Jao, bas me je pogodila ova tema! Verovali ili ne meni se dogodilo, ne ponosim se time ali se jednostavno dogodilo. Pre tri godine sam upoznala decka na nekoj svirci, on je prisao, razmenili brojeve telefona i to je to. Sutradan on mi pusti poruku da odemo na kafu i ja pristanem. Vidjali smo se sigurno jedno mesec dana skoro 2 puta nedeljno cisto na kafu i razgovor. Ni pomena o zeni, nikakva naznaka, burma, nejavljanje na telefon, dostupan uvek za mene. I posle nekih mesec dana se smuvamo, posle toga me upozna sa celim svojim drustvom izlazili zajedno bez nekog skrivanja ili tome slicno.Ja sam se zaljubila kao nikad u zivotu, nikad mi se nije dogodilo da se za tako kratko vreme zaljubim ali je to valjda neko prokletstvo. I on je stvarno bio pun paznje. Jos je dosao posle jedne uzasno grozne veze u kojoj je posesivnost bila nenormalna i traumaticna. On je prosto izgledao savrsen!Ja nikad nesto nisam imala potrebu da upoznam njegovu porodicu posto su bili iz drugog grada i to mi je nekako bilo previse vezivanja i nisam razmisljala uopste o tome. Kad posle godinu i mesec dana veze, bum, on me pozove i kaze da hoce da razgovara.Tada mi kaze da je ozenjen vec tri godine, da mu je zena u Austriji, da tamo radi i da se vidjaju jednom godisnje, da to vec dve godine i nije brak, da je ona otisla tamo jureci za karijerom, da ne zeli porodicu posto je izgubila bebu zbog koje su se jedino i vencali. Ma uzas!!!!! I kaze mi da nije imao snage da mi kaze sve to vreme jer nije mogao da podnese da me izgubi i da sam mu ja nesto posebno u zivotu sto nije ni sanjao da postoji. Da ce automatski podneti zahtev za razvod. Ja nisam znala gde se nalazim ali bukvalno, sto rekao neko ovde kao da ga je neko ledomatom polio! Sve sto sam mu rekla je da zbog mene razvod ne trazi jer smo mi tog momenta zavrsili i da ne mogu da mu oprostim toliku laz nikad u zivotu! Jednostavno sam ga izbrisala iz zivota.Nikad ga od tog momenta nisam vise videla niti cula jer sam automatski promenila broj telefona i vratila se na nekoliko meseci u moj rodni grad.Taj period je bio ravan paklu. Slucajno sam srela nekog njegovog druga u nekom kaficu rece mi da se razveo ipak od zene i da se uzasno promenio od naseg razlaza u kom smislu nisam imala snage da pitam. Definitivno ga jesam izbrisala iz zivota ali iz srca cini mi se nikad, posle njega nikoga nisam toliko jako volela jer sam se plasila razocarenja, ali nikad vise ne bih mogla cini mi se ni rec da razmenim sa njim.Sad stvarno dobro analiziram svaki znak, mada ni tada nije bilo znakova. Eto, jednostavno moze da se dogodi, a da ni sami ne znate. Zato nikad ne reci nikad jer to nikad moze biti vec sutra!