Anketa

Podrzavate gej paradu?

Podrzavam
Ne podrzavam

Gej parada u Srbiji

• Odgovora: 195
Stranice: « 1 ... 9 10 11 12 13 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: Gej parada u Srbiji
« Odgovor #100 poslato: 16:28:28, 08.Okt.2010. »
To i jeste jedan od njihovih ciljeva,zamislite da traže usvajanje dece...bolest ljudi moji,bolest,kada samo zamislim njihov sexsualni odnos stomak mi se prevrne,meni nije jasna dr stvar,a to su osobe koje nisu homo ili lezbo a podržavaju ih,sve bi ja to....
« Najnovija izmena:: 15:28:48, 10.Okt.2010. miss80 »

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
  • Pol: Žensko
« Odgovor #101 poslato: 19:30:39, 08.Okt.2010. »
Mene u cijeloj prici jako nervira taj gej-lobi koji je posljednjih par godina intenzivan i agresivan u svojim kampanjama za ostvarivanje njihovih prava!!! Infiltrirani su u svim slojevima drustva, imaju i jaku novcanu podrsku i rekla bih da pomalo i provokativnim nastupom zele uz pomoc principa "zavladi, pa vladaj", ostvariti svoju potvrdu u drustvu!!!

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
« Odgovor #102 poslato: 16:33:27, 09.Okt.2010. »
Moram sutra za Bg...  ;D

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #103 poslato: 15:18:02, 10.Okt.2010. »
Vidim da se tema otrgla kontroli dok me nije bilo.Gospođi mami da  kažem da ne vidim kakve veze ima moje mišljenje o ovome sa imanjem dece,ako nemam dete znači ne mogu da diskutujem o tome?
Člana Excalibur da obavestim da je pisanje velikim slovima u internet bontonu znak vikanja,pa se nadam da on ne viče na nas,jer to neću dozvoliti.I svoje mišljenje može saopštiti na miran i pristojan način,samo tako i nikako drugačije.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #104 poslato: 15:28:09, 10.Okt.2010. »
Demoliranje Beograda, još jednom

Beograd -- Više od 90 osoba povređeno je u sukobima huligana koji se protive "Paradi ponosa" i policije u centru Beograda. Pričinjena veća materijalna šteta.
U sukobima je povređeno 80 policajaca i desetak civila, a dva policajca su zadobila teže povrede, rečeno je u MUP-u.U Urgentnom centru ukazana je tokom pre podneva pomoć za 57 povređenih, među njima 50 policajaca, a na lekarsku pomoć oko 14 sati čekalo je desetak pripadnika MUP-a, koji se uglavnom žale na povrede ekstremiteta i glave koje su zadobili od kamenica.
Od prepodneva, protivnici "Parade ponosa" izazivali su incidente u centru Beograda.
Napadnuta su sedišta DS-a i SPS-a, pričinjena je velika materijalna šteta, zapaljeno je više automobila, među kojima i jedan policijski.
Sukobi su počeli na Slaviji, potom na Terazijama, gde su prvi put kamenjem napadnuti policajci. Huligani su se pregrupisali ispred Skupštine Srbije i potom u Bulevaru kralja Aleksandra gde se desio prvi veći sukob.
Policija suzavcem pokušava da rastera demonstrante kod Palate Albanije, gde ih je prethodno potisnula sa Terazija. Izgrednici gađaju policiju kamenicama.
Policija i Žandarmerija, u vozilima "Hamer" i uz upotrebu suzavca, pokušavaju da uspostave red i mir na gradskim ulicama. Takođe, nad gradom sve vreme kruži policijski helikopter. Angažovane su i Protivterorističke jedinice MUP-a Srbije. Razlupana su i autobuska stajališta, žardinjere, kante za otpatke, kontejner i saobraćajni znaci. Ulice su pune ostataka kamenica, letvi, boca, limenki.

Izvor

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #105 poslato: 15:41:04, 10.Okt.2010. »
Održana Parada ponosa, kao u getu

Održana je Parada ponosa, uz očekivane incidente i sukobe protivnika te manifestacije sa policijom.
U parku "Manjež", kod Jugoslovenskog dramskog pozorišta okupilo se više stotina učesnika Parade ponosa, koji su nosili žute trake i koji kao da su se nalazili u svojevrsnom getu.
Kratka šetnja učesnika Parade ponosa protekla je bez većih problema, ali uz jako policijsko obezbeđenje. Reporter MONDA javio je da su kod Vaznesenske crkve povorku sa čuđenjem i neodobravanjem ispratile četiri monahinje i sveštenik, koji su se krtsili i imali su upaljeno kandilo.
Šetnja se završila u Studentskom kulturnom centru, gde će biti održana žurka. Kad su se domogli zgrade SKC učesnici šetnje su zadovoljno uskliknuli. "Uspeli smo, uspeli", vikali su neki od njih.
Skup su ličnim prisustvom podržali lider LDP Čedomir Jovanović, predsednica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić i predstavnik Misije OEBS-a u Srbiji Vensan Dežar, kao i američka ambasadorka Meri Vorlik.
Na skup je došlo i nekoliko desetina predstavnika LGBT iz inostranstva, uključujući desetak iz Hrvatske.

Izvor

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #106 poslato: 15:48:36, 10.Okt.2010. »
Đilas: Dokle više!? Upozoravao sam...

Gradonačelčnik Beograda Dragan Đilas izašao je na ulice glavnog grada kako bi video kako izgleda posle rušilačkog pohoda huligana i protivnika Parade ponosa.
Izgledao je slomljen i gotovo u suzama. Beograd je razlupan, na meti su bila sedišta pojedinih političkih stranaka, a onda je krenulo već viđeno - lupanje prodavnica i pljačkanje. Sve pod izgovorm "mi smo protiv homoseksualaca". Najzabrinjavajuće je što u uništavanju imovine prednjače maloletne osobe.

Šteta je procenjena na oko milion evra. Za sada.

"Tužan sam...Žao mi je što ovi huligani svaki put iskoriste da nešto unište, rarzuše, a to posle plaćaju obični građani ovog grada. O manifestaciji Parada ponosa moj stav je poznat...Upozoravao sam da će ovo da se desi, imali smo puno sreće, da nije izgubljen nijedan život što je najvažnije, štetu ćemo da nadoknadimo", rekao je Đilas."Osim ovih koji su danas uhapšeni da se se zaista odlučno krene...Pa, neko je ovo organizovao, da na 10 mesta u gradu po 200 ljudi razvlači policiju! Ako sve opet sve završi na prekršajnim prijavama i na tome biće to opet novi povod za rušenje".
Stradali su autobusi i trolejbusi GSP-a, čak su jednim trolejbusom huligani pokušali da probiju kordon policije tako što su ga pustili niz Mekenzijevu(!!!!)...

Izvor

*

Van mreže beli crnac

• **
  • 103
  • 0
« Odgovor #107 poslato: 19:01:29, 10.Okt.2010. »
znali smo sta ce da se desi i sta ce sad da se promeni?  (*o*) nista
parada je glupost
meni nije jasna dr stvar,a to su osobe koje nisu homo ili lezbo a podržavaju ih,sve bi ja to....
odakle znas da nisu?  :D mozda im je neko u porodici gejevac!!  :D

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #108 poslato: 20:03:55, 10.Okt.2010. »
Diskutabilnije je nesto drugo...Sta ako oni budu trazili svoja prava i da se smatraju normalnim.
Jer sve je to vrsta seksualne opredeljenosti,zar ne?
Ne znam da li ovom paradom traže neka prava ali je svašta nešto moguće obzirom da suludo kopiramo zapad. Po mom mišljenju svako suviše liberalno društvo je auto-destruktivno i ne može dugo da opstane.
Neka pravila i neke granice mora da postoje jer ako ih stalno pomeramo i ceo vrednosni sistem ćemo deformisati.

Mene u cijeloj prici jako nervira taj gej-lobi koji je posljednjih par godina intenzivan i agresivan u svojim kampanjama za ostvarivanje njihovih prava!!! Infiltrirani su u svim slojevima drustva, imaju i jaku novcanu podrsku i rekla bih da pomalo i provokativnim nastupom zele uz pomoc principa "zavladi, pa vladaj", ostvariti svoju potvrdu u drustvu!!!
Dolaze teška vremena...

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
« Odgovor #109 poslato: 20:18:08, 10.Okt.2010. »
Miss 80
Jako dobro znam šta je bon ton,nisam vikao ali sam želeo naglasiti,ako si kojim slučajem pristalica gej parade ondak neka bude da sam vikao,čisto sumljam da bi nekog pedera opomenula,jer njima je poizgledu dozvoljeno skoro sve,nadam se da ovo "peder"nije vulgarno.
Ali vratimo se temi,dans je Beograd nažalost bio poprište vandalizna,među par hiljada ljudi koji su hteli da spreče gej paradu bilo je i onih koji su došli da lome,pale,...te je sve ono zbog čega je većina bila tamo bačeno u dr plan,to mi se ne sviđa,jasno je bilo da će doći do sukoba sa policijom koja nije svojom voljom bila tamo,ali jbg,nažalost pederi nisu zaustavljeni,lično protiv svakog sam nasilja pa i nad ovim bolesnim ljudima ali svakoga bih pljunuo a pogotovo one koju nisu gej ili lezbo a dali su im podršku,samo bih te ljude pitao šta bi uradili kada bi videli recimo da im se maloletni sin ljubi sa dr muškarcem.

Stranice: « 1 ... 9 10 11 12 13 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000