Prevazilazenje problema

• Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže marijet

• *
  • 62
  • 0
  • Pol: Žensko
Prevazilazenje problema
« poslato: 21:28:56, 16.Maj.2009. »
Ja cu postaviti sinastriju ... pa kad stignete  :)
Link:
[img=http://img38.imageshack.us/img38/5339/sinastrija.th.png]

U vezi ove sinastrije, volela bih cuti vase misljenje; na sta bih trebala obratiti posebnu paznju tj. gde bi problemi izmedju nas dvoje, najlakse mogli nastati ( u komunikaciji, u stavovima, poverenju)? kako bi taj problem bilo najlakse prevazici?

Rec je o jednoj neobicnoj vezi na daljinu koja se lagano obnavlja ovih dana uz uspone i padove u komunikaciji (opet  :-\ ).

njegov mesec u tvojoj 8. kuci ?! mislim da se on oseca kao da ga ne razumes???
pa onda njegov mars na vrhu tvog dc, - da li ga ti dozivljavas kao nekog ko je svadljiv?
a tvoje sunce, vladar tvog dc u njegovoj 8. kuci!?

da li on igra i duplu igru???

« Najnovija izmena:: 22:18:44, 16.Maj.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Prevazilazenje problema
« Odgovor #1 poslato: 22:48:01, 16.Maj.2009. »

marijet, ako si raspolozna za tumacenje sinastrija clanovima javi se!

Elem...

Napisao sam osnovne smernice a ne komplet tumacenje.
Njegov Mesec u tvojoj VIII kuci govori o tome da ovde postoji veoma velika privlacnost, da bi njega jako povredilo ako bi ga ti odbila ali vec sam naveo problem a to je opozicija sa Merkurom:
Citat
opozicija tvoj Merkur njegov Mesec...  Tu je taj problem oko komunikacije jer nekako tvoje reci i ponasanje nisu uspeli da mu podsvesno ostave osecaj sigurnosti nego je verovatno u nekim trenucima misli da si povrsna ili mozda nesigurna u ono sto mu pricas. Sa druge strane zbog toga ti mislis da je je ova osoba nesigurna i nestalna, da se mozda u nekim situacijama ne mozes osloniti na nju ali jedno jedino resenje je da sve u simbolici Merkura se upotrebi kako bi se ova osoba podsvesno osetila sigurnom u vezi vaseg odnosa. Znaci ovde ti mozes dosta komunikacijom, dobrim stavom i argumentima da pridobijes njegovu podsvest.

Zbog toga ne postoji razumevanje...

Citat
pa onda njegov mars na vrhu tvog dc, - da li ga ti dozivljavas kao nekog ko je svadljiv?

Velika fizicka privlacnost posebno sto kvadrira njenu Veneru.
Posto je u kvadratu sa njenom Venerom, rekao bih da se ovo vise odnosi na to da je ljubomoran, da zeli da se ona njemu posveti potpuno, da kod njega postoji potreba da ona dokaze koliko je njoj stalo do njega...

Citat
a tvoje sunce, vladar tvog dc u njegovoj 8. kuci!?

Moze mu pomoci u necemu sudbonosnom a inace i Merkur je u njegovoj VIII kuci pa ona moze i zaviriti u njegovu podsvest  ;)

Citat
da li on igra i duplu igru???

Nema potrebe unositi crv sumnje i onako im je potrebno vise medjusobnog poverenja kako bi se zblizili.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #2 poslato: 23:29:58, 16.Maj.2009. »
Citat
Napisao sam osnovne smernice a ne komplet tumacenje.
Njegov Mesec u tvojoj VIII kuci govori o tome da ovde postoji veoma velika privlacnost, da bi njega jako povredilo ako bi ga ti odbila ali vec sam naveo problem a to je opozicija sa Merkurom:

Prvo (opet  ;D ) hvala na nastavku!
Ko god postavi svoju sinastriju zeleci da dobije tumacenje, mora da bude svestan da je nerealno ocekivati da ce dobiti kompletnu analizu  (*o*)!
Ta opozicija MO/ME pravi probleme i nekako mi se cini da sta god pokusam ne zavrsi se onako kako sam ocekivala :(. Dodjosmo do sledeceg:

Citat
Zbog toga ne postoji razumevanje...

Citat
Velika fizicka privlacnost posebno sto kvadrira njenu Veneru.
Posto je u kvadratu sa njenom Venerom, rekao bih da se ovo vise odnosi na to da je ljubomoran, da zeli da se ona njemu posveti potpuno, da kod njega postoji potreba da ona dokaze koliko je njoj stalo do njega...
Zaista tacno. A sto se tice ovog dokazivanja da mi je stalo do njega, s obzirom na daljinu koja nas deli, to jedino mogu da uradim porukama tj. nekim vidom komunikacije. Da li je pametno da iskoristim svoju direktnost ili da se s vremena na vreme povucem, na sta bi vise reagovao?

Citat
a inace i Merkur je u njegovoj VIII kuci pa ona moze i zaviriti u njegovu podsvest
Da, da, tacno!  :)

Citat
Moze mu pomoci u necemu sudbonosnom
Da bih videla na sta to sudbonosno moze da se odnosi, trebam li pogleati kojim poljem vlada ME ili?

Citat
Nema potrebe unositi crv sumnje i onako im je potrebno vise medjusobnog poverenja kako bi se zblizili.
Ma ti si pravo  :srce: ! Hvala ti.

Da dodam ono sto se meni svidja u ovoj mojoj sinastriji:
SO120*VE (moja) cini mi se da ovo ima uticaj na to sto on voli biti u mom drustvu
Njegov SMC u mom IV polju, izmedju ostalog pokazuje i neki karmicki odnos iz proslog zivota. A kako mi se cini, tih pokazatelja ima dosta ali necemo sada o tome.
A nadam se da ce nam u prevazilazenju problema pomoci i njegovo SO u mojoj VII kuci u konjukciji sa Vertexom, ME i VE su takodje u mojoj VII kuci...

Marijete  :zagrljaj: , hvala ti  :).

*

Van mreže marijet

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 09:44:56, 17.Maj.2009. »
hvala carobnjaku na ponudi,
astrologija mi je vrlo zanimljiva i privlaci me, i kroz ucenje astrologije razumela sam neke meni bitne stvari u zivotu, jednostavno mi je pomogla kada mi je bio tezak zivotni period... mozda zvuci cudno, ali tako sam bar ja to razlucila u svojoj psihi... :)
eto.... nesto znam, ali mi jos uvek nedostaje puno znanja da bih se usudila samostalno tumaciti :)
inace razumevanje medjuljudskih odnosa smatram osnovnoim zadatkom coveka na ovoj nasoj planeti, tako da su mi sinastrija i dejvison posebno privlacni .... i ovaj nacin ucenja preko foruma mi se dopada....

sto se tice mo u 8. kuci partnera iz licnog iskustva mogu reci da je problem u tome da vremenom dusa pati i oseca se vrlo neshvaceno,  mada je istina da je u pocetku bila velika privlacnost....   :)

U dejvison chartu: su i ma u blizancima - pa me je to povelo do toga da je dupli igrac?!  :(

Nale 83 pozdravljam te  :zagrljaj: ... sve ovo mislim da treba shvatiti dobronamerno, da bi se ustvari dobila kompletna slika jednog odnosa, a na svakoj vezi treba raditi i razumeti je da bi ona bila nasa oaza srece i zadovoljstva...  :srce:

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #4 poslato: 11:28:23, 17.Maj.2009. »
A sto se tice ovog dokazivanja da mi je stalo do njega, s obzirom na daljinu koja nas deli, to jedino mogu da uradim porukama tj. nekim vidom komunikacije. Da li je pametno da iskoristim svoju direktnost ili da se s vremena na vreme povucem, na sta bi vise reagovao?

Pazi, ti se vec onemogucena da ostvaris potpunu komunikaciju cim se vas razgovor ne odvija uzivo..

Da bih videla na sta to sudbonosno moze da se odnosi, trebam li pogleati kojim poljem vlada ME ili?

Za to sudbonosno sam mislio na Sunce.

eto.... nesto znam, ali mi jos uvek nedostaje puno znanja da bih se usudila samostalno tumaciti :)

Znas kako, niko od nas nije profesionalac i sama znas da se astrologija uci ceo zivot.

sto se tice mo u 8. kuci partnera iz licnog iskustva mogu reci da je problem u tome da vremenom dusa pati i oseca se vrlo neshvaceno,  mada je istina da je u pocetku bila velika privlacnost....   :)

Dusa pati ako ne dodje do zadovoljenja tog Meseca a inace tu iako su emocije dosta uzburkane, tajne su puno puta ili se kriju dok se ne stvori osecaj sigurnosti...
« Najnovija izmena:: 11:30:40, 17.Maj.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #5 poslato: 15:04:17, 17.Maj.2009. »
Citat
i kroz ucenje astrologije razumela sam neke meni bitne stvari u zivotu, jednostavno mi je pomogla kada mi je bio tezak zivotni period... mozda zvuci cudno, ali tako sam bar ja to razlucila u svojoj psihi...

Meni ne zvuci cudno  :), jer vecina nas krece da se bavi Astrologijom iz slicnih pobuda. Problemi, bilo zdravstvene, finansijske ili ljubavne prirode nas dovedu pred vrata Astrologije a onda se rodi ljubav i eto  :)!

Citat
Nale 83 pozdravljam te   :zagrljaj:... sve ovo mislim da treba shvatiti dobronamerno, da bi se ustvari dobila kompletna slika jednog odnosa, a na svakoj vezi treba raditi i razumeti je da bi ona bila nasa oaza srece i zadovoljstva...   :srce:

Naravno da shvatam ovo dobronamerno  :zagrljaj: i cenim Charobnjakovu i tvoju dobru volju da mi pomognete i date savet kako na najbolji nacin prevazici probleme :). Dobro je cuti razlicita misljenja. Ne moraju se ona uvek poklapati, pa tako cemo doci do konstruktivne diskusije i nauciti nesto novo :).

Citat
Za to sudbonosno sam mislio na Sunce.
Opet ja  ;D... Mislim da je u pitanju ovaj tranzitni retro Merkur :p!

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #6 poslato: 01:57:14, 22.Maj.2009. »
Samo da i ovde napisem koju!
Izgleda da necu imati prilike da iskoristim sve ove savete koje ste mi dali jer mi je covek priznao da je u dugoj vezi ( 3 godine, sa prekidima) a sta mu ja glumim, nije mi jasno?! Pa jos tvrdi da nije ravnodusan prema meni! Posle smo mi devojke komplikovane  ??? !

Za predikacije, sta bih trebala gledati? Na osnovu sinastrije ili Davisona bih trebala pogledati da li ima buducnosti za nas (znam da je sve i stvar izbora a ne samo zvezda, ali mi ipak treba da se nadam da cemo mozda... :-[ ).

Kako bi se ovaj problem mogao prevazici?
Mozda bih trebala pogledati natal, da li ce moj buduci biti u dugoj vezi pre mene? Mozda cu ja biti uzrok raskida :p? Za to gledam vladara VII polja u aspektima sa?

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #7 poslato: 09:25:03, 01.Jun.2009. »
Samo da i ovde napisem koju!
Izgleda da necu imati prilike da iskoristim sve ove savete koje ste mi dali jer mi je covek priznao da je u dugoj vezi ( 3 godine, sa prekidima) a sta mu ja glumim, nije mi jasno?! Pa jos tvrdi da nije ravnodusan prema meni! Posle smo mi devojke komplikovane  ??? !

Za predikacije, sta bih trebala gledati? Na osnovu sinastrije ili Davisona bih trebala pogledati da li ima buducnosti za nas (znam da je sve i stvar izbora a ne samo zvezda, ali mi ipak treba da se nadam da cemo mozda... :-[ ).

Kako bi se ovaj problem mogao prevazici?
Mozda bih trebala pogledati natal, da li ce moj buduci biti u dugoj vezi pre mene? Mozda cu ja biti uzrok raskida :p? Za to gledam vladara VII polja u aspektima sa?

Možda bi trebalo da tražiš odgovor u Dejvison VI polju [razlog prelaska iz flerta = V polje u ozbiljnu vezu = VII polje + simbolici tvog i njegovog VII polja i tih dispozitora  (rzm)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000