Online sanovnik

• Odgovora: 91
Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
  • Pol: Žensko
Odg: Online sanovnik
« Odgovor #60 poslato: 19:15:05, 16.Avg.2012. »
Sanjala sam da sam sa deckom na bazenu. I sad odjednom su nas poredjali sve kraj bazena i rekli da treba da preplivamo bazen, sa druge strane bazena su ljudi koji su nas cekali da doplivamo do njih.
Decka su stavili da treba da dopliva do jedne devojke ( koju je inace jako voleo ovako u zivotu a nije bio s njom) , ja tu poludim, i namerno ga krenem da ga zagrlim i poljubim pred njom, a on je pogledao u nju i odgurnuo me je ://///
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #61 poslato: 19:27:42, 16.Avg.2012. »
I molila bih neko da mi analizira dva sna sto sam sanjal prosle godine, jako su mi se urezala u mozak

Prvo sam sanjala da sam s drugaricom, i krecu demoni da nas vijaju, mi bezimo pola sata sigurno i naletimo na pecinu i udjemo unutra. Oni udju za nama a nemamo gde da pobegnemo. I sad krecu oni da nas napadnu, samo sam videla na ulazu od pecine kao lik Bogorodice i svetlost iza nje. Rasirila je ruke i privukla nas rukama, i rekla nesto u fazonu ovaj put vam je oprosteno.

Ovaj drugi san je bio da smo decko i ja ispred njegove kuce,naslonjeni na kapiji i gledamo dete (kao nase u snu) kako se igra,devojcica je bila,jako je licila na njega, bila se srecna.

Hvala....

« Odgovor #62 poslato: 12:21:28, 20.Sep.2012. »
cesto sanjam san da sam ludo zavolela jednog coveka, i tolika je ta ljubav u snu da na javi ne verujem da mogu tako nesto da osetim, nema ogromna energija i najcistije emocije,al on je ozenjen, inace poznajem tog coveka. cudno je jer je to tolika kolicina emocija da to ne moze da se opise recima, brinem o njegovoj deci i volim ih (na javi on nema decu) boli me celo telo kad se probudim. sta to moze da znaci? san se cesto ponavlja...malo glupo zvuci al ne znam kako da objasnim :)

*

Van mreže klaudija

• *
  • 5
  • 0
« Odgovor #63 poslato: 21:38:57, 21.Okt.2012. »
Ja cesto sanjam skolu i nastavnike iz osnovne skole,kao na casu sam i treba da odgovaram ali nisam nista naucila i sva sam u panici ili kako kasnim na cas..
Jao boze to je toliki stres da kad se probudim tako sam srecna..nerazumem sto se toliko potresem zbog tog u snu?? >:( :-[

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
« Odgovor #64 poslato: 00:32:02, 31.Okt.2012. »
Ja cesto sanjam skolu i nastavnike iz osnovne skole,kao na casu sam i treba da odgovaram ali nisam nista naucila i sva sam u panici ili kako kasnim na cas..
Jao boze to je toliki stres da kad se probudim tako sam srecna..nerazumem sto se toliko potresem zbog tog u snu?? >:( :-[

zavisi od  sopstvenog iskustva sa učiteljima i naravno od ostalih okolnosti u samom snu. Možda se radi o  averziji prema autoritetu ili o odobravanju neke aktivnosti. Takođe mozda nedostaje vođstvo ili učenje novih stvari.

kao drugo podsvest. Osnovna skola je pristup razvijanju. Mozda si jos negde u podsvesti ostala tamo negde. Mozda odbijas odraslu osobu u sebi?

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
« Odgovor #65 poslato: 01:08:14, 31.Okt.2012. »
I molila bih neko da mi analizira dva sna sto sam sanjal prosle godine, jako su mi se urezala u mozak

Prvo sam sanjala da sam s drugaricom, i krecu demoni da nas vijaju, mi bezimo pola sata sigurno i naletimo na pecinu i udjemo unutra. Oni udju za nama a nemamo gde da pobegnemo. I sad krecu oni da nas napadnu, samo sam videla na ulazu od pecine kao lik Bogorodice i svetlost iza nje. Rasirila je ruke i privukla nas rukama, i rekla nesto u fazonu ovaj put vam je oprosteno.

Ovaj drugi san je bio da smo decko i ja ispred njegove kuce,naslonjeni na kapiji i gledamo dete (kao nase u snu) kako se igra,devojcica je bila,jako je licila na njega, bila se srecna.

Hvala....

Hmm.. ovo sa demonima se mi ne svidja bas najbolje.To u vecini primjera znaci unutrasnji strahovi tebe ili tvoje prijateljice. Mozda cete se uvuci u kakve stvarne nevolje. Zna biti cesti znak rane depresije, unutranje demone.
Ali kao sto si rekla, devica- to jest vjera, kako sam cula ako se ti ukaze u snu ti daje drugu sansu.. premisli nego sto nesto napravis. Sanjanje o tome isto nakaziva da pazis kome mozes da povjerujes! Snovi te opozoravaju. Budi oprezna!

Drugo..
Nekakve pozitivne stvari se pripremaju, neki novi pocetak, dete znaci novi pocetak, neduznost.. nesto cisto,sreca. Poslje kise uvjek posija sunce  ;)

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #66 poslato: 10:02:15, 09.Nov.2012. »
Hvala. Sinoc sam sanjala kako sam nasla torbu od pokojne babe. I u njoj je bila njena slika, njen nakit i neke cipele koje sam mislila da nosim o.O

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
« Odgovor #67 poslato: 00:27:51, 12.Nov.2012. »
Torba simbolizira vise stvari:

- Znaci prostor, gdje stavljamo svoje strahove, zelje, planove, ideje...
Moze znaciti, da ti je baka zeljela da ti saopsti nesto kao da dolaze nekakve promjene ili nesto slicno.
- Moze da simbolizira i va ginu, znaci ginekoloske probleme ili nesto u vezi sa polnim organima. :-\

Ti dosta puta sanjas mrtve ljude i takve stvari ili?

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #68 poslato: 11:26:59, 12.Nov.2012. »
Nekovece sam sanjala kako se vracam sa nekog slavlja,moj tata vozi mene i drugaricu.Njednom prelazimo autm preko neke stijene,gdje je put toliko uzak da se dva auta ne mogu mimoici,krivine su ogromne,a ispod je nenormalno duboka,tamna(bistra) voda.Znam da sam se plasila,jer je tata vozio malo brze po tim krivinama,pa sam samo gledala kad cu upasti.Okrenula sam se,i kroz staklo vidjela zenu dugacke kose u crnoj haljini sa dugackim i sirokim crnim ogrtacem kako stoji na ivici stijene sa rasirenim rukama.Pocela je padati kisa,a zena se samo bacila sa litice.Posto je to dosta visoko,padala je poprilicno dugo dok nije upala u vodu.Kad je konacno upala,voda ju je iskrenula na ledja mrtvu,pa joj se moglo vidjeti lice,kojeg prakticki nije imala,umjesto lica su bile same kosti lobanje.Osjecaj u snu je bio jeziv,a boje tamne,ali duboke i intenzivne.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
« Odgovor #69 poslato: 16:03:05, 12.Nov.2012. »
Nekovece sam sanjala kako se vracam sa nekog slavlja,moj tata vozi mene i drugaricu.Njednom prelazimo autm preko neke stijene,gdje je put toliko uzak da se dva auta ne mogu mimoici,krivine su ogromne,a ispod je nenormalno duboka,tamna(bistra) voda.Znam da sam se plasila,jer je tata vozio malo brze po tim krivinama,pa sam samo gledala kad cu upasti.Okrenula sam se,i kroz staklo vidjela zenu dugacke kose u crnoj haljini sa dugackim i sirokim crnim ogrtacem kako stoji na ivici stijene sa rasirenim rukama.Pocela je padati kisa,a zena se samo bacila sa litice.Posto je to dosta visoko,padala je poprilicno dugo dok nije upala u vodu.Kad je konacno upala,voda ju je iskrenula na ledja mrtvu,pa joj se moglo vidjeti lice,kojeg prakticki nije imala,umjesto lica su bile same kosti lobanje.Osjecaj u snu je bio jeziv,a boje tamne,ali duboke i intenzivne.

Avto predstavlja tvoj ego, osobnost, podsvjest tebe. Gledanje kroz prozor moguce je da znaci, da si u nekakvom vrtilogu, da se necega bojis da samu sebe pokusavas da zastitis- kao sto si rekla strah te je bilo.
Voda tamna ali cista znaci problemi- nesto ima tamnog kao neka misterija. Nesto nije uredu oko tvojih emocija.
Zenska..mozes mi ju malo bolje interpretirati? Si ju poznala, kako si se osjecal kad je pala u vodu? Koliko jasnosi je vidjela? :)

Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000