Anketa

Podrzavate gej paradu?

Podrzavam
Ne podrzavam

Gej parada u Srbiji

• Odgovora: 195
Stranice: « 1 ... 13 14 15 16 17 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Gej parada u Srbiji
« Odgovor #140 poslato: 19:05:38, 12.Okt.2010. »
Gospođo/ice Talentovana,pošto niste ni glupi ni bezobzirni kao što rekoste,a i sebe smatrate tolerantnom,nadam se da ćete nam oprostiti što se bavimo temom koja je itekako aktuelna i kojom se bave sve domaće i svetske agencije,mi ne mislimo da je to sramota,pratimo sve aktuelnosti.
Uostalom i vi ste se bavili ovom temom pa ste nam rekli svoje mišljenje i hvala vam na tome.
Ovde se trudimo da ispoštujemo svačije mišljenje bez etiketiranja i prozivanja,ne postoji univerzalno ispravno mišljenje ni za jednu temu,pa ni ovu.

*

Van mreže Genius

• *
    Banovan sa foruma
  • 73
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #141 poslato: 19:29:06, 12.Okt.2010. »
Slažem se sa talentovanom,miss80 je očigledno pobornik gej strejt alijanse i ako nisi njen istomišljenik post će vam biti izbrisan jer može joj se.
miss80 izvinjavamo ti se što se naše mišljenje o gej populaciji ne slaže sa tvojim ali to nije razlog da se tako ponašaš,jako bezobrazno i krajnje nedolično.
Da li ste videli najnoviji snimak povratak sa gej parade Čedomira Jovanovića na youtubu  ,prolaznici su ga prozivali ali im je on vulgarno uzvratio rečima j..cu te i tebe ću da j..em ... niko to u javnosti još nije osudio,sramota
« Najnovija izmena:: 19:35:59, 12.Okt.2010. Genius »

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #142 poslato: 20:11:06, 12.Okt.2010. »
Ja vas ne kontam ljudi..sta paniku stvarate oko bnalnih stvari..kakve veze ima sad ko je gay a ko ne, nesto vas cini boljim osobama, ma povraca mi se na vas, definitivno pametnije bi vam bilo da djecu odgajate da budu pristojnija i kulturnija, da kad izadju na ulicu imaju osnovnog kucnog odgoja...
Malo se brinite za svoja privatna posla, a pedofilija je gora stvar i silovanja svih polova, i diskriminacije na svaki moguci nacin...a vi obrazovani, ko vam dade diplomu svaka mu cast, trebali ste posjetiti koji cas iz tolerancije, jer ste na toj osnovi malo reci nepismeni!!!!!!!!!
I sutra, ja nisam i ne osudjujem nikog ko jeste ima puno pravo na to da bude gay i moje djete ako sutra bude imace moju podrsku,a vi zatucani zabijte glavu u zemlju ko nojevi i tamo i ostanite!

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #143 poslato: 20:16:33, 12.Okt.2010. »
Ja sam neutralna. Ne smetaju mi dok mene ne dirkaju. S tim da sam imala situacija da mi se djevojka udvara, i imponovalo mi je, svidjela sam se curi. Ipak, musakrcu se svida svaka djevojka sa 2 noge i ostalim atributima.
Sad da moja djecica budu.... ne bi mi se nikako svidjelo. Dalje ne pricam. ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Genius

• *
    Banovan sa foruma
  • 73
  • 0
« Odgovor #144 poslato: 20:19:35, 12.Okt.2010. »
Daćeš svome (muškom detetu) podršku ako u sobi umesto devojke dovede muškarca, (e*e),podržaćeš da ima analan sex sa njim,da širi zarazu,...znaš li da je takvoj osobi zabranjen ulazak u crkvu jer se svaka religija oštro protivi ovome,neće imati svoju porodicu,neće slaviti svoju slavu...sramota
Zašto onda ne priznaš javno da si lezbo,jer ako nisi a podržavaš sve ovo onda si izvini gora od njih.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • 2
« Odgovor #145 poslato: 20:36:25, 12.Okt.2010. »
Onda sam gora od njih, hvala lijepo  :) mogu biti i najgora nije problem, samo ti meni objasni jednu stvar, sta treba da se radi sa tolikim homoseksualcima, da ih spalimo na lomaci, kao sto su radili u Krizarskim ratovima sa svim ljudima koji su vjerovali u nesto drugo, kada su na krvav nacin sprovodili " Boziju volju" i sirili vjeru... e bas si mi pametan i pravi vjernik (e*e) Ja sam onda bezvjernik ako trebam ko Hitler ubijati ljude jer su drugaciji, po bilo cemu...jesam, bezvjernik sam, jer nikad ne bih ubila drugo ljudsko bice!! A da vjera nesto zabranjuje stoji, ali poziva i na toleranciju medju ljudima ili ti je to promaklo u crkvi ili nekoj drugoj bogomolji, ne znam gdje se molis? A sto se mog stava tice, stojim iza njega, ja cu goriti u paklu, nije problem, ali sigurno necu siriti mrznju medju ljudima, niti cu zatvarati oci pred stvarnoscu  (mah:mah)

*

Van mreže Genius

• *
    Banovan sa foruma
  • 73
  • 0
« Odgovor #146 poslato: 20:49:52, 12.Okt.2010. »
Kaži ti meni gde sam ja pomenuo da homosexsualce treba ubiti,ne samo njih nego i ubice,silovatelje,pedofiličare...niko nema pravo da nekom drugom oduzme život,čitaj malo šta pišem,protiv sam svake vrste nasilja,ali ne idimo u nedogled ovde je priča o homosexsulacima,kao što rekoh ni jedna vera ne propagira ovo i oštro se tome protivi,nikako nasilje nad njima,već im treba pokazati i dokazati da su pogrešili,treba im oprostiti jer neznaju šta čine,tako da danas sutra ti svoje dete ne trebaš ubiti zbog toga,već mu na lep način trebaš pokazati pravi put,ako daješ podršku njima znači da daješ podršku i pedofiličarima jer i jedno i drugo su neprirodne stvari,bog je stvorio Adama i Evu,a ne Adama i Elton Dzona,znači čitaj kako je napisano nigde nisam podržao nasilje nad ovim grešnicima.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #147 poslato: 20:54:15, 12.Okt.2010. »
 :smehotres: "Adama i Elton Dzona"

Genius jesi ti ikad pogledao eroticne scene izmedu dvije djevojke?
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • 2
« Odgovor #148 poslato: 20:59:42, 12.Okt.2010. »
Sta ti imas protiv Elton Dzona, bas je faca :D covjek je na mjestu, a ko mu je u krevetu zaboli me briga, a ti vjernice odgajaj svoju djecu kako treba, pa da svi budemo sretni i zadovoljni  :) Ja sam ti samo dala primjer kroz hiostoriju, kako je uvijek vjera strasno bila pravedna...i nemoj vise o homoseksualnosti, jer ne postoji momak koji se ne lozi na sex izmedju dvije lezbejke. Tako da cu ovdje staviti tacku.

*

Van mreže Merlin

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #149 poslato: 21:03:05, 12.Okt.2010. »
Čudno da je najogorčeniji borac protiv homoseksualaca, neko ko je stavio krajnje feminiziran avatar. Mora da naglašene senzualne usne i sanjivi plavi pogled otkrivaju   podsvest od koje beži.

Stranice: « 1 ... 13 14 15 16 17 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000