Veza sa ozenjenim muskarcem

• Odgovora: 175
Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 18 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže talentovana

• **
  • 310
  • 1
  • Pol: Žensko
  • Love_is_in_the_air
Odg: Veza sa ozenjenim muskarcem
« Odgovor #20 poslato: 23:04:19, 23.Jun.2009. »
U svakom slucaju ja nikad ne bih mogla da imam takvu vezu.
Ljudi kažu da postoji mudrost glave i mudrost srca.     
Charles Dikens

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #21 poslato: 23:57:40, 23.Jun.2009. »
Veza sa ozenjenim - ne nikada!

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #22 poslato: 21:16:35, 03.Avg.2009. »
Meni bi se mogao dopasti ozenjen muskarac, ali da zapocnem vezu sa njim ili da dozvolim sebi da se kod mene razviju neka dublja osjecanja prema njemu-NIKAD....ali ako se razvede, onda bi mogli da pregovaramo s tim da mu ne bih trazila da se razvede nego bih mu ostavila da on malo porazmisli o tome sto i koga zeli, pa ako b se razveo, e onda moze da vec tu bude nesto...

Medjutim, dok je u braku...to je stvarno ispod svakog nivioa..Cak i da je sa mnom vise nego sa zenom ili da me kao vise voli nego svoju zenu...aha...ako nju obmanjuje, obmanice i druge a da ne spominjem da je malo kukavicki varati suprugu a nemati hrabrosti zatraziti razbod ili prekinuti brak...

Jos za sve one koje izlaze sa ozenjenim muskarcima...zar nije tako ocajan osjecaj-pretpostavljam da je ocajan jer ga nisam licno iskusila, kad pozelite da mu cujete glas ili vam je potreban da razgovarate, a ne mozete da ga zovnete jer je on bas u tom trenutku sa svojum zenom na rucku, na izletu i sl.....

*

Van mreže Džudi

• **
  • 212
  • 10
« Odgovor #23 poslato: 22:47:38, 05.Avg.2009. »
Tada sam bila u četvrtom razredu gimnazije, a njegova žena u šestom mesecu trudnoće.

Stariji od mene 5-6 godina. Družili smo se kod zajedničkog prijatelja, vezu počeli kod drugog zajedničkog prijatelja.

Emocije i razum bile uključene u svakom trenutku.

Tri meseca lepe i jednostavne veze.

Dan uoči porođaja njegove žene dogovorili smo se da raskinemo. Bez suza i patetike. I raskinuli smo.

Popili smo piće pre par godina, kao stari prijatelji, pokazivao mi dečije slike, ja pitala kako je žena, on mene da li imam dečka...

Sretnemo se ponekad na ulici, i planiramo opet da se vidimo. Bez emocija, kao stari prijatelji.

Pamtiću ga jer smo se smuvali dok se sa muzičkog stuba čula pesma " Siđi do reke ".

13 godina ogromne ljubavi i beskrajnog prijateljstva. Ništa nismo imali u fizičkom smislu, ali smo duhovno zauvek vezani.
Razveo se zbog paklenog braka. Nisam ja uzrok razvoda, već ona koja ga je skoro 17 godina varala.

Deca-tinejdžerke ne vole majku.

On i ja smo ih odgajili. Čuvala sam ih kada su bile bolesne. Darovala im ljubav koju nisu dobijale od majke.

One me vole. I on. I cela njegova porodica.

A ja...on je ljubav mog života- ne moramo ako nam nije suđeno da budemo zajedno...Ali, ja se neću udati zbog njega. Ni on ne planira da se ( još ) ženi.

Jedno srce zarobljeno u dva tela. Bol i patnja obostrana.

Moralni smo i nismo hteli vezu dok je bio u braku.

Prvi i jedini poljubac, neposredno po podnošenju zahteva za razvod - u januaru ove godine.

:(  
Život je sastavljen od dana za plakanje i od dana za smejanje...

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #24 poslato: 21:36:26, 06.Avg.2009. »
Pa zasto ne budete zajedno sada kad se razveo?
~Sunshine~

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Pol: Muško
  • Neka ostane licno
« Odgovor #25 poslato: 22:24:06, 15.Avg.2009. »
samo ako vam je dosadno u zivotu  ;D

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #26 poslato: 16:10:07, 21.Avg.2009. »
Oženjeni i zauzeti su poželjniji
Petak, 21. avgust 2009. 12:40    

Ako ste udata žena, ili imate stalnog partnera, morate biti na oprezu - velike su šanse da je na vašeg dragog oko bacila neka druga žena!
Naučnici tvrde da imaju uverljive dokaze o tome da su neudate žene mnogo raspoloženije da "love" muškarce koji su oženjen ili imaju stalnu partnerku.

"Usamljene ili neudate žene, pokazalo je istraživanje, zaista više vole vezu sa već zauzetim muškarcem", tvrdi Melisa Barkli, profesorka socilogije na Državnom univerzitetu Oklahome u Stilvoteru, koja je, u saradnji sa koleginicom Džesikom Parker, obavila istraživanje povoda i "tehnike" "lova na muškarce", kako su nazvale svoje istraživanje.
One su, zapravo, garantujući anonimnost, anketirale 184 heteroseksualna studenta oba pola sa svog univerziteta da iskreno iznesu detalje šta ih u seksu najviše privlači i rekle im da će im specijalni kompjuterski program, na osnovu njihovi objašnjenja, "ponuditi" idealnog partnera.
Polovina anketiranih, podjednak broj žena i muškaraca, bili su sami, a polovina u emotivnoj vezi.

Svakom od učesnika ponuđen je fiktivni kandidat-partner koji je bio "skrojen" kako bi potpuno odgovarao njihovoj zainteresovanosti. Svim ženskim učesnicama pokazana je ista fotografija "gospodina pravog" dok je muškarcima takođe pokazana virtuelna fotografija "idealne žene".
Polovini učesnika rečeno je da je njihov idealni partner, odnosno partnerka, sama, bez sentimentalne veze dok je drugoj polovini rečeno da su ONA ili ON u romantičnoj vezi.

(Mondo)

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #27 poslato: 19:09:34, 21.Avg.2009. »
To je tip sponzorusa, zasto bi se odrzavala veza sa ozenjenim muskarcem uopste kad ima slobodnih. Slobodni odrzavaju veze sa slobodnim, a ozenjeni neka traze promjene sa udatim zenama....
Protivnik sam takvih veza iz mnogo razloga...Prvo zasto taj ozenjeni trazi uopste avanture sa strane, ako mu brak i supruga ne odgovara kao seksualni partner, zasto zivi sa njom...To je po meni tipican primjer nezrelog muskarca koji zbog nedostatka majcine ljubavi u djetinjstvu, ozeni zenu koja ce mu zamijeniti majku i oprastati mu svaki njegov "kiks sa strane".
Ne opravdavam, cak sto vise osudjujem takve veze!
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Neka ostane licno
« Odgovor #28 poslato: 19:16:39, 23.Avg.2009. »

To je tip sponzorusa,

ili lujka  :D

*

Van mreže wind

• *
  • 12
  • 0
« Odgovor #29 poslato: 19:32:45, 01.Nov.2009. »
Na relaciji ozenjen muskarac-slobodna devojka-veliki grad i kako mozete da se zaljubite a da pritom i ne znate da je on ozenjen.Pre par godina,prvi radni dan na novom poslu,na putu do firme svratila sam po dorucak i tu sam ga upoznala,isli smo u istom pravcu.Osam meseci svakog jutra u 8 na istom mestu,ko dodje prvi kupuje dorucak,neobavezna prica,poruke pozivi,jedino sto smo znali jedno odrugom bila su imena,gde radimo.Svaki razgovor bio je neobavezan,a ja sam se radovala svakom susretu,narocito kad bi ujutru sisla ispred zgrade a on me cekao sa osmehom i cokoladom.Nikad se nismo poljubili,nismo izasli u grad,nismo pricali o tome sta se desava,bilo je dovoljno tih par minuta ujutru do posla,i ja sam se zaljubila.Sve do jednog jutra kad me je dovezao na posao,sreli smo moju kolegenicu,ja sam izasla iz auta i usla u kancelariiju,ona je usla iza mene.Nasmejala se i rekla pa i ti znas Milosa,ja sam odgovorila samo kratko da,a ona je nastavila ja ga znam iz skole dobar momak,ozenio se pocetkom godine nekom bestijom,bas ga dugo nisam videla.Ona je brbljala a mene kao da je neko pogodio ledomatom u glavu,samo mi je odzvanjalo ozenio,ozenio,ozenio.Strasno,od tad sam isla na posao drugim putem,odbijala sam njegove pozive,nisam citala poruke,i stalno sam se pitala a sta da se nesto vise desilo??Sad trazim na uvid svu dokumentaciju,upoznam celu rodbinu blizu i dalju,prijatelje,pa tek onda se upustam u nesto...salim se,ali sam svakako opreznija.

Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000