Osmogodisnji ciklusi Venere

• Odgovora: 22
Stranice: « 1 2 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Odg: Osmogodisnji ciklusi Venere
« Odgovor #20 poslato: 23:49:38, 09.Jul.2009. »
mene je samo unesrecila poslednjih osam godina sto se tice ljubavi, hajde da se nadam da ce biti treca sreca

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #21 poslato: 20:55:23, 23.Jul.2009. »
U ovom solaru Venera ti je u sekstilu sa Mesecom a u konjukciji sa Marsom, cini mi se da smo nesto u vezi toga pisali u ovoj temi http://mojforum.net/index.php/topic,2250.0.html   :)

*

Van mreže helena274

• *
  • 76
  • 1
  • Pol: Žensko
« Odgovor #22 poslato: 13:42:42, 09.Sep.2009. »

izgleda da se mnogo ne zna,koliki se značaj pridaje baš ovom osmogodišnjem ciklusu Venere...
jer se svakih osam godina venera nađe na natalnoj poziciji u vreme našeg rođendana..
to je značajna godina, kada nam se mogu dogoditi bitne stvari na emotivnom i materijanom polju i uopšte uspešna godina..za poduhvate u mnogim segmentima života..
za ovu pojavu znali su mnogi stari narodi i stare civilizacije,pa su tako Maje prilagođavale početak izgradnje svojih značajnih građevina,osmogodišnjem ciklusu Venere..da bi im donela lepotu,harmoniju i uspeh..
takođe i stari Grci su održavali Olimpijske igre na polucikluse Venere...jer se i ta srednja tačka smatrala vrlo značajnom za uspeh i dobru sreću na Olimpijadi....odvojila sam zato ovu temu od predhodne ..Venerin povratak..da bi se otklonile zabune vezano za ovu pojavu i da bi se ovde razgovaralo o osmogodišnjem ciklusu Venere...i analizirale karte samo vezano za to...
sad vi pišite vaša iskustva..kakve su vam bile te godine i sva zapažanja i znanja o ovoj pojavi...

Hvala ti za ovu informaciju.
Proverila sam i istina je, samo da je Solarna Venera bila 2 stepena dalje od Natalne Venere.

Godine su bile vise nego dobre.

Ovde sam zaboravila napisati, da sam sa 16 godina obolela od sinusa i neke vrste neuralgije, kojih se nikada nisam resila.
Venera je bila u 9.kuci u konjunkciji sa MC. Posto ja upotrebljavam Asteroid Moiru (zbog medicinske astrologije), Moira je bila u 6.kuci i imala samo jednu opoziciju. Moira tamo znaci (za mene) smrt zdravlja. Moira je Asteroid Smrti.

H.
« Najnovija izmena:: 11:52:09, 10.Sep.2009. Šmišonja »
Ko nije nista pretrpio, ne smije me savjetovati.
-Sofoklo-

Stranice: « 1 2 3

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000