Anketa

Podrzavate gej paradu?

Podrzavam
Ne podrzavam

Gej parada u Srbiji

• Odgovora: 195
Stranice: « 1 ... 10 11 12 13 14 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Gej parada u Srbiji
« Odgovor #110 poslato: 20:27:12, 10.Okt.2010. »
Ondak ti neće smetati da te opomenem,jer nećeš vikati ovde ni na koga,niti vređati.Svako može da iznese svoj stav ali na normalan i kulturan način,bez neppotrebnog vređanja.

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #111 poslato: 20:32:18, 10.Okt.2010. »
 :D
Trudiću se svojevski,evo zbog tebe,neću se derati,drati,vikati...ali ako kojim slučajem namirišem nekog "gaya" ;) ovde,nadam se da ćeš mi oprostiti  :flowers:

*

Van mreže Nightmaster

• **
  • 437
  • 3
« Odgovor #112 poslato: 21:07:56, 10.Okt.2010. »
Parada je samo bila alibi divljacima i dokonim ljudima da ispolje višag negativne energije na grad, ljude i državu. Najcrnje je što su povređeni ljudi koji ništa nisu krivi, već su samo radili svoj posao. A da ne pričam o šteti u gradu, koja je očigledno velika.
A još je crnje to da su ti divljaci zapravo deca od 15, 16 godina, izmanipulisana i zaludna.
It's better to burn out, than to fade away...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #113 poslato: 21:15:24, 10.Okt.2010. »
Parada je samo bila alibi divljacima i dokonim ljudima da ispolje višag negativne energije na grad, ljude i državu. Najcrnje je što su povređeni ljudi koji ništa nisu krivi, već su samo radili svoj posao. A da ne pričam o šteti u gradu, koja je očigledno velika.
A još je crnje to da su ti divljaci zapravo deca od 15, 16 godina, izmanipulisana i zaludna.

Od reči do reči mislim isto.Štetu od milion evra platićemo mi,Beograđani,po ko zna koji put.A taj novac je mogao da ode gladnim i bespomoćnim ljudima.
Excalibur,neću ti oprostiti vređanje nikoga,ni gay ni straight ljudi,nadam se da ćeš poštovati pravila ovog foruma ubuduće.

*

Van mreže Doroteja

• **
  • 184
  • 0
« Odgovor #114 poslato: 21:55:10, 10.Okt.2010. »
Cudno je to sto se ta parada odrzala u podne,i ceo dan su zauzeli udarne termine u svim vestima.Stvarno lepo smisljen potez.Dalje iritira me sam naziv tog dogadjaja-Ponos.
Kad neko kaze ''Parada ponosa'' Ocekujem sve samo ne njih...Ponosni sto su takvi.Ceka se pametan stidi,budala se dici.Meni oni nisu ponos ove zemlje.Vec stid i blam.
Svesni su oni bili sta ce se desiti,i namerno su dolivali so na ranu,i sad su kao oni fini...a mi normalni destruktivni...nece moci tako...
Ovo je sve namerno isprovocirano i izrezirano...Kad danima traze zastitu i dobiju 5000 hiljada policajaca da ih cuvaju...Ko su oni bre,da dobiju toliku zastitu i nevidjene mere obezbedjenja.
Sto su uopste morali da paradiraju!!!

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #115 poslato: 22:03:34, 10.Okt.2010. »
Štetu od milion evra platićemo mi,Beograđani,po ko zna koji put.
Neka plate oni koji su organizovali, oni koji su to podržavali, vlast koja je to dozvolila i huligani koji su rušili.

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
« Odgovor #116 poslato: 22:07:43, 10.Okt.2010. »
Neka plate oni koji su organizovali, oni koji su to podržavali, vlast koja je to dozvolila i huligani koji su rušili.

A ko će to da plati,pa mi bre,pogledajte sl telefonske račune ili račune za struju,kao više smo utrošili,jesmo mojega.
« Najnovija izmena:: 22:46:24, 10.Okt.2010. Maestro »

*

Van mreže Carla

• **
  • 148
  • 0
« Odgovor #117 poslato: 22:12:53, 10.Okt.2010. »
Razumijem da se priroda okrutno našalila sa ljudima koji su gay orjentirani .Samim tim  razumijem i njihovu,za mene bolesnu, sexualnu privrženost ka istom spolu .

ono šta ne mogu razumjeti je njihova konstantna potreba za javnim  eksponiranjem o  njihovom nazovi hendikepu

ako si gay,budi gay za sebe.ni ja ne hodam ulicama i ne držim transparente...ja sam normalna

« Najnovija izmena:: 22:29:18, 10.Okt.2010. Carla »

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
« Odgovor #118 poslato: 22:19:09, 10.Okt.2010. »
ni ja ne hodam ulicama i ne držim transparente...ja sam normalna
Ja kada bih držao takav transparent svi bi rekli da sam nenormalan,ali dala si mi ideju,napisaću na transprentu nešto pogrdno svome šefu ,da vidim da li će da me tuži,zar to nije demokratija.A možda napišem i nešto u vezi ove blokade pp-e na forumu  :D,nego da se vratim temi inače ode mi još jedan post u kanticu.
Ja mislim da je gey parada parada bolesnog uma.

*

Van mreže Doroteja

• **
  • 184
  • 0
« Odgovor #119 poslato: 22:23:26, 10.Okt.2010. »
Reci da si gay,i da si u LDP i ovde su ti sva vrata otvorena  :D

Stranice: « 1 ... 10 11 12 13 14 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000