Anketa

Podrzavate gej paradu?

Podrzavam
Ne podrzavam

Gej parada u Srbiji

• Odgovora: 195
Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nightmaster

• **
  • 437
  • 3
  • Pol: Muško
Odg: Gej parada u Srbiji
« Odgovor #130 poslato: 16:57:44, 11.Okt.2010. »
Jedno je jasno: u Srbiji se neke stvari nikada nece promeniti, na moju veliku zalost.
Nema veće kazne nego udariti po džepu Srbina. Znaš kako bi se promenila situacija kada bi se sada kaznili krivci novćano i još bolje lišavanjem slobode.
Pa sledeći put (a biće sledećeg puta) nikome neće pasti na pamet da ponovi ako nešto.
It's better to burn out, than to fade away...

*

Van mreže Doroteja

• **
  • 184
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #131 poslato: 17:01:23, 11.Okt.2010. »
Moram da odgovorim,jace je od mene...
Ko da te novcano kazni,ko da te lisi slobode?Ko je merodavan?Kome su toliko ciste ruke?

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #132 poslato: 17:38:47, 11.Okt.2010. »
Po vašem, bankare bi trebalo kazniti jer otvaranjem banke izazivaju lopove...
Primer ti je boli glava  :)

Odavno nisam pročitao više gluposti nego na ovoj temi. Beograd razrušen a niko ne krivi huligane.
Gospodo, preispitajte vi malo svoje umove.
Koje su to tradicionalne norme čuvali huligani...rušenje, paljenje, ubi i zakolji..
Ili nismo gledali iste snimke ili vi nemate oči ili ste naprosto bezobrazni.
Zasto je Beograd unistavan petog oktobra?

Nema veće kazne nego udariti po džepu Srbina. Znaš kako bi se promenila situacija kada bi se sada kaznili krivci novćano i još bolje lišavanjem slobode.
Pa sledeći put (a biće sledećeg puta) nikome neće pasti na pamet da ponovi ako nešto.
Ne samo to nego da se sve protiv-zakonite radnje kazne ali to nema nikakve veze sa paradom

Parada je prkos produzetku vrste.Oni porucuju sta ce vam deca i heteroseksualni odnos kad mozete da se zadovoljite sa osobom istog pola. Bruka.

Prestanite vise da menjate teze i hvatate se za huligane koji traze povod.
Za huligane postoji posebna tema i svaka poruka koja nema veze sa paradom a ima veze sa huliganima ce biti obrisana.

*

Van mreže gospodja mama

• **
  • 186
  • 0
« Odgovor #133 poslato: 18:22:16, 11.Okt.2010. »
Vidim da se tema otrgla kontroli dok me nije bilo.Gospođi mami da  kažem da ne vidim kakve veze ima moje mišljenje o ovome sa imanjem dece,ako nemam dete znači ne mogu da diskutujem o tome?
Člana Excalibur da obavestim da je pisanje velikim slovima u internet bontonu znak vikanja,pa se nadam da on ne viče na nas,jer to neću dozvoliti.I svoje mišljenje može saopštiti na miran i pristojan način,samo tako i nikako drugačije.
nemam nista proiv tebe samo kazem da ces da sad tako razmisljas jer verovatno nemas decu
kad postanes majka sve se promeni pa i taj stav o gej setnjama po centru
kad budes imala decu i porodicu promenice ti se razmisljanje..    videces vec sama  (mah:mah)
Ljubav je jedna strast koja nece da zna ni za prošlost ni za sadašnjost.
Balzak

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #134 poslato: 23:26:51, 11.Okt.2010. »
Svi mi osudjujemo to što se dešavalo po Beogradu i niko od nas nije rekao da je to ok. Već nekoliko godina unazad se dešavaju ovakve stvari na raznim okupljanjima ali definitivno divljanje nije ovde tema.

Budite konstruktivni u komentarima i naravno poštujte pravilnik foruma!  :smesko:

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #135 poslato: 23:51:49, 11.Okt.2010. »
Bojim se gospođo mama da se moje mišljenje o mnogim pitanjima ne menja tako lako,ja sam bila i verujem da ću ostati tolerantna osoba.
Doroteja,u državi postoji sud i pravosuđe koje je zaduženo za kažnjavanje.Koliko je efikasno i pravedno,nije tema ovde.
Mislim da smo o samoj paradi dosta rekli a da je pravo vreme za temu u ovom delu foruma Problem huligana pa možete tu iskazati svoje mišljenje o istim.Hvala.

*

Van mreže Doroteja

• **
  • 184
  • 0
« Odgovor #136 poslato: 23:54:21, 11.Okt.2010. »
To se tema zatvara ili....ne kontam?
Po kom kriterijumu smatras da je ova tema privedena kraju?

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #137 poslato: 00:08:30, 12.Okt.2010. »
Ne,tema se ne zatvara za one koji nisu iskazali svoje mišljenje o gej paradi.Za one koji jesu,i koji sad pišu uglavnom o huliganima,zamoljeni su da to urade u pravom delu foruma.

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #138 poslato: 00:15:05, 12.Okt.2010. »
Dugogodišnji gej aktivista i osnivač Gej strejt alijanse Boris Milićević ocenio je danas da je jučerašnji organizovani vandalizam i divljanje na ulicama Beograda imao ozbiljnu podršku možda čak i ''nekih parlamentarnih stranaka''.

Komplet tekst: http://www.mondo.rs/s185521/Hronika_i_Drustvo/Milicevic-_Iza_nasilja_mozda_i_neke_stranke.html
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže talentovana

• **
  • 310
  • 1
  • Love_is_in_the_air
« Odgovor #139 poslato: 16:10:05, 12.Okt.2010. »
Procitala sam celu temu otpocetka i vidim da dvoje,troje vas podrzava a da vecina ne podrzava

Ok jasno je da je parada nepotrebna a posebno kod nas gde nista ne funkcionise kako treba
Daleko smo od evropskih vrednosti i kao da nam ta parada fali..  bezveze

Krivo mi je i sto vas nekoliko koji to podrzavate smatrate sebe vecim borcem za ljudska prava
Nismo mi toliko glupi i bezobzirni ali mi razmisljamo malo sire
Parada nema nikakav cilj, nece niko nekog vise da postuje zato sto prkosi sa nekog skupa  ;)

Prvo bolji standard, zaposlenje, kvalitenije drustvo a tek cemo onda da vidimo sta nam fali

Kakva prava imamo mi zdravi, pametni,skolovani u ovoj zemlji?
Mi cinimo trecinu ove zemlje a niko nam ne posvecuje paznju,niko ne zeli da nas zaposli,da nam olaksa zivot i shvatite jednom da smo mi diskriminisani

Sramota sa vase strane sto podrzavate i sto se takvim stvarima bavite  ;)

Ljudi kažu da postoji mudrost glave i mudrost srca.     
Charles Dikens

Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000