grube stavove i toliko osudjuješ ljude. Nikad bre ne znaš šta ti život nosi. Drugo, koja je tebi garancija koliko je neka devojka imala momaka? Znam mnoge koje uvek kažu -ti si mi drugi! a on ko zna koji. Trece, mnoge žene imaju baš mnogo momaka jer su atraktivne,a kako da zna koji i kakav joj odgovara ako ne proba?
Upravu si da svaki momak je za ženu minus,a za muškarca plus.Zašto je to tako? Nikako ne shvatam.
Čemu tolika fama koliko je žena imala momaka ,sa koliko je spavala...zvanje kurva dobija ako naplati i to radi samo zato što od toga živi,pa ima želudac i apsolutno ne bira sa kim i kako i nema ni u od uživanja,nego odradjivanje??? Pa i da je sa hiljadu..šta nju to menja,osim onih zastarelih fazona.Žena koja je mnogo muškaraca promenula može da bude najvernija i najbolja na svetu,a ona koja je imala malo želi kasnije da opet proba i počne da vara muža.
Koja su tvoja merila..kako znaš kakava će žena biti, koja je teorija,ako postoji? ako ti je ovo merilo,onda sa srecom!

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #18 poslato: 16:13:13, 30.Jun.2009. »
Htela sam da se ucestvujem u temi ali onda sam videla da se upotrebljava recnik koji ne volim,i necu nesto siriti temu.Da bi za nekog stvarno nesto mislio moras da ga dobro upoznas.Onda nece biti potrebna pitanja ovog tipa,znaces.Mada,kvalifikacija je pregruba jer suprotno od zavodnica,nije kurva(ali rekoh necu da mnogo pricam).Ako zelis niko nista da ti ne kaze onda ozeni nevinu devojku i to je to.Samo ne znam kako ce ona kad nju krenu da tapsu tvoje bivse?Ili ako si i ti nevin kao i ona,to je super.Eto resenja!

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #19 poslato: 14:25:17, 01.Jul.2009. »

Nije i jasno zašto imaš tako grube stavove i toliko osudjuješ ljude. Nikad bre ne znaš šta ti život nosi. Drugo, koja je tebi garancija koliko je neka devojka imala momaka? Znam mnoge koje uvek kažu -ti si mi drugi! a on ko zna koji. Trece, mnoge žene imaju baš mnogo momaka jer su atraktivne,a kako da zna koji i kakav joj odgovara ako ne proba?

nije to haljina pa ce sve da ih proba  ;D

Žena koja je mnogo muškaraca promenula može da bude najvernija i najbolja na svetu,a ona koja je imala malo želi kasnije da opet proba i počne da vara muža.

ta koja je toliko promenila moze samo privremeno da se zaustavi
ta koja je malo imala a zadovoljna je, ne razumem zasto bi probala i kvarila idilu?

Koja su tvoja merila..kako znaš kakava će žena biti, koja je teorija,ako postoji? ako ti je ovo merilo,onda sa srecom!

nije bitno sta meni ili tebi neka kaze ali ako je broj promenjenih presao 3 nesto nije u redu...........

Mada,kvalifikacija je pregruba jer suprotno od zavodnica,nije kurva(ali rekoh necu da mnogo pricam).Ako zelis niko nista da ti ne kaze onda ozeni nevinu devojku i to je to.

nisam rekao da su ta dva pojma suprotna nego da se definise sta je devojka iz moje prve poruke

Samo ne znam kako ce ona kad nju krenu da tapsu tvoje bivse?Ili ako si i ti nevin kao i ona,to je super.Eto resenja!

fora je sto zena krije da je spavala sa nekim i nikad nece da se time hvali i tapse nekog a muslarac je taj koji ce da se pohvali ;)

Stranice: « 1 2 3 4 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000