Anketa

Da li vjerujete u sudbinu?

Da
(42.9%)
Ne
(42.9%)
Nisam razmišljao/la o tome
(14.3%)

Sudbina postoji ili ne ?

• Odgovora: 90
Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Sudbina postoji ili ne ?
« Odgovor #20 poslato: 20:00:03, 28.Jun.2009. »
To se podrazumeva :)

*

Van mreže Galadriel

• **
  • 157
  • 1
  • Pol: Žensko
« Odgovor #21 poslato: 20:06:54, 28.Jun.2009. »
Eeee...neće biti da se podrazumeva, moraš da budeš od onih koji gaje ludačku ideju o tome da život nije predvidiv i da zavisi od oblaka, školjki i zelene trave na drugom kraju sveta  :D
In The Kingdom Of Blind One-Eyed Are King

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #22 poslato: 20:21:26, 28.Jun.2009. »
Od svega zavisi nas zivotni put ;)

*

Van mreže Galadriel

• **
  • 157
  • 1
« Odgovor #23 poslato: 20:23:17, 28.Jun.2009. »
I znakovi pored puta su važni  :)
In The Kingdom Of Blind One-Eyed Are King

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #24 poslato: 15:04:35, 07.Avg.2009. »
Ja mislim da sudbina postoji ali ne bih se uvijek na nju pozivala posebno je ne bih koristila kao alibi za neke dogadjaje ili izbore koje smo napavili u zivotu..Mnogo puta smo mi ti koji upravo izazivamo sudbinu ili pak ne osluskujemo dovoljno ono sto se desava oko nas tj neke mozda signale koji nam se ukazuju...

Npr ako vozite automobil propisnom brzinom i ipak dozivite udes, vasom ili greskom drugog,nastradate u nesreci to je valjda sudbina....ali ako vozite 280km/h pa dozivite udes i nastradate...e to je vec izazivanje sudbine....

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #25 poslato: 00:01:38, 10.Avg.2009. »
Tesko mozes odrediti sta je sudbina...izazivamo li je ili ne...sudbina je sudbina. A sta je sa onima koji padnu sa 10 og sprata pa im nije nista ili pak neki pokusavaju 5 puta da izvrse samooubistvo (kad smo se vec latili tih crnih tema) i nikad im ne uspe?
Nije im sudjeno.

« Odgovor #26 poslato: 00:17:22, 10.Avg.2009. »
Ma i ja mislim,da je sve stvar sudbine...jer nista se ne desava bez razloga!!!Ono sto ti je sudjeno od toga ne mozes pobjeci nikako...nista nije slucajno,sreli smo se namjerno :-))))

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
« Odgovor #27 poslato: 22:37:22, 21.Avg.2009. »
Ne postoji ni sloboda izbora..jer ti se rodio takav kakav si se rodio, nisi sam izabrao kakav ces mozak imat..kako ces iizgledat..samim tim sto ti je mozak dan,kao i okolina,roditelji time su odredjeni i tvoju postupci,odluke..Kazemo kao sve je odredjeno,osim sto ti kao imas slobodu izbora..A ko zna da taj tvoj izbor koji napravis nije vec odredjen?!??  
Natalna Karta

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #28 poslato: 10:27:41, 22.Avg.2009. »
Kako ne postoji, sudbina nam je determinisana onog dana kada smo udahnuli zrak univerzuma. Postoji karma, prethodne inkarnacije i sve sto sto ponijeli, htjeli to ili ne htjeli preko DUSE i unijeli u ovaj zivot kojega smo svjesni. Kad bi je mogli krojiti, pa zar ne bi bilo logicno, obzirom da je veci dio nas populacije sebicno i zeli sve za sebe, da bi svako od nas selektirao i uzeo najbolje! Zar nisam u pravu?!
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže ivan-bulevarac

• **
  • 245
  • 2
    • Facebook
« Odgovor #29 poslato: 22:16:24, 27.Avg.2009. »

Ja mislim da sudbina postoji ali ne bih se uvijek na nju pozivala posebno je ne bih koristila kao alibi za neke dogadjaje ili izbore koje smo napavili u zivotu..Mnogo puta smo mi ti koji upravo izazivamo sudbinu ili pak ne osluskujemo dovoljno ono sto se desava oko nas tj neke mozda signale koji nam se ukazuju...

Npr ako vozite automobil propisnom brzinom i ipak dozivite udes, vasom ili greskom drugog,nastradate u nesreci to je valjda sudbina....ali ako vozite 280km/h pa dozivite udes i nastradate...e to je vec izazivanje sudbine....

mozda je bas to sto vozimo 280 sudbina?  ;)

Ne postoji ni sloboda izbora..jer ti se rodio takav kakav si se rodio, nisi sam izabrao kakav ces mozak imat..kako ces iizgledat..samim tim sto ti je mozak dan,kao i okolina,roditelji time su odredjeni i tvoju postupci,odluke..Kazemo kao sve je odredjeno,osim sto ti kao imas slobodu izbora..A ko zna da taj tvoj izbor koji napravis nije vec odredjen?!??  

super napisano  (e*e)
Ah taj internet.....

Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000