Anketa

Podrzavate gej paradu?

Podrzavam
Ne podrzavam

Gej parada u Srbiji

• Odgovora: 195
Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
  • Pol: Žensko
    • Facebook
Odg: Gej parada u Srbiji
« Odgovor #80 poslato: 20:05:11, 23.Sep.2010. »
Lako je tebi Perla.Tesko je roditeljima koji treba da objasne deci o cemu se tu radi  :(
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
  • Pol: Muško
« Odgovor #81 poslato: 20:39:53, 23.Sep.2010. »
bas tako,moramo da mislimo i na nasa pokoljenja  ;)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #82 poslato: 09:57:42, 24.Sep.2010. »
Lako je tebi Perla.Tesko je roditeljima koji treba da objasne deci o cemu se tu radi  :(

Ne znam čije će dete to da gleda,parada nije ispred obdaništa ili ispred škola.Teško da će nečije dete da gleda ovu paradu,jer nije gledalo ni štrajkove,ni proteste i sl.,pa ko želi,može svoje dete svega da poštedi.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #83 poslato: 21:15:57, 24.Sep.2010. »
Ne znam čije će dete to da gleda,parada nije ispred obdaništa ili ispred škola.Teško da će nečije dete da gleda ovu paradu,jer nije gledalo ni štrajkove,ni proteste i sl.,pa ko želi,može svoje dete svega da poštedi.
Apsolutno tacno!
Osim toga zna se sta je za koji uzrast primereno, a kada dodje vreme bilo bi dobro otvoreno razgovarati sa decom o sexualnosti, opredeljenju, razlicitostima... Tako se misli na potomstvo i njihovo adekvatno vaspitanje i obrazovanje, a ne gajenjem tabu tema. Ma kolimo duboko zagazili u XXI vek, jos uvek se ponasamo kao da smo zaglavljeni u XIX.

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #84 poslato: 14:32:23, 25.Sep.2010. »
A produzetak ljudske vrste?  :o

Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #85 poslato: 19:15:19, 25.Sep.2010. »
bas nekog briga za to

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #86 poslato: 11:55:40, 26.Sep.2010. »
ma lako je meni, jer ja prakticno razmisljam, ako nekom jako tesko pada da nesto svom djetetu objasni, onda uzmete lijepo slobodan dan i odvedete dijete na neko izeltiste ili u obilazak familiji ili sta ja znam sta, daleko od parade, jedan dan u skoli se moze opravdati, a i vi malo da odmorite...za sve ima rjesenje ovako ili onako...a mozete se buniti do prekosutra, parada ce se odrzati, kako vi odgajate dijete i ucite ga od malena, ono ce tako biti, naucite ga pravim stvarima..i ja sam bila dijete i sasvim sam normalna osoba jer su me rodiitelji naucili  pravim moralnim vrijednostima, a dolazila sam u dodir sa narkomanima, kurvama, lopovima, kriminalcima i koje kakvim ljudima, a u zivotu se nikada nisam napila, zapalila cigaretu niti travu, drogirala ili bjezala sa casova bila nekulturna ili nesto slicno, a roditelji nisu imali puno vremena da provode sa mnom, radili su, ali sto su ga proveli naucili su me kako da se ponasam i u zivotu kakva osoba da budem...tako kada su mene mogli moji nauciti, mozete i vi svoje i zato me uzalud ubjedjuete kako je pogresno sve to, do vas je sta ce sutra vase dijete biti!!!

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #87 poslato: 13:31:28, 26.Sep.2010. »
A produzetak ljudske vrste?  :o

O ovome nismo ni pričali,ne znam zašto to sad uplićemo u temu.Pitala si kako objasniti deci kad vide paradu da se dva muškarca ili dve žene ljube,nisi pominjala produžetak vrste.Neću dopustiti da se tema vrti u krug oko jedne te iste stvari,da je ponavljamo u krug.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #88 poslato: 12:06:00, 27.Sep.2010. »
LGBT populaciji bitna podrška

Novi Sad -- Za LGBT populaciju važna je podrška i prijatelja i rođaka, a ne da sami šetaju Beogradom 10. oktobra za kada je zakazana parada ponosa, poručuju organizatori.
Oni veruju da će im se na pradi pridružiti i druge manjinske i marginalizovane grupe, a od države očekuju podršku u ostvarivanju svojih prava.
Iako se izveštavanje medija u vezi sa LGBT populacijom promenilo u poslednjih godinu dana i dalje postoje mediji koji na senzacionalistički način izveštavaju o problemima ove populacije. Zbog toga je poručeno da bi državni organi trebalo da obrate pažnju na takvo izveštavanje i da to, poštujući zakon o sprečavanju diskriminacije, sankcionišu.

Izvor

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
« Odgovor #89 poslato: 13:25:18, 27.Sep.2010. »
O ovome nismo ni pričali,ne znam zašto to sad uplićemo u temu.Pitala si kako objasniti deci kad vide paradu da se dva muškarca ili dve žene ljube,nisi pominjala produžetak vrste.Neću dopustiti da se tema vrti u krug oko jedne te iste stvari,da je ponavljamo u krug.
Zasto te toliko pogadja sto ljudi nisu za paradu?

Priroda je rekla musko i zensko ce da imaju dete.Zasto da budemo protiv prirode? Da je prirodno rekao bih da je normalno.

Nada je san budnih.
Aristotel

Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000