Anketa

Podrzavate gej paradu?

Podrzavam
Ne podrzavam

Gej parada u Srbiji

• Odgovora: 195
Stranice: « 1 ... 14 15 16 17 18 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Atlantida

• *
  • 9
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Gej parada u Srbiji
« Odgovor #150 poslato: 21:07:58, 12.Okt.2010. »
Čudno da je najogorčeniji borac protiv homoseksualaca, neko ko je stavio krajnje feminiziran avatar. Mora da naglašene senzualne usne i sanjivi plavi pogled otkrivaju   podsvest od koje beži.

To se naprosto zove latentni homoseksualac . 8)

*

Van mreže Nightmaster

• **
  • 437
  • 3
  • Pol: Muško
« Odgovor #151 poslato: 21:11:46, 12.Okt.2010. »
Čudno da je najogorčeniji borac protiv homoseksualaca, neko ko je stavio krajnje feminiziran avatar. Mora da naglašene senzualne usne i sanjivi plavi pogled otkrivaju   podsvest od koje beži.
ahahaha, brvo za komentar, svaka čast!  (e*e) (e*e)

Moja ključna misao (kako ovaj post ne bi bio off topic) jeste: "Srbija još nije sprema za gej paradu" :D
It's better to burn out, than to fade away...

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #152 poslato: 21:12:37, 12.Okt.2010. »
hahaha...jedna stvar je sigurna, da ni jedan homoseksualac nece ostaviti niti jedan komentar u ovoj temi, tako da se decki ne bojite, sve je pod kontrolom, taj vas virus nece zahvatiti, bez panike :p

*

Van mreže Doroteja

• **
  • 184
  • 0
« Odgovor #153 poslato: 21:21:14, 12.Okt.2010. »
Ne spopadajte vise Geniusa...
Koji vam je djavo,citajuci vas,kao da je sramota biti hetero orijentisan.
Ponasate se kao da su derPe popili svu pamet ovog sveta.Zar i na vas sve toliko utice gay lobi.
Ja sam za porodicu,za decu,za zdrav narastaj,za dostojanstvo.
Previse se o njima ovih dana diskutuje...Nek idu do vraga,nek puste nas normalne da zivimo..
Nasli su u zemlji punoj patnje i muka,da propagiraju svoju ljubav,sto nisu pare koje su utrosili na paradu,dali u dobrotvorne svrhe,sto se nisu potrudili da nesto naprave,sazidaju..Sve je to besno,osiono..
Nek prestanu da nas zapisaju vise izvestajima o njima i njihovoj paradi.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #154 poslato: 21:24:25, 12.Okt.2010. »
Vidite da je gey parada pun pogodak, 16 stranica vec ispisanih, a ovo je samo kap u moru. ;D

Bitno je da se prica, a sad dobro ili lose nebitno je. To je bar najvaznije medijima. :t2715:
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #155 poslato: 21:26:00, 12.Okt.2010. »
:dash: :dash: :dash:
Kud` ovo sve ode!
Niti je sramota biti gej, niti je sramota biti hetero!
Niti smo mi str8-eri bolji, pametniji, "normalniji", kulturniji od njih, niti su oni od nas... Biti covek, u tome je poenta cele price.

O veri i njenoj ispravnosti (narocito o crkvi i svestenicima) imala bih svasta reci al` necu da budem  (offtopic)

Tolerancija i samilost, nista vise.

Srbija jos par vekova nece biti spremna za gej paradu

*

Van mreže Carla

• **
  • 148
  • 0
« Odgovor #156 poslato: 21:31:51, 12.Okt.2010. »

Ja vas ne kontam ljudi..sta paniku stvarate oko bnalnih stvari..kakve veze ima sad ko je gay a ko ne, nesto vas cini boljim osobama, ma povraca mi se na vas, definitivno pametnije bi vam bilo da djecu odgajate da budu pristojnija i kulturnija, da kad izadju na ulicu imaju osnovnog kucnog odgoja...
Malo se brinite za svoja privatna posla, a pedofilija je gora stvar i silovanja svih polova, i diskriminacije na svaki moguci nacin...a vi obrazovani, ko vam dade diplomu svaka mu cast, trebali ste posjetiti koji cas iz tolerancije, jer ste na toj osnovi malo reci nepismeni!!!!!!!!!
I sutra, ja nisam i ne osudjujem nikog ko jeste ima puno pravo na to da bude gay i moje djete ako sutra bude imace moju podrsku,a vi zatucani zabijte glavu u zemlju ko nojevi i tamo i ostanite!

to što se tvoja stajališta kose sa stajalištima,viđenjima i mišljenjima  drugih članova koji su se oglasili na ovoj temi  ne može ti dozvoljavati da  se izražvaš riječima poput ..." povraća mi se na vas "

o predlaganju kako bi tko trebao odgajati svoje djete  ...na koji način i u kojem duhu ,isto  nije primjenjeno kako za ovu temu ,tako niti opće  za svijet virtuale  jer jednostavno vrijeđa, pošto ne znaš tko kako odgaja svoju djecu.

stvar je još delikatnija  jer si ti moderator koji bi sigurno reagirao opomenom da se na takav način oglasio neki običan korisnik 

*

Van mreže Merlin

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #157 poslato: 21:33:12, 12.Okt.2010. »
Citat
,nek puste nas normalne da zivimo..

Jest vala...Ne možemo ni progovoriti a da gayovi ne polupaju pola grada....hahahah koja zamena teza.
Jedno pitanje me oduvek mučilo.
Da li bi se likovi poput genijusa ubili da otkriju da su pederi.
Jedna prijateljica otkrila je u 36. godini da je privlače žene. Odjednom je postala svesna da je to potiskivala u sebi i odlučila da bude poštena prema sebi i prizna...ona je lez.
Kaže da je sad daleko srećnija.
E sad, mogu li ti silni mačo i netolerantni likovu zamisliti, bar na tren, da su rodjeni kao gay, šta bi tada radili sem što bi svako jutro pljuvali u ogledalo.

*

Van mreže Doroteja

• **
  • 184
  • 0
« Odgovor #158 poslato: 21:41:12, 12.Okt.2010. »
Ne hvataj se Merline za jednu recenicu...
Ti, sto se mene licno tice,idi paradiraj sa njima,brani ih po forumima,vodi ljubav sa njima  ako ti to odgovara,i ako ti je to normalno.
Za mene je normalno jer sam zensko da vodim ljubav sa muskarcem.
Ali,savrseno su znali reakciju naroda...i cemu mahanje crvenom maramom,kad su znali sta ce se desiti.
Morali su da zatvore nekoliko ulica,zbog njihove parade,BG je bio pust.Nisu oni uopste naivni.
Merline...dabogda te musko savatalo,kad se toliko za njih boris...a mozda se u tebi nesto krije...neka naklonost prema tvom polu  :D

« Najnovija izmena:: 21:44:03, 12.Okt.2010. Doroteja »

*

Van mreže Merlin

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #159 poslato: 21:49:40, 12.Okt.2010. »
Doroteja.
U meni se krije širina pogleda, tolerancija i veliko srce...za razliku od vašeg srca sa pregradama u koje uredno slažete, u jednu pregradu one koje mrzite, u drugu pregradu one koje volite ali mržnja je kao kiselina i pazite da ne nagrize pregrade i oprži one koje volite...

Stranice: « 1 ... 14 15 16 17 18 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000