Online sanovnik

• Odgovora: 91
Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 »

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Online sanovnik
« Odgovor #70 poslato: 23:13:40, 12.Nov.2012. »
Zena je stajala meni okrenuta ledjima,sa rasirenim rukama,na samom rubu litice.Izgledala je kao da se uopste ne plasi toga sto ju ceka sigurna smrt,ako skoci.Imala je dugacku,svijetlo smedju kovrdzavu kosu,djelovala je starije.Kada je pala,na licu mjesta je ostala mrtva,voda ju je izbacila,ali,kao sto sam rekla,lice joj nisam vidjela,vec same,gole kosti lica.Kao da je u trenutku smrti ostala bez koze,misica i ostalog sto cini lice,a samo su kosti ostale,ili kao da je vec bila takva prije nego sto je skocila.Cijelo vrijeme dok sam je gledala,osjecala sam strasnu jezu,napetost,ali i znatizelju oko toga kako ce izgledati njen pad i konacno njena smrt.Bojala sam se,ali mi je to podizalo adrenalin,kao da mi se negdje duboko u meni svidjala ta blizina smrti.Imala sam osjecaj da je sve oko mene u tom prostoru tako surovo,intenzivno i mracno.Najvecu jezu sam osjecala u odnosu na vodu,posto se inace bojim mracne i duboke vode.Jako sam se plasila da ne padnem dole,zbog cega sam duboko u sebi osjecala nekakvo postovanje prema hrabrosti te zene koja se ubila.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
« Odgovor #71 poslato: 00:46:30, 13.Nov.2012. »
Tezki snovi..
Mislim, da je ta zena nekako tvoj losi dio podsvjesti. Kako si rekla strah i sve negativne emocije kao tvoj negativni dio egota.. a tu je i znatizelja, adrenalin kako ta smrt izgleda.
Znam po raznim govorkama da zlo odnese voda.. pa tako i tu tvoju zenu, odnosno tebe (dio) nosi voda.
MIslim, da ce se tvoji problemi ili strahovi nesto u vezi toga rjesiti, sama ces jih rjesiti.
Uhh neznam kako bi ti drugacije rekla, nisam profi ali moram da kazem svoje misljenje. :)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #72 poslato: 01:43:22, 13.Nov.2012. »
Mnogo dobro zakljucujes i prepoznajes elemente u snu,iako me ne poznajes. :)
Vidi se da to uglavnom radis po osjecaju.
Trenutno sam u emotivnoj gabuli,nisam sigurna sta da radim.Pokusavam da se zastitim od moguce emotivne povrede,jer znam da to kod mene ne srascuje brzo.A malo se plasim i ishoda nekih mojih postupaka.Nekad mi je vrlo tesko da zauzdam tu svoju tamniju stranu,cini mi se da mi je lakse da se izborim sa bilo cim na svijetu nego sa sobom samom.Trudim se,nadam se da cu to prevazici  :)
Hvala ti mnogo na tumacenju  :h055:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
« Odgovor #73 poslato: 02:07:25, 13.Nov.2012. »
Nema problema, volim ako mogu da pomognem ljudima.
Smrt oznacava cak i novi pocetak, nije sve tako strasno. Ali ces sama morati to rjesiti.
Slusaj sta ti tvoj unutrasnji glas kaze. Ceka te dug put ali kad jednom odlucis i to ce da ode  yeah :flowers:

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #74 poslato: 07:58:28, 13.Nov.2012. »
Ja uglavnom zaboravim šta sam sanjala, ali znam da mi se snovi da letim, hodam bosa ili da treba da trčim ili hodam, ali nemam snage da se pomjerim, baš često ponavljaju, a ne znam šta to znači (*o*)

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #75 poslato: 10:49:12, 13.Nov.2012. »
Kad sanjas da letis, to znaci da ti fali seks. Tako sam ja cula
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #76 poslato: 10:53:47, 13.Nov.2012. »
Može bit, može bit.  ;D

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
« Odgovor #77 poslato: 17:47:30, 13.Nov.2012. »
Kao sto su cure rekle nedostaak seksualnosti :)

Moze i bit zeljeni ciljevi ili planovi koje zelis dostic.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #78 poslato: 11:22:34, 14.Nov.2012. »
Aha, a šta bi moglo značiti kad sanjamo da nam zubi ispadaju? ;D

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
« Odgovor #79 poslato: 00:37:58, 15.Nov.2012. »
Ako te bole znaci cut ces za smrt i bice ti zao ako te ne bole ces cut za vjest o smrti od nekog dalekog.
Tako su meni govorili

Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000