Anketa

Podrzavate gej paradu?

Podrzavam
Ne podrzavam

Gej parada u Srbiji

• Odgovora: 195
Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Gej parada u Srbiji
« Odgovor #90 poslato: 16:31:39, 27.Sep.2010. »
Ne pogađa me što ljudi nisu za paradu,pogađa me samo način na koji to saopštavaju.Neću da dve priče vrtimo u krug.Evo ti si svoje mišljenje izneo potpuno normalno,mada je tema gej parada a ne homoseksualnost kao pojava.

*

Van mreže Nightmaster

• **
  • 437
  • 3
  • Pol: Muško
« Odgovor #91 poslato: 00:34:47, 07.Okt.2010. »
Ne mogu da dočekam da prodje to čudo već jednom i da prekinu sa smaranjem po medijima, kad god upalim tv slušam njihove filozofije.
Sreća pa taj dan neću biti u Beogradu da se još nerviram i zbog gužve u saobraćaju za koju predpostavljam da će nastupiti. :)
It's better to burn out, than to fade away...

*

Van mreže Doroteja

• **
  • 184
  • 0
« Odgovor #92 poslato: 10:40:34, 07.Okt.2010. »
Paradox,film''Šišanje" koji je bio zabranjen,upravo se može pogledati ovih dana...A jedna od recenica iz tog filma je ''Ubi...ped...''Inace je o navijacima Voše
Niko me nikad ne može ubediti da je normalno biti homosexualac,i protiv te parade sam.Čemu to naglašavanje njihove sexualne opredeljenosti.Zar moraju toliko da se exponiraju?
« Najnovija izmena:: 10:43:29, 07.Okt.2010. Doroteja »

*

Van mreže gospodja mama

• **
  • 186
  • 0
« Odgovor #93 poslato: 11:44:53, 07.Okt.2010. »
Ne znam čije će dete to da gleda,parada nije ispred obdaništa ili ispred škola.Teško da će nečije dete da gleda ovu paradu,jer nije gledalo ni štrajkove,ni proteste i sl.,pa ko želi,može svoje dete svega da poštedi.

Pretpostavljam da jos nisi udata,jos nemas decu jer nikad tako nesto ne bi rekla

kad budes u kozi roditelja shvatices o cemu pricamo
Ljubav je jedna strast koja nece da zna ni za prošlost ni za sadašnjost.
Balzak

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #94 poslato: 16:26:15, 07.Okt.2010. »
Jedno pitanje mi se neminovno namece: zasto homosexualce dozivljavate kao pretnju, vid opste opasnosti? Zar zaista mislite da ce deca time sto ce gledati (zasto bi gledali?!) paradu ili tako sto ce videti istopolni par, postati homoseksualci?!  ???
Kada prestanemo da ih dozivljavamo kao nesto nenormalno i oni ce prestati da insistiraju na paradama, skupovima... Uzrocno - posledicna veza.
Tolerancija i postovanje razlicitosti je osnov savremenog drustva. (mah:mah)

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
« Odgovor #95 poslato: 21:04:24, 07.Okt.2010. »
Homosexsualnost je BOLEST,crna im nedelja dolazi,Hvala Bogu,takve treba istrebiti sa zemlje jer šire bolest,zarazu...protivnik sam svakog nasilja pa i nad ovim jadnicima ali očigledno im treba pokazati m..a,SRBIJOM OVA BOLEST PARADIRATI NEĆE.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #96 poslato: 23:13:21, 07.Okt.2010. »
Bez vredjanja, može sve to na lep način da se kaže.

Jedno pitanje mi se neminovno namece: zasto homosexualce dozivljavate kao pretnju, vid opste opasnosti?
Zašto nekrofile, sodomiste, pedofile smatrate pretnjom?

Zar zaista mislite da ce deca time sto ce gledati (zasto bi gledali?!) paradu ili tako sto ce videti istopolni par, postati homoseksualci?!  ???
Bez obzira, homoseksualci uopšte nisu ugroženi kako je to predstavljeno.
Parada deluje kao neka reklama njihovog opredeljenja.

Kada prestanemo da ih dozivljavamo kao nesto nenormalno i oni ce prestati da insistiraju na paradama, skupovima... Uzrocno - posledicna veza.
To mogu da kažu ljudi raznih opredeljanja koji smatraju svoje opredeljenja normalnim ili ne. I šta će onda da se desi? Svako će da defiluje ulicama zato jer neko nešto ne shvata normalnim?

Znači...     da li je homoseksualac normalan, da li je bolestan, zarazan apsolutno me ne interesuje to je njihova privatna stvar i nikog ne interesuje tudja privatnost.

Paradom neće ništa, ali apsolutno ništa da se promeni. Samo što će još više da se stvori mržnja. Da ne pričam o slici koja će biti poslata u svet.

Tolerancija i postovanje razlicitosti je osnov savremenog drustva. (mah:mah)
Onda budite tolerantni i prema sodomistima, nekrofilima, pedofilima....
Glupo je imati savremno društvo a ne pustiti da oni ne prave paradu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #97 poslato: 23:39:37, 07.Okt.2010. »
Paradom neće ništa, ali apsolutno ništa da se promeni. Samo što će još više da se stvori mržnja. Da ne pričam o slici koja će biti poslata u svet.
Onda budite tolerantni i prema sodomistima, nekrofilima, pedofilima....
Glupo je imati savremno društvo a ne pustiti da oni ne prave paradu.

Ali homoseksualci su dva odrasla bica istog pola. Oni su dobrovoljno u tom odnosu (da li je zdrav ili nije, ne ulazim sada u to) znaci jedan drugog ne prisiljavaju ni na sta. Kako to moze da se poredi sa pedofilijom?  (*o*)
Ali necu u off...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #98 poslato: 23:58:51, 07.Okt.2010. »
U školi su nas učili da je to sve devijantno ponašanje...   :D

Hm, nijedno od navedenog ne može da se poredi jer jedan juri decu, jedan životinje...  ali govorim o tome da i taj zoofil je čovek, odrastao, da kažemo normalan, dobrovoljno opšti sa životinjom...   šta ako i on bude želeo pravo da paradira?

*

Van mreže Doroteja

• **
  • 184
  • 0
« Odgovor #99 poslato: 00:04:17, 08.Okt.2010. »
Diskutabilnije je nesto drugo...Sta ako oni budu trazili svoja prava i da se smatraju normalnim.
Jer sve je to vrsta seksualne opredeljenosti,zar ne?

Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000